Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Goldservice.ro
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania
Pages: 1, 2, 3

encumber
Cred ca multi s-au gandit de ce nu am facut asta pana acum ... Unul din motive este ca nu avea rost avand in vedere dimensiunea "afacerii". Iata insa ca forumul nostru scump si drag s-a dezvoltat si mica afacere a devenit un business ! Al doi-lea motiv ar fi ca nu gasisem inca programatorul potrivit. Acum insa am dat de cineva cu adevarat serios cu care voi face multa treaba de acum ! Deci la 1 august siteul isi va incepe treaba ! Userii vor face comenzi iar la sfarsitul fiecarei luni facturile vor ajunge acasa la voi !

Fara sa mai pierd vremea acesta este siteul : GOLDSERVICE

Astept parerile dar mai ales sugestiile, chiar si la textele din site unde se poate vedea ca nu ma pricep biggrin.gif
bogdan_16
Interesant! Cam ce taxe percepe site-ul tau? clapping7.gif
encumber
QUOTE(bogdan_16 @ Aug 1 2006, 04:15 AM) [snapback]2562199[/snapback]

Interesant! Cam ce taxe percepe site-ul tau? clapping7.gif

momentan e aprox 5% la vanzare egold si 2% la cumparare
Haotik
cam mari comisioanele... esta si variante de a scoate egoldul in lei cu 4% comision, nu prin exchanger, sti tu prin ce .... dar cu.m Matica a ratacit drumu spre fabrica si a ajus pe "forumul nostru drag" prefer sa nu mai dau informatiile la nimeni. Nu spun cu.m se poate face asta ca am si eu de pierdut la afacerea asta smile.gif)
bogdan_16
QUOTE(encumber @ Aug 1 2006, 05:20 AM) [snapback]2562218[/snapback]

momentan e aprox 5% la vanzare egold si 2% la cumparare

10Q ! smile.gif
encumber
QUOTE(Haotik @ Aug 1 2006, 04:35 AM) [snapback]2562263[/snapback]

cam mari comisioanele... esta si variante de a scoate egoldul in lei cu 4% comision, nu prin exchanger, sti tu prin ce .... dar cu.m Matica a ratacit drumu spre fabrica si a ajus pe "forumul nostru drag" prefer sa nu mai dau informatiile la nimeni. Nu spun cu.m se poate face asta ca am si eu de pierdut la afacerea asta smile.gif)

Draga domnule xerox,

Apreciez gestul dvs si spre uimirea dvs nu stiu *** as putea face asta. Eu sincer nu stiu si astept sa ne luminati pe noi, cei mai slabi in neuroni. Deasemenea avand in vedere ca nimeni nu v-a cerut parerea nu stiu sincer de ne-ati onorat cu impresiile dvs. Va multumim si va mai asteptam.

P.S. nu a spus nimeni ca goldservice are cele mai bune comisioane, noi doar spunem asta : suntem rapizi, corecti, facem tranzactii legale si nu tragem tepe *** se practica pe anumite forumuri din peisajul mioritic dupa care se sterg toate informatiile (din nevoie de libertate fara cenzura desigur). Avand totul legal ne protejam pe noi, firma noastra si implicit clientii nostri.
serco16
Marfa. Good job encumber, iar cei 2% pt cumparare nu-s capat de tara. De cei 5% nu zic nimic harhar.gif
AOnline
poate pe viitor mai scadeti din comisioane, si atunci poate vom colabora, la nivel de firme smile.gif
encumber
QUOTE(AOnline @ Aug 9 2006, 11:25 AM) [snapback]2606296[/snapback]

poate pe viitor mai scadeti din comisioane, si atunci poate vom colabora, la nivel de firme smile.gif

dorinta mea este aceeasi, de egalare a comisionelor in jurul unui procent de 2-3% . Insa piata romaneasca este facuta in asa fel incat la mai mult produce egold si cumpara mult mai putin. O piata ideala pt un astfel de business este cu siguranta o piata in care si vanzarea si cumpararea e aprox. egala. La noi nu ... sa vedem pe viitor ...

Cat despre colaborare ... in ce sens ?
intermose
Felicitari pentru site. Interesanta idee cu legalitatea... Interesanta si buna in acelasi timp, chiar daca cel mai mult "e-gold" il produc romanashii, presupun, din hyip-uri (care sunt mai mult sau mai putin legale) e totusi bine sa stim ca se pot retrage bani printr-o firma autorizata. Ramane sa ne mai platim si impozitele si putem intra in UE ca niste gentilomi. smile.gif
encumber
eh , incet incet ...
intermose
QUOTE(encumber @ Aug 18 2006, 08:46 PM) [snapback]2654962[/snapback]

eh , incet incet ...

smile.gif

FastPay si Goldservice sunt ale tale?
encumber
da
intermose
QUOTE(encumber @ Aug 19 2006, 12:40 AM) [snapback]2655708[/snapback]

da

Aha, interesant.
Arata foarte bine, cred ca ai putea face si un HYIP si ar avea un aer foarte serios.
Apropo, exista vreun HYIP romanesc? Sau toate sunt? smile.gif

Goldservice nu merge momentan...
encumber
din pacate nu ma tzin de scam-uri. Si *** toate hyip-urile sunt scamuri mai devreme sau mai tarziu ...
cine nu poate sa fac un hyip ? oricine poate ...

cat despre cate hyipuri sunt romanesti ... numai dzeu stie, cred ca totusi avem un procent "bun"

goldservice nu merge ca a cazut serverul cu totul exact cand sa il mut ... eh oricum e sambata ... o sa inceapa saptamana pe noul server smile.gif
danyboy2010
Intradevar siteuurile sunt buen si folosesc serviciile dar mie imi place sa vb cu omu cand fac tranzactia..mai tragi la procent.mai negociezi..cu scriptu nu se poate negocia sad.gif(

Right enkumber? biggrin.gif
encumber
da ... mi-am pus problema asta ...
adica pe de-o parte o sa pierd legatura cu multi clienti multumindu-se sa apeleze la site. e ok sa vb cu oamenii numai ca deja era obositor... deja e mai relaxata treaba acum
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 12:54 AM) [snapback]2655762[/snapback]

Intradevar siteuurile sunt buen si folosesc serviciile dar mie imi place sa vb cu omu cand fac tranzactia..mai tragi la procent.mai negociezi..cu scriptu nu se poate negocia sad.gif(
Right enkumber? biggrin.gif

Da, iti dau dreptate smile.gif
Poate o oferta mai diversificata, sa zicem negocierea taxei sa fie in functie de suma, 1,000-5,000 ... 5,000-10,000 ...
In functie de suma, sa se negocieze un procent diferit
danyboy2010
Ce tii si cu tehnologia asta.. indeparteaza oamenii unii de altii
Am vazut la stiri ca unu si-a facut si magazin virtual unde vinde pepeni.. Unde mai e placerea sa-l cari pana acasa eventul sa scapi capacul unde ti l-a incercat si sa incepi sa dumnezaiesti ??!

Nu am dormit de 18 ore asa ca scuzati aberatiile smile.gif

Da, iti dau dreptate smile.gif
Poate o oferta mai diversificata, sa zicem negocierea taxei sa fie in functie de suma, 1,000-5,000 ... 5,000-10,000 ...
In functie de suma, sa se negocieze un procent diferit

Asta deja se cheama script romanash smile.gif)

Enkumber pune si tu o functie mai_las_eu_mai_pui_tu()
biggrin.gif
encumber
oricum deja e diferit in functie de suma ...

de negociere nush .. tre sa fac un script de AI si e cam greu biggrin.gif
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 01:02 AM) [snapback]2655789[/snapback]

Ce tii si cu tehnologia asta.. indeparteaza oamenii unii de altii
Am vazut la stiri ca unu si-a facut si magazin virtual unde vinde pepeni.. Unde mai e placerea sa-l cari pana acasa eventul sa scapi capacul unde ti l-a incercat si sa incepi sa dumnezaiesti ??!

Nu am dormit de 18 ore asa ca scuzati aberatiile smile.gif
Asta deja se cheama script romanash smile.gif)

Enkumber pune si tu o functie mai_las_eu_mai_pui_tu()
biggrin.gif

smile.gif))

Da, dar daca un romanash ar vrea sa retraga 30,000 din e-gold cred ca nu ar vrea sa apeleze la un script, ar vrea totusi sa stie mai multe despre firma, sa vorbeasca direct cu Adminul...
De asta ziceam, o oferta ca la banca, private banking...
encumber
daca vrea sa scoata 30.000 se poate duce direct in afara ... segmentul meu de piata e reprezentat, cel putin deocamdata, de cei cu venituri pana in 2000$ lunar .
danyboy2010
Da, dar daca un romanash ar vrea sa retraga 30,000 din e-gold cred ca nu ar vrea sa apeleze la un script, ar vrea totusi sa stie mai multe despre firma, sa vorbeasca direct cu Adminul...
De asta ziceam, o oferta ca la banca, private banking...

Daca un romanash vrea sa retraga 30k singurul lucru care il vrea e sa se stie cat mai putin despre el biggrin.gif biggrin.gif

Enkumbere intermouse are dreptate pune un script de live chat..
Sunt si free.
sa vorbeste si clientii cu tine smile.gif
encumber
mai bine nu ...
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 01:07 AM) [snapback]2655823[/snapback]

Daca un romanash vrea sa retraga 30k singurul lucru care il vrea e sa se stie cat mai putin despre el biggrin.gif biggrin.gif

Enkumbere intermouse are dreptate pune un script de live chat..
Sunt si free.
sa vorbeste si clientii cu tine smile.gif

Un live chat - o idee foarte buna.
danyboy2010
Las ca o vindem la concurentza .. biggrin.gif
intermose

GoldService ramane un serviciu foarte bun, pacat ca cer atatea informatii, adresa, etc....
encumber
ai ceva de ascuns ?
danyboy2010
Enkumber. omu are nevoie de privatiune.. numai ca tu ai dreptate atat timp cat esti firma ai nevoie de toate informatiile astea
intermose
Pey se cam bate cap in cap privatiunea cu info.. dar avand firma intr-adevar are nevoie de informatii...
Nu am nimik de ascuns, am ceva cu statul roman, consider ca nu trebuie sa platesc impozite atat timp cat nu beneficiez cu nimik de la stat...
danyboy2010
Ba da mane..
Atat timp cat esti cetatean al statului ..beneficiezi de o groaza de drepturi..care tie ti se par firesti..dar cei care muncesc..platesc ca si tu sa beneficiezi de ele..

Da enkumbere zi-ne *** e cu taxele .Se contorizeaza ceva undeva?
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 01:27 AM) [snapback]2655902[/snapback]

Ba da mane..
Atat timp cat esti cetatean al statului ..beneficiezi de o groaza de drepturi..care tie ti se par firesti..dar cei care muncesc..platesc ca si tu sa beneficiezi de ele..

Da enkumbere zi-ne *** e cu taxele .Se contorizeaza ceva undeva?

Pey asta e ca cei care muncesc platesc pentru:
Ma duc la doctor ca sa ma imbolnavesc de mizerie, mai bine fac asigurare privata.
Ma duc sa platesc taxele ca sa stau la coada imensa.
Ma duc sa la Politie cand vreau un baston pe cocoasa.
...
Avem o gramada de drepturi
danyboy2010
Calitatea serviciilor e alta problema.....

Oricum cnad vine Bodu de la finante si te ia de guler degeaba ii zici tu ca nu esti multumit de servicii..el aplica legea si poc te baga la evaziune fiscala smile.gif
intermose
De ce nu merge http://www.goldservice.ro/ ?
Un atac DDOS ceva?
danyboy2010
A zis enkumber.. e cazut serveru
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 01:34 AM) [snapback]2655931[/snapback]

Calitatea serviciilor e alta problema.....

Oricum cnad vine Bodu de la finante si te ia de guler degeaba ii zici tu ca nu esti multumit de servicii..el aplica legea si poc te baga la evaziune fiscala smile.gif

Hehe smile.gif)

Apropo, am si eu o intrebare, unde e articolul din lege in care sunt interzise hyipurile? Cred ca si FNI a fos un hyip, de ce nu a fost interzis? ...
danyboy2010
PEntru ca au fost camuflate ca sisteme de investitii ..etc etc. erau teoreitc garantate

Da zi si mie *** explici tu statului ca hyipul tau e fond de investitii si nu sistem piramidal ?!

PRimul link d p google:http://www.rodsa.ro/scheme.htm
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Aug 19 2006, 01:40 AM) [snapback]2655950[/snapback]

PEntru ca au fost camuflate ca sisteme de investitii ..etc etc. erau teoreitc garantate

Da zi si mie *** explici tu statului ca hyipul tau e fond de investitii si nu sistem piramidal ?!

PRimul link d p google:http://www.rodsa.ro/scheme.htm

Pey as putea spune ca investitiile se indreapta spre promovarea unui site adult sa zicem, siteul adult sa aiba aacces numai pt straini.
Sau pot face o societate pe actiuni, si fiecar membru sa cumpere actiuni cand investeste in hyip... ar fi ceva idei... pana la urma si amway e tot un sistem piramidal ... smile.gif) imi amintesc o data cineva ma invitat cica la o intalnire de afaceri pe langa intercontinental, ce sa vezi, era cu amway. smile.gif))
idei ar fi , poti spune ca investitiile se duc chiar pe Forex trading...
danyboy2010
nu fa confuzie..cand am spus sistem piramidal m-am referit la schemele piramidale (PONZI ) in care membrii nou venit ii platesc pe cei deja existenti..

Cat despre AmWAy chiar dak nu intrii in afacere e bine sa te duci la traininguri.nu pierzi nimik.dar iti da o mare energie pozitiva
Haotik
intermose ceva legat de ce vrei tu sa faci vreau si eu sa fac... de vreo 8 9 luni caut o solutie dar nu reusesc sa gasesc una viabila. Am reusit in 2 randuri sa fac un Fond de Investiti Manual si un E-gold Bank dar succesul sa datorat unor oameni care au facut asta si nu mie, eu caut ceva gen actiuni in care daca lucruile merg prost sa si scada.... si cred ca tocmai in secunda asta am gasit solutia problemei... mai tre studiata putin pe hartie sa vedem.. poate imi iese ceva.
intermose
QUOTE(Haotik @ Aug 21 2006, 11:29 AM) [snapback]2667774[/snapback]

intermose ceva legat de ce vrei tu sa faci vreau si eu sa fac... de vreo 8 9 luni caut o solutie dar nu reusesc sa gasesc una viabila. Am reusit in 2 randuri sa fac un Fond de Investiti Manual si un E-gold Bank dar succesul sa datorat unor oameni care au facut asta si nu mie, eu caut ceva gen actiuni in care daca lucruile merg prost sa si scada.... si cred ca tocmai in secunda asta am gasit solutia problemei... mai tre studiata putin pe hartie sa vedem.. poate imi iese ceva.

Keep up the good work.
Ai putea sa oferi ori pachete numite actiuni ale siteului cu diferite denumiri, a caror valoare sa creasca sau sa scada in functie de un anumit eveniment (nr de membri noi pe site zilnic de exemplu) ori pur si simplu pachete, solutii de investire in diferite grupuri de actiuni reale, sa zicem google + apple tu oferi un castig de 1% indiferent daca pretul creste sau scade etc...

Succes
encumber
baeti, postam si noi mai cu talent ? mai ontopic asa ? smile.gif
intermose
QUOTE(encumber @ Aug 24 2006, 01:20 PM) [snapback]2684768[/snapback]

baeti, postam si noi mai cu talent ? mai ontopic asa ? smile.gif

smile.gif) Good point
darkmanxbv
vreau sa cumpar niste e-gold trebuie neaparat sa ma inregistrez pe siteul tau, sa introduc cont bancar si....?daca ti-as trimite banii in contul tau bancar si ti-as spune contu meu de e-gold n-ar fi mai simplu?
Ubikk
Foarte frumos site-ul lui encumber smile.gif
Aseara am facut un ordin de vanzare e-gold, iar deja azi dim am reusit sa-mi retrag banii de pe card.
Nota 10 pt rapiditatea cu care lucreaza tongue4.gif
gaby
Nu am vazut topicul pana acum . Felicitari encumber pentru site ...calitate si rapiditate ... totul este super ...am fost si voi ramane un client fidel al tau . Eram sigur ca o sa apara si ceva scammeri in jur ...sperand sa rupa si ei ceva din afacerea ta .
Haotik
sunt sigur ca vor apare si oameni cinstiti dar cu comisioane mai mici draga gabi.... si nu stiu daca cu comisoane mai mici dar chiar mai exista si altii...

sunt sigur ca vor apare si oameni cinstiti dar cu comisioane mai mici draga gabi.... si nu stiu daca cu comisoane mai mici dar chiar mai exista si altii...
gaby
Si eu astept sa apara oameni cinstiti , cu comisioane mici , concurenta nu poate fi decat benefica , dar se pare ca mai am de asteptat. Encumber nu are concurenta reala si credibila deocamdata si crede-ma , stiu ce spun .
Haotik
daia un membru x de pe acest forum nu la folosit pentru 5000$ si a folosti alta firma.... (sau ma rog raspunsul a fost de genu ... tu esti dupa fabrica parca..... du-te la haotik) si stati linistit ca nu ma folosit pe mine... eu nu prea cumpar egold... vand egold in sume nelimitate (sau aproape nelimitate) dar nu prea cumpar egold decat in rare cazuri, si vand eg cu 0% si cred ca o sa il vand mereu cu 0%
gaby
Daca si-a permis sa refuze pe cineva cu 5000$ asta inseamna o bila alba in plus pentru el. Ar fi obtinut un comision bunicel. Au mai fost persoane care au schimbat cu el astfel de sume , deci nu se pune problema ca nu ar fi avut disponibilitate pentru asemenea tranzactii . Are dreptul sa refuze pe oricine doreste , toti avem antipatii si actionam in consecinta , in functie de mijloace . Un exchanger adevarat cumpara si vinde , iar publicitatea nu ti-o faci tu singur in topicurile celor care au reusit in afacere , publicitatea o fac clientii multumiti de serviciile tale (atunci cand este cazul).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.