why? bo podobno się p. Johnoson wział kasę (pod pache) i powiedzieał arive derci??
co Wy na to... czy jest to wymysł jakiego¶ matoła czy naprawdę Patrickowi znudziło się dawanie ludziom 1.7% dziennie
|
|
Ostatnio wokół hyipu johnsona jest bardzo gło¶no..
why? bo podobno się p. Johnoson wział kasę (pod pache) i powiedzieał arive derci?? co Wy na to... czy jest to wymysł jakiego¶ matoła czy naprawdę Patrickowi znudziło się dawanie ludziom 1.7% dziennie
martwić sie możesz 6 kwietnia - narazie sie wstrzymajmy
ps. QUOTE(jahoo @ Apr 1 2005, 12:30 PM) martwić sie możesz 6 kwietnia - narazie sie wstrzymajmy ps. [right][snapback]204616[/snapback][/right] hm. ok ale ja nie mogę sie zalogowac na konto kto¶ tesh tak ma?
ja loguję się bez problemu
Your account balance is: 24.28700767$
i to by było na tyle
nie działa ?
mi tesh nie wchodzi
dlatego tez znajduje sie w sekcji closed. Niestety, chyba juz nie ma nadziei dla tych co tam mieli kase. Mnie na szczescie ominelo. Ale jest nauka na przyszlosc jak ze wszystkiego, W hyipy nie ma co wchodzic miedzy 3 a 12 miesiacem. Wiekszosc dlugoterminowych wywala sie kolo 6 miesiaca, jesli wejdziesz przed uplywem 3 miesiecy od startu to odzyskasz swoje i troche zarobisz, potem juz jest nerwowa. No chyba,ze jakis idzie dluzej niz rok, wtedy jest wieksza pewnosc,ze to porzadny hyip, ktory inwestuje,a nie zyje tylko z tego co wplaca.
a ten hyip co jego baner masz w podpisie, co to ?
taki gdzie wsadzilem kase i wydaje mi sie, ze pociagnie dluzej niz inne
sorki, że offtopic, ale nie chce zakładac nowego tematu, a tu tez o hyipach
Więc, jakie hyipy sa godne polecenia?
jesli naprawde chcesz by ktos godny zaufania ci cos polecil to zapisz sie na daily newsletter u teamaaronsarah. Chyba nie ma nikogo kto sie tu lepiej na tym biznesie
http://www.teamaaronshara.com/daily.html QUOTE(k_h_b @ Apr 12 2005, 11:17 PM) taki gdzie wsadzilem kase i wydaje mi sie, ze pociagnie dluzej niz inne [right][snapback]214397[/snapback][/right] Zawierzę twoim przeczuciom, a właściwie to juz zawierzyłem, zapisałem się z twego linka
a gdzie sie zapisales? bo wtedy jak to pisalem to mialem baner RealTradeHYIP, a teraz mam baner surfa. Wczoraj powstal i jest prowadzony przez adminow z najlepszego doublera na swiecie PIN. Wiec jeszcze nie mial szansy placic
QUOTE(k_h_b @ Apr 18 2005, 09:09 PM) a gdzie sie zapisales? bo wtedy jak to pisalem to mialem baner RealTradeHYIP, a teraz mam baner surfa. Wczoraj powstal i jest prowadzony przez adminow z najlepszego doublera na swiecie PIN. Wiec jeszcze nie mial szansy placic [right][snapback]220255[/snapback][/right] Po napisaniu posta pogrzebałem na forum i znalazłem topic ... z dzisiejszą datą, także moje pytanie o płatność dziwnie musiało zabrzmieć A zapisałem się z twego banerka na jakieś 10-15 min przed napisaniem posta Czyli wierzysz w niego. To dobrze może i ja zawierzę
zapraszam tutaj. PIN ma wlasne subforum w sekcji Long term paying programs
http://www.moneymakergroup.com/-f57.html QUOTE(dareksite @ Apr 18 2005, 10:22 AM) sorki, że offtopic, ale nie chce zakładac nowego tematu, a tu tez o hyipach Więc, jakie hyipy sa godne polecenia? [right][snapback]220138[/snapback][/right] ponawiam moje pytanie moze primefund lub superprofit? |