Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incarcaricartele.ro
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

yekeyeke
Lighten.gif IncarcariCartele.ro

Acest site permite incarcarea cartelelor Vodafone, Orange, Cosmote prin sisteme de plata e-currencies sau ordin de

plata. Sistemele e-currencies acceptate sunt E-gold, LeuVirtual, MoneyBookers iar in curand speram sa adaugam si

MondoPay si Paypal.

Utilizarea sistemului de incarcare se face simplu. Odata intrat in contul dumneavoastra de client aveti

posibilitatea de a depune bani in cont si dupa acceea de a alege tipul de cartela dorit cat si valoarea dorita.

Asiguram 100% confidentialitatea datelor clientului si a tranzactilor acestuia.

Incarcari gratuite

- Inscrierea in concurs este valabila doar pentru ziua curenta. Maine va trebui sa va inscrieti din nou pentru ca

practic este un nou concurs cu noi inscrieri si tot asa in fiecare zi.

Pentru a va convinge ca incarcarile sunt reale verificati lista castigatorilor de pe forumul www.fabricadebani.com,

poate ve-ti gasi un cunoscut intre castigatori si accesta va confirma ca totul este pe bune.

Regulament concurs:

1. Ai voie sa participi doar odata pe zi.
2. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida pentru ca vrei primi codul de reincarcare in adresa respectiva.
3. Incarcarea care se face pentru respectivul numar este de 4$ in cazul Vodafone si Orange si de 5 euro in cazul

Cosmote.
4. Castigatorii (Numele si Orasul) vor fi anuntati in ziua urmatoare pe forum.
5. Castigatorul este extras zilnic de script in mod aleator, si il voi posta pe forum.
6. Datele sunt confidentiale si nu vor fi date unei terte parti.

syber90
tot incep sa apara astfel de site-uri...succes! poate voi folosi odata si serviciile acestui site!
danyboy2010
yekeyeke success cu siteull
beke
Eu am facut o incarcare de 10$. Tranzactia s-a efectuat foarte repede clapping7.gif

Iar comisionul este mult mai mic fata de alte situri care se ocupa de incarcari .

clapping7.gif clapping7.gif Pe admin il gasiti pe mesenger id : fabricadebani_com clapping7.gif clapping7.gif

doctoruuu
Am incarcat o cartela de 4 $ tranzactia a durat foarte putin si comisionu este mult prea mic succes adminului cu treaba asta tongue4.gif
Printu
Yo am facut incarcare si am primit 25 de SMS-uri gratuite....tine-ti-o tot asa sunteti buni biggrin.gif
doctoruuu
Am incarcat ieri o cartela de 4 $ vodafone si am primit de la admin-ul siteului Incarcari.ro si 25 de mesaje gratuite pe telefonul mobil
Multumesc mult adminului
syber90
culmea ca toti ori vati inscris azi, ori acesta este primul post al vostru rofl4.gif
beke
Nu cred ca asta conteaza important e ca situl merge si merge destul de bine.Eu am facut 3 incarcari pana acum si nu am ce sa-i reprosesz adminului .
marioland
Nu am vazut niciunde pe site comisionul practicat. Trebuie sa stiu daca merita sa-mi fac cont sau nu.
Haotik
QUOTE(marioland @ Jul 15 2006, 01:46 PM) [snapback]2470351[/snapback]

Nu am vazut niciunde pe site comisionul practicat. Trebuie sa stiu daca merita sa-mi fac cont sau nu.

La chioscul de ziare scrie ce comision au ? Nu cred ca scrie dar iti spun eu pun cam 30 de mii in plus la o incarcare adica 1$, stiu asta pentru ca am un prieten care are la magazin asa ceva si cam atata isi pune in plus la incarcari...

La IncarcariCartele.ro comisionul este de 30 de centi , desi sunt vreo 2 locuri unde am rotunjut suma si e doar 25 de centi comisionul sau pe acolo.

Pentru reseleri e fara comision.
Ubikk
C um aveti de gand sa acceptati PayPal, avand in vedere ca Romania a fost banata in a folosi acest currency?
danyboy2010
Folosind probabil un partener extern ..*** face si MondoPay.com
encumber
nu e nici o garantie ca mondopay functioneaza ...
Haotik
Pana nu vad cateva magazine cu MondoPay, nu am nici un gand sa activez modulul de MondoPay, nu vreau eu sa fiu primul marchant al lor dar cine stie poate ma razgandesc ca daia sunt haotik.
Haotik
Sau facut niste mici modificari in site... comisionul practicat se modifica din 30 de centi in 5% . Asta duce la o ieftinire a cartelelor mai mici de 6$ si o scumpire a celor de valori mai mari. Bonusul acrodat refererlului se dubleaza de la 1% la 2% si modul de acordare al lui este mult mai bine facut; se acorda bonusul cand incarca referalul contul nu cand cumpara cartela. Practic daca incarca 100$ in cont si cumpara doar o cartela de 10$ voi veti primi imediat 2% din 100$ nu din cat a cumparat referalul. Asa mi se pare corect ca in momentul cand imi revin banii sa va revina si voua bonusul de referal.

De asemenea pregatesc si alte suprize legate de incarcaricartele.ro probabil prin toamna sau dupa ce vin de la mare.
drakudemine
am cumparat a 2-a cartela de la haotik! TOtul ok ca la prima. Tranzactia a durat maxim5 minute!
Haotik
Toata lumea munceste vad... e de bine... asa ca vin si eu cu niste noutati

Cartelele Orange si Vodafone sunt in stocuri forte mari, deci sa cam terminat cu momentele alea in care ramaneam fara marfa in magazin.

Si va mai pregatesc o supriza....

Cartele RDS , ASTRAL, Ring+, Easy Com, dar si altele care nu le mai tin minte denumirile. Trebuia lansat aseara... sper ca maine seara se rezolva.
Haotik
Si skype .... ca sa avem de toate.
AOnline
Cartele de metrou incarci ?

glumeam smile.gif)
Haotik
Nu avem decat cartele bazate pe coduri voucher

In momentul de fatza avem cartele de urmatoarele tipuri:

VODAFONE, ORANGE, COSMOTE, RDS, ASTRA, RING+, EASY COM, MAGIC TELECOM, NOBEL, NEXCOM, SKYPE

avand in plan ca pe viitor sa aducem si cartele: Voipdiscount si altele de genul acesta.
Haotik
Sa redeschis zona de incarcarigratuite, va puteti inscrie zilnic dar extragerea se va face doar odata pe luna. Ne pare rau dar atat ne putem permite in momentul de fatza, daca afacerea se dezvolta sper sa inmultim fie numarul de premii castigate la finalul lunii fie numarul de extrageri , sa zicem saptamanal ca in final sa ajungem iar la extrageri zilnice.
DllGoldOp's
servicii de calitate f bune... cel putin sunt multumit, am comandat o cartela cosmote de 5euro si in 10 min mi am si incarcat telu!
Deci....multumit!
Haotik
Am adaugat si servicii de plata cu Debit/Credit Card dar numai pentru membrii verificati.
encumber
chiar as fi curios ce comenzi ai .. avand in vedere ca si orange si vodafone ofera asta pe siteul lor acum ... fara comisioane
Haotik
Stimati clienti,

Compania noastra este in plina dezvoltare si am hotarat ca pana la 1 Decembrie sa beneficiati de o oferta extraordinara din partea noastra.

Asadar pana la 1 Decembrie toate preturile la cartele sunt FARA COMISION , bine inteles ca in luna Decembrie vor fi multe cadouri. Bonusul de 2% pentru referalii ramane valabil.

Echipa IncarcariCartele.ro va multumeste si va ureaza in continuare convorbiri placute.
Haotik
Maine seara va avea loc ultima extragere la cartele gratuite.

Nu va speriati vom da in continuare cartele gratuite dar nu vom mai da decat celor care ne sunt clienti si folosesc siteul nostru, nu ca pana acuma oricarui vizitator.
Haotik
Incarcari cu bonus: http://www.fabricadebani.com/forum/index.php?showtopic=1769

Asa *** v-am promis va exista in continuare premii dar ... numai pentru cei care cumpara, restul nu dau nimic, nu primesc nimic, simplu si eficient.
intermose
Am pumparat o cartela orange de 5$ si skype de 10$. Totul a decurs perfect in cateva minute am primit creditul. dance9bh.gif

Recomand cu cea mai mare placere www.IncarcariCartele.ro si seriozitatea Adminului clapping7.gif

Succes la toti si acum ma intorc la monitorizarea hyipurilor, pacat ca nu am plati hostingul la monitorul meu happy.gif

QUOTE(encumber @ Sep 4 2006, 06:47 AM) [snapback]2744914[/snapback]

chiar as fi curios ce comenzi ai .. avand in vedere ca si orange si vodafone ofera asta pe siteul lor acum ... fara comisioane

Tipul cartelei : Cartele Vodafone
Nume pachet Stoc Pret

Cartela Vodafone 100$ 0 $119.00
Cartela Vodafone 25$ 6 $29.75
Cartela Vodafone 15$ 29 $17.85
Cartela Vodafone 10$ 15 $11.90
Cartela Vodafone 9$ 16 $10.71
Cartela Vodafone 8$ 14 $9.52
Cartela Vodafone 7$ 10 $8.33
Cartela Vodafone 6$ 14 $7.14
Cartela Vodafone 5$ 9 $5.95
Cartela Vodafone 4$ 15 $4.76

Tipul cartelei : Cartele Orange
Nume pachet Stoc Pret

Cartela Orange 100$ 1 $119.00
Cartela Orange 50$ 2 $59.50
Cartela Orange 30$ 4 $35.70
Cartela Orange 15$ 17 $17.85
Cartela Orange 10$ 3 $11.90
Cartela Orange 9$ 20 $10.71
Cartela Orange 8$ 0 $9.52
Cartela Orange 7$ 14 $8.33
Cartela Orange 6$ 14 $7.14
Cartela Orange 5$ 6 $5.95

Tipul cartelei : Cartele Cosmote
Nume pachet Stoc Pret

Cartela Cosmote 10€ 1 $15.14
Cartela Cosmote 5€ 4 $7.57
Cartela Cosmote 3€ 9 $4.54

Tipul cartelei : Cartele Skype
Nume pachet Stoc Pret

Cartela Skype 10€ 0 $16.78
Cartela Skype 5€ 0 $8.39

Variteatea produselor oferite de IncarcariCartele.ro m-a atras mai mult decat FastPay.ro Lighten.gif

Hmm, nu cred ca un MoneyMaker ar cumpar credit de pe siteul Vodafone screwy.gif
encumber
draga domnule ,

pt cunostinta dvs. administratorul incarcaricartele.ro a cumparat cartelele skype de la mine ca sa va serveasca si varietatea despre care vb. imi insulta intelIgenta .

FASTPAY.RO orice valoare la Vodafone si Orange ! Nu mai puneti posturi lingusitoare si fara sens . Noi avem cele mai multe produse, cele mai mici preturi si atentie, cel mai avantajos program de afiliere , pt fiecare cartela incarcata de clienti adusi de dvs. castigati 25 de centi !

Mult succes si mai mult ATENTIE !
Haotik
TRECEREA PE SISTEM AUTOMAT

Ce inseamna aceasta trecere pe sistem automat???

Tranzactii mai rapide si un "vanzator" disponibil la orice ora.

Pe scurt atuncit cand comandati o cartela vedeti STOCURILE. Acum stocurile nu mai reprezinta stocurile mele si stocurile care le are robotelul inserate in softul lui.

Odata la 60 de secunde robotelul verifica daca sunt tranzactii in pending, iar daca sunt si are cartelele respective pe stoc, le onoreaza imediat si le gasiti la ISTORIC CARTELE (dar nu da si mail) Daca totusi nu are coduri valide in baza lui de date ca sa serveasca clientul la fiecare minut urla destul de tare in boxe ca sunt cartele pe care nu le poate face, si indeajuns de tare sa ma scoale din somn dupa 4 5 minute de tipat odata la minut.

Cand intra Robotelul in concediu? Intra in concediu doar daca ramane fara internet si odata cu revenirea conexiuni la internet onoreaza toate comenzile pe care le gaseste pe site.

Deci pe scurt daca o cartela apare pe stoc o veti primi in maxim 60 de secunde (daca nu sunt probleme cu netu), daca nu o are pe stoc tot sunt sanse mari sa o primiti in maxim 5 6 minute pentru ca sunetul care l-am ales este destul de stresant, si indiferent ce as face vin si onorez comenzile ca sa scap de el.
Haotik
La 15 se termina oferta promotionala la cartele.
Haotik
Avem si posibilitatea sa oferim discounturi. Si multe altele.
intermose
Traiasca robotelul

Numar total de cumparari (SMS+Cartele) 17

Pot zice ca sunt un client fidel deja dance9bh.gif
Haotik
Pregatim si alte surprize dar nu toate lucrurile depind de noi...
net4marketer
Bafta si in noul an.
Haotik
mersi furmos... nu reusesc sa perfectionez softul de sms-uri si de aici pica o groaza din planurile noastre dar ne straduim si reusim noi intr-un final.
Haotik
Siteul este si mai performant. Stocuri, tranzactii rapide tot ce doriti. Au fost niste vremuri mai grele cand nu prea am avut marfa in bagazin dar acum intentionam sa ne dezvoltam la maxim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.