Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre Un Custom Hyip
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

drakul
Ideea mea este urmatoarea: vreau sa fac un HYIP Custom care sa fie vandut pe Internet. Scriptul sa vina cu un design sau doua. Un script si un design pot sa fac eu. Script protejat impotriva SQL injection etc

As avea nevoie de un designer si un promoter.

Va fi nevoie de un site gen goldcoders.com

Scriptul va avea licenta ( ma mai gandesc daca sa spun produs in Romania, sa nusi piarda increderea auzind de tarisoara noastra)

Pentru pret ma gandeam la 50$

Plata se va face astfel:

Voi instala un script affiliate, daca cumparatorul vine de pe linkul unuia dintre noi/voi referrerul are 80% eu 20% (daca vine de pe linkul meu am eu 100%) Daca vine din alta parte decat linkurile partenerilor (google etc) 50% eu si 50% se impart intre ceilalti parteneri.

Daca este cineva interesat, instalez si un demo la scriptul meu, nu este GC modificat smile.gif) este custom, o sa vedeti si o sa va placa.
danyboy2010
Sunt interesat.instalenaza-l undeva
serco16
Sa nu semene deloc cu cel goldcoders, sa dea impresia de nou, solid si durabil. La fel si cu template-urile. Flash nu e de refuzat smile.gif Bafta
drakul

Ok, imi cumpar un domeniu, trbuie sa ma gandesc la un nume, si instalez scriptul. Nu va semana cu GC smile.gif Ba chiar cred ca va fi mai frumos, ca peste tot vezi GC smile.gif Postez aici linkul catre site, dupa ce il instalez.

Cu templaterurile e mai greu, o sa fac una cu un look de Buissness si restul o sa cumpar dupa ce adun bani din vanzarea scriptului.
danyboy2010
Ok asteptam.
intermose
QUOTE(danyboy2010 @ Jul 13 2006, 09:11 AM) [snapback]2461044[/snapback]

Ok asteptam.

As putea sa-ti ofer un script pe care sa-l ai la baza proiectului tau, nu e GC, asa ca sa nu-ti face probleme cu SQL injection.
danyboy2010
Pana sa ne arata el scriptu .. o fost banat vad
Raz
Viata nu e intotdeauna frumoasa... mai sunt si ghinioane... poate revine cu un alt nume unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.