Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Operatiunea Gramofonul
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

Reikonas
Salut.
Ma intrebam ce se mai intampla cu Operatiunea Gramofonul... A inceput cu mare tam-tam, cu obiective mari ca eliminarea retelelor de dc++, etc, dar de la o vreme n-am mai auzit nimic desprea ea si nici pe net nu prea gasesc mare lucru.

Stiti voi ceva? S-au luat masuri impotriva cuiva, a fost cineva arestat?
Coxanel
Cica au fost cativa arestati ... in rest mai multa " galagie " smile.gif .Oricum e bine ca s-au mai linistit thumbup(1).gif ca eu locuiesc in Iasi . rolleyes.gif
Ubikk
Din cate am inteles, cei vizati sunt persoanele ce fac trafic intens de filme si jocuri piratate si scot bani din asta.. userii casnici normali care se uita si ei o data pe sapt la filmul de duminica nu ar trebui sa aiba vreun motiv de ingrijorare smile.gif
Reikonas
Am auzit si eu ca cei mai vizati sunt cei care au si multi giga la share... sper sa nu se ia si de cei cu un share minim.

Nici nu pot concepe sa dau bani pe jocuri, muzica si filme smile.gif ... cati bani in plus mi-ar mai trebui, dar cine stie poate va veni o vreme cand asta se va schimba.
bogdansbg
Sa isi faca griji aia care comercializeaza in realitate ce trag de pe net. In rest rupeti banda biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.