Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The Private Gold
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

FiRinG
Witam!
Jak już wiecie o mój doubler.Jakoś stanoł na 25 membersach.Coś ludzie nie chętnie wchodza do mojego doublera.Troche promuje.Chodzi mi oto ,żebyście moze wy podsuneli mi pomysly zeby ten doubler stał sie dobry.Moze cos zmienic ,itp.Myśle o dodaniu mozliwości wpłaty kasy z e-Bulliona.Co wy na to wszystko?

Pozdro all
dareksite
według mnie za długo czekasz na start,

teraz mamy 12,a start dopiero 26

czyli 2 tygodnie czasu,

jeszcze zdobędzie membersów

bez paniki smile.gif

Pozdrawiam
Michal
Powodzenia
k_h_b
QUOTE(FiRinG @ Mar 12 2005, 09:26 AM)
Witam!
Jak już wiecie o mój doubler.Jakoś stanoł na 25 membersach.Coś ludzie nie chętnie wchodza do mojego doublera.Troche promuje.Chodzi mi oto ,żebyście moze wy  podsuneli mi pomysly zeby ten doubler stał sie dobry.Moze cos zmienic ,itp.Myśle o dodaniu  mozliwości wpłaty kasy z e-Bulliona.Co wy na to wszystko?
Pozdro all
[right][snapback]180019[/snapback][/right]

e-bulion w doublerze typu hit and run?pierwszy raz slysze o takim pomysle, Piszesz,ze troche promujesz, troche to za malo. Trzeba bardzo duzo promocji. I moja rada nie spiesz sie, lepiej powoli zrobic dobrago doublera niz szybko byle co. To moja opinia
FiRinG
Dzieki wam wszystkim tak jak k h b.Narazie czekam dalej na veryfikacje w intgold.Zobaczymy jak wyjdzie smile.gif
jahoo
lepiej zrób cyclera - doubler stanie po 2 dnich i na tym sie skończy :/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.