Welcome Guest ( Log In | Register )

ADVERTISE ON MMG. Contact Us Via E-mail at: MMGAdvertising@gmail.com  |   MMG SUPPORT: MMG Account Questions: support@moneymakergroup.com
All banners and external links on MoneyMakerGroup are advertisements only. We do not endorse or vouch for any advertiser's claims. Use Extreme Caution & perform your own due diligence before sending money to anyone!

wallstreet

Member
**********
Profile Views: 645*
wallstreet doesn't have a personal statement currently.
Posts: 168 posts (0.04 per day)
Joined: 31-July 05
Last Seen: 25th June 2008 - 04:59 AM
Profile
Personal Photo
Personal Info
wallstreet
MMG Member
Age Unknown
Gender Not Set
Somewhere
Birthday Unknown
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN chriohli@msn.com
Contact Private
Topics
Posts
Blog
Comments
Friends
My Content
24 Feb 2007
Income-4-All (I-4-All)
This is very new, it only opened a few days ago. It's something of an MLM / matrix scheme but the Admin seems quite convinced (and very righteous) that he has a winning plan.
It is certainly set for the long term, and it is a 'once only' $30 spend.

All other spends in the system come from profits and the referral scheme is what will generate a large income if you can get yourself a decent downline..
This is the best time to join, because it's so new you've got to be at the top of the pile - those at the top make the most money. I think it's worth the chance, anyway.

Full details on the website Income-4-All where there is a presentation about how it works.

There is also a Forum if you have any questions, the Admin is Richard.

http://www.moneymakergroup.com/index.php?s...hl=income-4-all
16 Dec 2006
Man frågade Eddisson en gång, inför glödlampans introduktion i världen - följande: Men hur kändes det alla de gånger som du försökte du måste ju ha gjort en massa misstag … Eddisson tittade upp med en förvånad min och utbrast: misstag… jag har inte gjort några misstag, jag har hela tiden lärt mig hur jag inte skulle göra!

Utan misstag kan vi inte lära oss. Som du förstår har jag lärt en hel del! Det är vanligt att man hör att du är ansvarig för dina investeringar, du skall inte investera mer än du kan riskera att förlora och att denna information skall inte tas som ett finansiellt råd, du måste göra dina egna bedömningar. Och det är ju sant så länge det inte handlar om barn, mycket gamla eller personer som påett eller annat sätt är mindre bemedlade och därför inte fullt ut kan ta ansvar för sina handlingar.

Här kommer lite praktiska råd på vägen att använda för den som önskar under resans gång. Översatt till svesnak från ett dokument som jag inte kommer ihåg varifrån jag fick det

Misstag 1: Spenderar för mycket för snabbt
Detta är förmodligen det största misstaget som jag har gjort i hyip världen, och det är det misstaget som har talat mest till mig.
När jag hade varit i HYIPs omkring 9 månader, det växte starkt, min självtillit växte och ett av programmen hade just betalat ut en mycket fin förtjänst.
Jag var ivrig och all denna vinst i en enda HYIP som låg på topp på att rating sidor. Den hade legat bland detre bästa under de senaste 6 månaderna. Alla skrev om och berättade om sina erfarenheter. Det kan se ut som och verka säkert, så varför öda tid och bara spendera en lite summa?
Bara 7 dagar senare började varningar dyka upp. Vid detta stadium kunde jag se att min investering var på väg att flyta bort.
Den investeringen hade tagit mig över 4 månader att tjäna in. Inom några timmar efter det att jag hade den var jag beredd att ge bort den.
Den erfarenheten var en bra väckarklocka.
Det var då jag förstod vad som menades med ”test spends"... Aaahhh. De spenderade en lite summa, och om de fick betalt, DÅ spenderade de lite mer. Vilken praktisk ide.
Efter att ha fått lite mer erfarenheter om HYIPs så insåg jag att ett litet test inte var tillräckligt. En del HYIPs betalar tillbaka de små investeringarna, men när det börjar handa om verkliga (större) investeringar så betalar de inte ut något av vinsten
Och du kan inte lita på vad rating sidorna rapporterar därför att ibland får de sen bättre behandling från HYIP admins!

Nu för tiden spenderar jag lite åt gången och gradvis bygger upp min aktiva balans.


Misstag 2: Inte testar uttags funktionen.
Har detta någonsin hänt dig: Att du investerat i en attraktiv HYIP, din vinst har växt dag för dag, allting ser ut att gå fint... fram till det att du beslutar för att ta ut en del av din vinst.
Antingen fungerar inte uttagsfunktionen alls, eller står ditt uttag alltid som ”pending”.
Efter det att jag gjort min initial test investering i någon HYIP så gör jag ett test uttag/withdrawal. Jag investerar inte mer medel förrän jag vet att uttagen fungerar.

Misstag 3: Fokusering på ett enskilt program i stället för att se den större bilden
Jag tror att alla (inkluderat mig själv) har sina favoritHYIPs. De HYIPs som betalar oss regelbundet och som vi känner oss komfortabla med.
Kanske deras Web sidors färger är våra favoritfärger! Eller de sätter ord på saker på ett sätt som sjunger för oss.
När jag kommer på mig själv med att fokusera på en särskild HYIP kommer jag ihåg en del av de råd jag fått got: "Fokus på den större bilden inte bara på en individuell HYIPs.”
För mig har det blivit en bra filosofi, när det gäller att hantera en HYIP portfölj.
När du tänker efter, så är naturen och filosofin i denna industri sådan, att det inte skapar mening att lägga sin tillit till ett enda program.
Så mot bakgrund av denna filosofi är det att föredra att ha 10 program som betalar $100 var med en total av $1000 investerat, än att ha 2 program som betalar $500 var.
Det kanske även vore bättre att ha 30 programs som var och en betalade lite.
Givetvis är det svårare att finna 10-30 solida program jämfört med att fokusera på 1 eller på 2 HYIPs. Att fokusera på den större bilden och bygga en flerfaldig inkomstström hjälper inför att sova gott på natten.


Misstag 4: Inte ta tillbaka sin ursprungliga investering tillräckligt fort
Jag är säker på att du hört detta många gånger förut. Ta alltid tillbaka din ursprungliga investering så fort som möjligt.
Det faktum att de flesta HYIPs tenderar att försvinna inom 6 månader, skapar mening åt detta.
Att figurera ut när du skall börja med dina uttag av din vinst är mer av en konst än av vetenskap.
Exampel, skall jag deponera en store summa och börja med att ta ut direkt? Eller deponera en mindre summa och börja göra uttag efter en månad?
Svaret på detta är beroende av hur lång tid du tror att HYIPen kommer att leva kvar och hur lång tid det tar att få din ursprungliga investering tillbaka.
Som det ser ut idag, tenderar alla HYIPs att antingen sakta gå rakt ned: En av de ursprungliga cyclersen fanns under 2 år och nu verkar det mestadels handla om en tid med ca 200 dag+ i cykel tid; ca 6 månader. Undantag finns som alltid.

Sidonotering: jag tror att en del HYIPs har goda intentioner men misslyckas att hantera olika sidor i bussnissen korrekt så de stänger butiken. Jag tror inte att alla HYIPs som försvinner är scams.
Dessa empiriska fakta är de bästa att använda när du planerar din strategi baserad på det sämsta möjliga scenario.
En tumregel som jag har hört mycket det är att ta ut din ursprungliga investering så fort som möjligt sedan från där behålla halva din vinst och att återinvestera den andra halvan av vinsten.
Jag tror också på att ha en klar månadsplan är som en nyckel för att lyckas med HYIPs. Att inför starten av varje ny månad fråga sig själv:
"Vad innebär det om hälften av min investering försvinner under den här månaden... Skulle det skapa problem för mig”?
Beroende på svaret kan jag fatta beslut om hur mycket jag skall ta ut, hur mycket jag skall återinvestera och vilken ny hyip jag skall gå med i.


Misstag 5: Att bli girig
Att tjäna pengar i HYIPs är inte det verkliga problemet. Det är att behålla pengarna i din börs som brukar vara svårt.
Frestelsen att återinvestera varje krona för att se våra vinster växa är verkligen påtaglig...
Jag kommer ihåg ett program som betalade 5 % om dagen under 30 dagar.
Varje dag, när jag kollade kontot på mitt egold så fanns det en fin liten deposition. Några veckor passerade och det såg bra ut, så jag återinvesterade hela min vinst. Detta monster pågick under ca 3 månader. Vid detta stadium hade min investering växt I detta program genom att jag återinvesterade. Nu kan jag luta mig tillbaka och skörda min belöning.
Olyckligtvis (du gissade rätt) slutade programmet att betala.
Av förklarliga skäl blev jag lite girig och ville multiplicera min vinst snabbt. Som tidigare nämnts hade det förmodligen varit bättre att tillämpa ett annat förfarande där hälften av vinsten investerats och att den andra hälften investerats någon annan stans
En sidonotering i sammanhanget men som har anknytning till ämnet vanliga misstag. Jag minns också ett program som betalade 2 % om dagen, och där det bara gick att återinvestera under en lång tid eftersom inga utbetalningar fungerade. De flesta var övertygade om ledningens ärliga ambitioner och väntade på att allt skulle ordna sig. Glädjen får många var att se sitt konto få allt högre värde men…
Det visade sig bara ha värde på skärmen, för några utbetalningar blev det inte.
Ett annat program med en genialisk affärsidé, i rätt tid mycket lovande med en enorm potential, människor som återinvesterade av sina förtjänster de fanns de som tom belånade sina hus för att investera i företagets virtuella aktier. Det fanns en ledning som utlovade än det ena och än det andra, vilket är vanligt och lätt att bli både berusad av, och att tro på – (de är ju så övertygande i sina manipulationer) – nåväl ifrågasättarna tystades och under tiden tömdes företaget på enorma pengar som småspararna fick betala. Det pågick lika obemärkt som indianen springer i sina kända marker. Människor med högre och mindre grad av psykopati är inte helt ovanliga och trots varningar efter digert efterforskande i många, många år av historik med samma upprepade mönster i diverse olika sammanhang fanns det de som inte ville acceptera faktum. Kanske drömmen - om att få se sina investeringar i omsatta i vinstgivande resultat – var bättre att hålla fast vid i förhållande till känslomässigt smärtsam att förnimma att vara offer för lurendrejare. Utgå ifrån 1% Substans och 99% Bluff Sensmoralen tro inte på allt du hör och det är sunt att vara både ifrågasättande och kritisk (både när det gäller ris och ros).


Misstag 6: Att göra det som alla andra gör
Det är mycket intressant att studera en del av rating sidorna och hur deras Top Ratade programs ser ut att falla det ena efter det andra. Kanske är det så därför att alla HYIPs har en begränsad livslängd? Eller är det på grund av alla rykten som börjar flyta omkring så fort en HYIP kommer in i spotlight? Eller kanske, därför att så mycket pengar kommer in att det är svårt att motstå!
Jag har lärt att mixa mina program val med några välkända HYIPs och några som mer undanskymda (väletablerade) programs.
Min ideala HYIP är en som inte syns så mycket men som har betalat ut sina investorer för ett tag (4 månader eller mer). Men då och då dyker det upp en hyip som blir mycket populär, det gäller att vara med i början när det gäller sådana eftersom man räknar med en livslängd på ca 6 månader. Thats the game


Misstag 7: Spara för ett stort uttag
En del HYIPs verkar krångla när det gälle stora uttag. Jag minns en HYIP som var mycket populär och som plötsligt blev väldigt högt rankad på rankinglistorna. Inom 3 veckor hade ett stort antal med stora investorer börjat med att göra uttag. Det blev ganska fort uppenbart att admin inte hade medlen tillgängliga för att kunna göra några utbetalningar.
Det är möjligt att de var scammare som inte gjorde egna investeringar, men det är också möjligt att de investerade och inte hade tillräckligt med rörliga medel för att ärligt kunna göra utbetalningarna som begärts. Vilket det än var så började ryktena flöda och saker o ting blev en negativ spiral. Det programmet var ute från businessen inom ett par veckor.
Jag har funnit att små regelbundna uttag oftast är bäst för alla parter.

Misstag 8: Investering utan att ha gjort några efterforskningar
Om du är som jag - när det gäller en ny lovande HYP – så det sista man vill göra är ju att lägga ner ett stort span av omfattande efterforskningsarbete, då kan man kolla med andra som gör detta. (Man brukar värdera risken som hög, medium, låg eller också någonstans mittemellan dessa ”bedömnings kriterier”). Det är så vanligt att trycka på spend knappen innan men kollat att man kan saga "!
Men sedan kan den tiden komma att jag gör en deposition och 10 minuter senare finner jag att det varit en diskussion på något forum - om att det inte utbetalats de sista 5 dagarna. Oops!
Jag menar, - fundera själv inför - varför är dessa program kvar eller hur är det möjligt att de kan vara kvar online efter att det uppenbarligen bevisats att de inte betalar! Someone must have forgotten to press the off button on many of these hyip scripts.
Det finns ett antal rankinglistor som har sådana svartlistade HYIPs där det går att göra en liten koll innan man gör en investering: nedan följer några HYIP Monitors som du kan kolla på nätet välj sedan ut några som du tycker verkar tillförlitliga och som du trivs medThe HYIPs Info
Chamber of Gold
HYIPs.ws Network
HYIP Investment
TheHYIP
HYIP.Org
Goldpoll
HYIPNews

HYIPMonitor
HYIPMax
HYIP-Locator
Gold-Hosting
Gold-Rater
MinistryOfGold
Hot-HYIPs
HYIP-Navigator
Det är även bättre att göra en snabb sökning på några av de större hyip forumen och eller googla

Några minuter av sådan efterforskning kan medföra en stor skillnad på slutresultatet i kassan.


Misstag 9: Investera stort I slutet av året
I slutet av 2004 ... var det en hel hand med det man bedömde som "solida" HYIPs som började komma upp på top. Fler och fler människor investerade stort I dessa "övertygande, etablerade, säkra sakerna".
Det såg mycket bra ut.
Det var inte förrän i mitten av december som det hela började falla i sär, på ett omfattande sätt. En efter en av dessa etablerade HYIPerna började gå omkull och så var cirkusen igång.
Det är en sanning att denna marknad online når sin botten omkring jul tiden. Folk har inte så mycket pengar då. Och faktum är att eftersom många börjar göra uttag av sina vinster vid denna tiden - tycks detta leda till en tillbakagång och uppehåll -verkar det som i Hypvärlden. Julhandeln är däremot på topp.
Det är en etablerad trend online som tycks uppträda år efter år. Jag har lärt mig att inte göra några store investeringar när det börjar närma sig uttag av dess avkastning under december


Misstag 10: Inte kolla av den övergripande bilden
Efter 6 månader erfarenheter av HYIPs att jag kollade av fel saker!
Jag höll koll på mina individuella depositioner och uttag, vilket var ok. Men jag hade inte någon överblick över hur min sammantagna portfölj artade sig.
Jag kunde inte saga exakt hur mycket jag hade investerat, vad min portfölj var värd, min avkastning dag för dag i denna för att därigenom kunna göra upp en plan för den kommande månaden.
Efter att ha experimenterat med några olika Excel alternativ insåg jag att för mig var nyckeln göra min av checkning mycket enkel.
Här är några av de huvudrubriker som jag använder för var och en av mina HYIPer:

- Namn
- Web Sidans adress
- Investering (belopp investerat från egold, etc.)
- Värdet (Vad är den nuvarande investeringen värd i respektive HYIP)
- Vinst (hur mycket har jag tagit ut från respektive HYIP till mitt eget e-goldkonto, etc.)
- Vinst kontra Investerings värdering (hur ser min förtjänst/förlust ut)
- Projekterad vinst för nästa månad
- Några kommentarer, intresse grad, att beakta, etc.

På detta sätt kan jag lista alla HYIPerna på en enda sida med en totalsumma längst ned.

Genom att fokusera på denna nivå med siffror i förhållande till mina individuella depositioner/uttag så kan jag se den större bilden, var jag är utsatt, var jag har framgång och en hel del annat.

Att sätta samman ett lämpligt avcheckningsformulär av dina HYIPer gör att ditt daliga pysslande med dem blir trevligt och detta oavsett om du sysslar med det på heltid/halvtid eller som en hobbyverksamhet eller fritidssyssla.Summering Summering

så här är en summering av mina misstag:

Mistake 1: Spendera för mycket, för tidigt och för snabbt
Mistake 2: Inte testa uttagsfunktionen
Mistake 3: fokusera på individuella program i stället för att se den större bilden
Mistake 4: Inte ta tillbaka sin ursprungliga investering tillräckligt snabbt
Mistake 5: Låta girigheten ta över
Mistake 6: Göra det alla andra gör
Mistake 7: Spara eller återinvestera för ett store uttag
Mistake 8: Investering utan förberedande avcheckning
Mistake 9: Investera stort I slutet av året
Mistake 10: Ingen koll på sammanfattad avkastning


Till sist, Så när det gäller att generera pengar via HYIPer är ett göromål som är lika mycket av en konst som av vetenskap/vetskap. Genom att sätta ner sina egna regler och följa dem kan dramatiskt reducera dina risker att förlora dina pengar och förhoppningsvis tippa över vågskålen till Din fördel, vad det gäller att få avkastning på dina investeringar.

Här följer några internationella Forum att da del av där det råder mer eller mindre diskussioner och en del har mer kvalité andra mer av ”scerleaders”. Samma gäller alltså som på ranking listor så se dig om och välj ut några som du litar på där kan du oxå få kontakt med någon erfaren HYIPare som kan vägleda lite då och då – men för den skull glöm inte din egen beslutsprocess innan du investerar eller ger bort dina pengar för man är den som ytterst är ansvarig för och får ta konsekvenserna av sina beslut.HYIP Discussion
HYIP-Navigator Forum
Talk Gold
Gold Horizons
TB2I Club
Money Maker Group
Speak Up Forum
Hyip Debate
Golden Talk
Get Paid Forum
Web-Life
The Hyip Forum
Someinfo4u
Rolclub
[size=1]Lycka till wave.gif
Extra
Options
Interests
Human Potential
Other Information
Gender: Female
Favorite Money Making Moment: No Information
Amount of hours spent on the MMG forums daily?: 0-1 Hour
Local Time: Jul 24 2017, 09:53 PM
Last Visitors


19 Jun 2011 - 20:05


30 Oct 2009 - 21:04


23 Aug 2009 - 3:25


12 Jun 2008 - 11:03


22 Nov 2007 - 17:34
Comments
Other users have left no comments for wallstreet.
Friends

55 posts
Active: 15th February 2008 - 02:43 PM

2758 posts
Active: 24th November 2008 - 11:50 PM
View All Friends

* Profile views updated each hour
Skin designed by IPB Forum Skins

FEATURED AD - NEW STATIC ADAdvertise on MMG Today!


Advertisement