jutro startuje i ma prawie 1000 membersów
nie doczytałem ile tam minimum inwestycji - jak ktoś wie to prosze napisać
bedziecie inwestować ??
skrypt doublerowy
|
|
co myślicie o tym programie ??
jutro startuje i ma prawie 1000 membersów nie doczytałem ile tam minimum inwestycji - jak ktoś wie to prosze napisać bedziecie inwestować ?? skrypt doublerowy
minimum z tego co wiem to 30 $ ;]
I'm in
QUOTE(czyzyk @ Mar 13 2005, 11:04 PM) I'm in [right][snapback]182345[/snapback][/right] Po co my wlasciwie wykupujemy te slowka? Dla reklamy wlasnego url? CZego dotyczy baza 2500000 osob? Odbiorcow searchow?
wrzucasz swoja strone do wyszukiwarek, a te slowka to sa takie kierunkowskazy do twojej strony, jak bedziesz mial np. slowko cash i ktos wrzuci w wyszukiwarke cash to twoja strona bedzie na liscie wyszukanych.
To jest baza MLM gdzie beda szly reklamy produktow jakie oferuja i stamtad maja byc fundusze do cyklowania
teraz doczytałem że produkt kosztuje 10$
czyli jedno slowko, minimum jest 3
kurde wżuciłem 50 do uk 25 do doublenow i 24 do douber2005
na eg 0.9$
Jeszcze ostatnie pytanie:
powiedzmy ze teraz zrobie pre-fund. Czy w czasie startu triplera (przed, w trakcie, po) mam dokonac jak najszybszego zakupu tych 3 slowek zeby mnie jak najszybciej striplowalo? Krotko: Jak sie uruchamia procedure triplowania w trakcie startu?
tam gdzie teraz jest opcja pre-fundu pojawi sie nowa opcja zakupu pozycji, i wtedy kupujesz pozycje juz jak w normalnym doublerze tylko z tego co zaladowales. Slowka to juz potem. Tak jak w innych dostajesz np, punkty na banner impression tak tutaj pewnie beda punkty na slowka albo cos takiego i po zakupie pozycji bedziesz mogl sie spokojnie tym zajac
QUOTE(k_h_b @ Mar 14 2005, 12:48 AM) tam gdzie teraz jest opcja pre-fundu pojawi sie nowa opcja zakupu pozycji, i wtedy kupujesz pozycje juz jak w normalnym doublerze tylko z tego co zaladowales. Slowka to juz potem. Tak jak w innych dostajesz np, punkty na banner impression tak tutaj pewnie beda punkty na slowka albo cos takiego i po zakupie pozycji bedziesz mogl sie spokojnie tym zajac [right][snapback]182496[/snapback][/right] Dziekuje za odpowiedz Wchodze w to
za ile slowek?
QUOTE(k_h_b @ Mar 14 2005, 01:10 AM) za ile slowek? [right][snapback]182531[/snapback][/right] To zalezy od sukcesu w honest doubler Osobiscie troche boje sie triplerow Choc tutaj potencjal jest duzy.
wiecej slowek, wieksza szansa na wyswietlenie strony promowanej,wiecej refow, wiecej striplowane i wiecej dla twojego ukochanego upline'a
QUOTE(k_h_b @ Mar 14 2005, 01:25 AM) wiecej slowek, wieksza szansa na wyswietlenie strony promowanej,wiecej refow, wiecej striplowane i wiecej dla twojego ukochanego upline'a [right][snapback]182542[/snapback][/right] Ok namowiles mnie A teraz zapisz sie i zainwestuj w honestdoubler Pewnie tez chcesz miec ukochanego uplina?
jak bedziesz mial jakiegos dobrego doublera to czemu nie
czyli wyscig o dobra pozycje w moneyrocket zaczyna sie dzis o 19.00 polskiego czasu?
i wtedy bedzie mozna kupowac je z preinvestu?
Dokladnie.
i co myslicie? to jakis szwindel? znajomi admina wplacali w chwili gdy strona byla niedostepna?
i jak ?? 1.5h po starcie - już ztriplowane ??
co???????
nie czytasz tematu na forum dublerow? to wielki przekret tripluje kase admina i jego znajomych za nasze pieniadze
jak ktrok po kroku wykupic te slowka na reklame swoich stron?
robil to juz ktos? trzeba chyba by bylo skorzystac
kurde nie czytałem :| dobrze że nie miałem wtedy kasy na eg
QUOTE(amst @ Mar 14 2005, 08:39 PM) co??????? nie czytasz tematu na forum dublerow? to wielki przekret tripluje kase admina i jego znajomych za nasze pieniadze [right][snapback]183891[/snapback][/right] Nie mow czegos, co nie wiesz, ze jest 100% prawda.
no niestety ma racje, taka sama sytuacja byla z SOSx3, 500 pozycji wykupionych przez admina kolesi, placil za refow, potem nawet cykle byly ale w sumie to i tak jest scam. No i w koncu wyladowal w sekcji scam
na ladna kase ludzi wykrecili
a co jest z tymi slowkami? mozna je kupowac?
jak sie zalogujesz to pierwszy link od góry submit search engines czy coś w tym stylu
tam wpisujesz słówka
I jak Krzysztof? Wyplacil za refy?
dostalem, koles mi napisal,ze prawie wszyscy wplacali ze SP i tylko tak mi moze zaplacic, oczywiscie klamal, wiem na pewno, ze czesc wplacala tez z e-gold, a dostalem tylko troche na int.
Apropo - admin cos wspominal, ze jesli sie wplacalo przez int - to wyplaty tylko na int (chyba ze cos pokickalem), a ja wyplacilem na e-gold.
bo mu obojetne, jesli musi wyplacic na intgold albo e-gold to mu nie zalezy. Ale jak tylko moze znalezc pretekst by wyplacic na stormpay to zrobi wszystko zeby tak zaplacic. Prawda jest taka,ze predzej czy pozniej ludzie beda robic chargeback, a moga to robic tylko z SP, wiec ta kasa i tak jest stracona, dlatego sie jej pozbywa. I dlatego ja dostalem wlasnie na SP
wyplate dzis dostal tez czyzyk
jeszcze 8 pozycji i moja sie ztripluje tez mam nadzieje na wyplate QUOTE(amst @ Mar 26 2005, 09:38 PM) wyplate dzis dostal tez czyzyk jeszcze 8 pozycji i moja sie ztripluje tez mam nadzieje na wyplate [right][snapback]198824[/snapback][/right] Nadzieja matka glupich ....
czemu mnie obrażasz?
QUOTE(amst @ Mar 29 2005, 10:04 AM) czemu mnie obrażasz? [right][snapback]201266[/snapback][/right] Nie mialem zamiaru Cie obrazic. Jesli to tak odebrales, to sorry. A na to, ze nie znasz przyslowia "nadzieja matka glupich", juz niestety nic nie poradze ...... |