Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EGoldSpender
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

gandalf
Chciałem zainwestować w tego hyip-a ( http://egoldspender.com ), ale czegoś nie rozumiem. Brak mego zrozumienia dotyczy planów inwestycyjnych. Jest pięć planów:

30 Day Investment
Plan: 30 Day Plan - 150 Percent Return
Spent Amount (US$): $1 - $10,000
Daily Profit (%): 5.00

60 Day Investment
Plan: 60 Day Plan - 180 Percent Return
Spent Amount (US$) : $5 - $10,000
Daily Profit (%): 3.00

90 Day Investment
Plan: 90 Day Plan - 200 Percent Return
Spent Amount (US$): $10 - $10,000
Daily Profit (%): 2.22

Mnie akurat zainteresowały te trzy. Dlaczego jak chcę zainwestować na więcej dni to mam nizszy procent?? Chyba powinno być odwrotnie, albo ja czegoś nie rozumiem. I jeszcze dochodzi do tego wyższy próg wpłaty na plan z dłuższym czasem inwestycyjnym (a chyba powinno być odwrotnie: niższy procent dziennie = niższ próg do wpłaty).
Rastafa
To logiczne - im dłuższy czas tym procent niższy, bo po przemnożeniu daje Ci większy zysk, a tym samym potrzeba większej inwestycji.
ivaho
QUOTE(Rastafa @ Mar 19 2005, 02:31 PM)
To logiczne - im dłuższy czas tym procent niższy, bo po przemnożeniu daje Ci większy zysk, a tym samym potrzeba większej inwestycji.
[right][snapback]190225[/snapback][/right]

No tak tyle ze mozna zainwestowac z wiekszym zyskiem w 2x 30 dniowe plany niz w jeden 60 dniowy za te sama sume smile.gif
Tez to jest dla mnie dziwne.
k_h_b
ogolnie dla mnie inwestowanie w tego hyipa jest dziwne,ja bym nie wsadzil ani grosza z dwoch powodow
1. dwa doublery tego admina w sekji scam
2. miejsce gdzie inwestuje kase, pisze on, ze ma wsadzona w ponad 20 programow i to gwarantuje mu staly dochod, Te ponad 20 programow to bubble na stronie www.gobubble.om. Dla mnie nie jest to najpewniejsze miejsce do inwestowania nie swoich pieniedzy
ivaho
Ja temu adminowi tez nie ufam szczegolnie po przekretach z s-doubler.

Gandalf nie lepiej zaryzykowac inwestycje w s-doubler?
gandalf
QUOTE(ivaho @ Mar 19 2005, 02:57 PM)
Ja temu adminowi tez nie ufam szczegolnie po przekretach z s-doubler.

Gandalf nie lepiej zaryzykowac inwestycje w s-doubler?
[right][snapback]190245[/snapback][/right]

W s-doubler jestem od początku powstania (byłem zapisany w pierwszej dziesiątce smile.gif ). A teraz szukam nowych inwestycji. Chciałem zainwestować w Johnson HYIP, ale po dziwnej blink.gif zadymie na v-c forum odpuściłem sobie tą inwestycję.
Mnie akurat na inwestycję do egoldspender skusiły dwie rzeczy:
1. W topicu o tym hyipie parę osób pochwaliło sie wypłatami.
2. Admin udziela się na forum dosyć aktywnie.
Wychodzi na to że źle dobrałem sobie kryteria doboru hyipa.
amst
mi ten admin wisi kase jeszcze za doubler-script, był taki dubler kiedys, teraz po nim juz ani sladu
na pm nie odpowiada
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.