Welcome Guest ( Log In | Register )

> Forum Guidelines:

Here is the place where you can ask other members or the staff for help. If you have questions about a specific program, please just post those in the program thread. Please do not post referral links, personal sites or blog links in this section.

 
Reply to this topicStart new topic
Any suggestions?
longfellaz
post Oct 22 2005, 04:45 PM
Post #1


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,976
Joined: 6-August 05
From: San Diego
Member No.: 7,132



I think I may have a virus or something.

I'm not trying to get referrals with the following links

This is my link for 4stageProfits (((http://4stageprofits.com/?longfellaz)))

when I click on it or copy and paste it it takes me to a totally different type of site

Six Golden Stars????

Try it!!

This is my link for Shaking cycler(((http://www.shakingcycler.com/servlet/cycle?id=4534)))

this takes me to page not found, for more info click on shakingcycler.com home page and look for links.

I do that and it takes me to 4stage profits?????

WTF post-36326-1110185726.gif post-36326-1110185726.gif post-36326-1110185726.gif

do I have a virus or can someone try these and tell me what happens when they go to these links.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 
UNC
post Oct 22 2005, 04:49 PM
Post #2


Jag3r B0mbs
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 11,432
Joined: 13-January 05
Member No.: 2,102



Your browser is either being hijacked or you have a virus, the links work fine for me.

Do you have spyware/adware and virus software on your computer, I'd run it. smile.gif


--------------------
You think you know but you have no idea..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
longfellaz
post Oct 22 2005, 04:54 PM
Post #3


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,976
Joined: 6-August 05
From: San Diego
Member No.: 7,132



Thanks I did get a virus the other day Norton deleted the file and I run virus check and spyware every day.

Nothing found.

But I noticed since then that everytime I boot-up windows does a search for a shortcut not found????

I'll try again.

Thanks!

This post has been edited by longfellaz: Oct 22 2005, 05:03 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
UNC
post Oct 22 2005, 05:00 PM
Post #4


Jag3r B0mbs
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 11,432
Joined: 13-January 05
Member No.: 2,102



Download System Mechanic's free trial here
http://www.iolo.com/sm/6pro/download.cfm

Run it and look for startup processes and it should list everything that is starting up when your computer is running.

Erase the invalid one.

Or you could go to

Start

Run

MSCONFIG

and do it through there but System Mechanic is easier if computers aren't your thing smile.gif

You could also run the spyware scan on that program as well..

If you don't have Spybot search and destroy I would suggest that one and running it. smile.gif

This post has been edited by UNC: Oct 22 2005, 05:01 PM


--------------------
You think you know but you have no idea..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hithit
post Oct 23 2005, 02:10 AM
Post #5


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 77
Joined: 3-October 05
Member No.: 9,872



Use the virus software on your computer,best wishes! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_iamining_*
post Nov 6 2005, 10:12 PM
Post #6





Guests






i agree with you
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Skin designed by IPB Forum Skins

FEATURED AD - NEW STATIC AD



Advertise on MMG Today!


Advertisement