czytałem na forum o tym ale nic nie zrozumiałem
mógłby ktoś wytłumaczyć na czym to polega i jakie tam są warunki ??
|
|
często widze reklamy programów PIPS i PIN
czytałem na forum o tym ale nic nie zrozumiałem mógłby ktoś wytłumaczyć na czym to polega i jakie tam są warunki ?? QUOTE(jahoo @ Mar 13 2005, 11:48 AM) często widze reklamy programów PIPS i PIN czytałem na forum o tym ale nic nie zrozumiałem mógłby ktoś wytłumaczyć na czym to polega i jakie tam są warunki ?? [right][snapback]181465[/snapback][/right] Ogolnie chodzi o to aby tak inwestowac zeby nic nie stracic
heh a coś więcej - jakieś minimum w tych programach
hehe dziwnie sie to teraz czyta
PIN to jest cycler, minimum 15$, masz normalne cykle jak w dublerze, czy po cyklu dostajesz 200%. PIN to oczko w glowie MMG stad pewnie taka reakcja
PIPS to stara historia, cos jak hyip ale nie warto sobie zaprzatac glowy, nie placi juz od pol roku QUOTE(k_h_b @ Jul 30 2005, 01:59 PM) PIN to jest cycler, minimum 15$, masz normalne cykle jak w dublerze, czy po cyklu dostajesz 200%. PIN to oczko w glowie MMG stad pewnie taka reakcja PIPS to stara historia, cos jak hyip ale nie warto sobie zaprzatac glowy, nie placi juz od pol roku [right][snapback]347051[/snapback][/right] Jeszcze troche i Pin przestanie,albo zaczna kombinowac jak tobie ukrasc pienadze jak YM zrobil,jest tylko jeden program ktory pracuje i bedzie pracowal,bo czlonkowie placa fees i to daje im i nam dochod QUOTE(Michal @ Aug 12 2005, 06:33 PM) Jeszcze troche i Pin przestanie,albo zaczna kombinowac jak tobie ukrasc pienadze jak YM zrobil,jest tylko jeden program ktory pracuje i bedzie pracowal,bo czlonkowie placa fees i to daje im i nam dochod [right][snapback]372101[/snapback][/right] Kazdy ocenia innych wedlug siebie |