Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doublery
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

Rastafa
Potrzebuje wyczerpujący opis zasad działania doublerów i to zarówno tych zwykłych jak i tych z rozliczaniem %/dzień. Jka to wygląda z reinwestycjami, jakieś przykłady, etc.
thaarin
QUOTE(Rastafa @ Apr 6 2005, 02:02 AM)
Potrzebuje wyczerpujący opis zasad działania doublerów i to zarówno tych zwykłych jak i tych z rozliczaniem %/dzień. Jka to wygląda z reinwestycjami, jakie� przykłady, etc.
[right][snapback]208562[/snapback][/right]

Piszemy skrypcki, co? smile.gif wink.gif

Nie wiem jaki to mialby byc opis. Bo wszystko jest bardzo jasne i przejzyste.
Jesli chodzi o zwykle doublery to ktos wplaca kase, powiedzmy 10$, z tego idzie (zaleznie jak ustawil admin) np 10% na ref commission do uplina - czyli 1$, dodatkowo zawsze co bierze admin, np 5% (i tutaj roznie - albo tuz po wplacie uzytkownika albo przy wyplacaniu - ale przyjmijmy, ze w tym wypadku przy wplacie) czyli 0.5 $ idzie dla admina. Po zsumowanieu mamy 1$ + 0.5$ = 1.5$ czyli juz o tyle wiecej musza wplacac kolejny uzytkownicy aby zdublowalo tego przed nimi. A ze kasa naszego uztykownika (10$) poszla na dublowanie tych przed nim, wiec aby naszego przykladowego usera zdublowalo, kolejni musza wplacic lacznie 23$ co bierze sie z 2 x 11.5$
Prosze o poprawienie mnie, jesli sie myle dry.gif

Natomiast odnosnie twoich "niezwyklych" doublerwo z rozliczeniem dziennym to sa to poprostu najzwyklejsze hyipy, zadna nowosc. Nawet sa uruchamiane na skrypcie do hyipow.

Najlepiej sprecyzuj pytanie a na pewno ktos na nie odpowie.
Rastafa
Czyli się nie pomyliłem smile.gif Uff...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.