Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Johnsonhyip.com
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

cashmaniac
Ostatnio wokół hyipu johnsona jest bardzo gło¶no..
why? bo podobno się p. Johnoson wział kasę (pod pache) i powiedzieał arive derci??
co Wy na to... czy jest to wymysł jakiego¶ matoła czy naprawdę Patrickowi znudziło się dawanie ludziom 1.7% dziennie sad.gif na stronie piszę że pojechał na spotkanie ale..... wiecie jak jest... czekam na wasze opinie! censored2.gif wink.gif
jahoo
martwić sie możesz 6 kwietnia - narazie sie wstrzymajmy

ps. censored2.gif NIENAWIDZE prima aprilis !! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
cashmaniac
QUOTE(jahoo @ Apr 1 2005, 12:30 PM)
martwić sie możesz 6 kwietnia - narazie sie wstrzymajmy
ps. censored2.gif NIENAWIDZE prima aprilis !!  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
[right][snapback]204616[/snapback][/right]

hm. ok ale ja nie mogę sie zalogowac na konto sad.gif
kto¶ tesh tak ma?
jahoo
ja loguję się bez problemu

Your account balance is:
24.28700767$ tongue.gif
cashmaniac
i to by było na tyle sad.gif
jahoo
sad.gif
manej
nie działa ?sad.gif
cashmaniac
mi tesh nie wchodzi sad.gif
k_h_b
dlatego tez znajduje sie w sekcji closed. Niestety, chyba juz nie ma nadziei dla tych co tam mieli kase. Mnie na szczescie ominelo. Ale jest nauka na przyszlosc jak ze wszystkiego, W hyipy nie ma co wchodzic miedzy 3 a 12 miesiacem. Wiekszosc dlugoterminowych wywala sie kolo 6 miesiaca, jesli wejdziesz przed uplywem 3 miesiecy od startu to odzyskasz swoje i troche zarobisz, potem juz jest nerwowa. No chyba,ze jakis idzie dluzej niz rok, wtedy jest wieksza pewnosc,ze to porzadny hyip, ktory inwestuje,a nie zyje tylko z tego co wplaca.
jahoo
a ten hyip co jego baner masz w podpisie, co to ?
k_h_b
taki gdzie wsadzilem kase i wydaje mi sie, ze pociagnie dluzej niz inne smile.gif, moje przeczucie mi tak mowi, a dla mnie to wiecej warte niz slowa admina, Przeczucie zawodzi mnie rzadziej niz informacje jakie uda mi sie zdobyc smile.gif. No ale jednak czasami sie zdarza
dareksite
sorki, że offtopic, ale nie chce zakładac nowego tematu, a tu tez o hyipach smile.gif

Więc, jakie hyipy sa godne polecenia?
k_h_b
jesli naprawde chcesz by ktos godny zaufania ci cos polecil to zapisz sie na daily newsletter u teamaaronsarah. Chyba nie ma nikogo kto sie tu lepiej na tym biznesie
http://www.teamaaronshara.com/daily.html
gandalf
QUOTE(k_h_b @ Apr 12 2005, 11:17 PM)
taki gdzie wsadzilem kase i wydaje mi sie, ze pociagnie dluzej niz inne smile.gif, moje przeczucie mi tak mowi, a dla mnie to wiecej warte niz slowa admina, Przeczucie zawodzi mnie rzadziej niz informacje jakie uda mi sie zdobyc smile.gif. No ale jednak czasami sie zdarza
[right][snapback]214397[/snapback][/right]

Zawierzę twoim przeczuciom, a właściwie to juz zawierzyłem, zapisałem się z twego linka smile.gif. Narazie na najniższą kwotę (może jestem zbyt ostrożny unsure.gif ). Chcę zainwestową troszkę więcej i mam do ciebie pytanie: czy ten surf już komuś płacił??
k_h_b
a gdzie sie zapisales? bo wtedy jak to pisalem to mialem baner RealTradeHYIP, a teraz mam baner surfa. Wczoraj powstal i jest prowadzony przez adminow z najlepszego doublera na swiecie PIN. Wiec jeszcze nie mial szansy placic smile.gif Wsadzilem w niego minute po tym jak sie zapisalem i przeczytalem termsy i bede wsadzal dalej smile.gif
gandalf
QUOTE(k_h_b @ Apr 18 2005, 09:09 PM)
a gdzie sie zapisales? bo wtedy jak to pisalem to mialem baner RealTradeHYIP, a teraz mam baner surfa. Wczoraj powstal i jest prowadzony przez adminow z najlepszego doublera na swiecie PIN.  Wiec jeszcze nie mial szansy placic smile.gif Wsadzilem w niego minute po tym jak sie zapisalem i przeczytalem termsy i bede wsadzal dalej smile.gif
[right][snapback]220255[/snapback][/right]

Po napisaniu posta pogrzebałem na forum i znalazłem topic ... z dzisiejszą datą, także moje pytanie o płatność dziwnie musiało zabrzmieć smile.gif
A zapisałem się z twego banerka na jakieś 10-15 min przed napisaniem posta smile.gif.
Czyli wierzysz w niego. To dobrze może i ja zawierzę peace.gif
k_h_b
zapraszam tutaj. PIN ma wlasne subforum w sekcji Long term paying programs

http://www.moneymakergroup.com/-f57.html
dareksite
QUOTE(dareksite @ Apr 18 2005, 10:22 AM)
sorki, że offtopic, ale nie chce zakładac nowego tematu, a tu tez o hyipach smile.gif

Więc, jakie hyipy sa godne polecenia?
[right][snapback]220138[/snapback][/right]

ponawiam moje pytanie smile.gif

moze primefund lub superprofit?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.