|
|
Sta je ljudi. Gdje ste nestali? Nitko nista vise ne pise ovdje. Nije valjda da svi gledaju SP?
Bogme kod mene je baš to, i još neki posli i faks.... itd. Nema vremena za zajebanciju. I onaj hyip koji si mi preporučio pojeo mi zadnje pare (Stanje na Egold = 0.3$
Pozdrav QUOTE(pantersi @ Jun 16 2006, 11:49 AM) [snapback]2313722[/snapback] Bogme kod mene je baš to, i još neki posli i faks.... itd. Nema vremena za zajebanciju. I onaj hyip koji si mi preporučio pojeo mi zadnje pare (Stanje na Egold = 0.3$ Pozdrav A fak. meni isto zadnje pare pojeo. Grebem i ja isto sada od PTR-ova gdje stignem BTW jel donkey radi? ja primam od njih mailove, ali nemogu na sajt. Ucitava mi se tamo neki hosting provider...
Meni radi Donkey ali mi je onaj drugi Ptr u sigu bolji. Tamo sam više zaradio u isto vreme.
Cya QUOTE(pantersi @ Jun 16 2006, 03:53 PM) [snapback]2314644[/snapback] Meni radi Donkey ali mi je onaj drugi Ptr u sigu bolji. Tamo sam više zaradio u isto vreme. Cya Pogledat cu ga. Mozd idobijes refa
Naravno osim Nogometa i posla tu i tamo se ovdje zaletim.Moj sig -placa uvijek
QUOTE(sasana @ Jun 16 2006, 10:04 PM) [snapback]2316479[/snapback] Naravno osim Nogometa i posla tu i tamo se ovdje zaletim.Moj sig -placa uvijek Pa da BTW moj sig isto placa trenutno QUOTE(DaFreeK @ Jun 16 2006, 06:56 PM) [snapback]2315597[/snapback] Pogledat cu ga. Mozd idobijes refa DaFreek da li si se možda ti učlanio jer sam stvarno jučer dobio refa pa ne znam da li si to ti, jer je neki drugi nickname? Idemo gledati Portugal Ajde QUOTE(pantersi @ Jun 17 2006, 02:51 PM) [snapback]2319824[/snapback] DaFreek da li si se možda ti učlanio jer sam stvarno jučer dobio refa pa ne znam da li si to ti, jer je neki drugi nickname? Idemo gledati Portugal Ajde Registrirao sam se jucer kao freekezoid. Ali sam skuzio da treba previse klikati, a tek na $5 je cashout, pa sam obrisao account.
Mene tu nema jer se ne broje postovi
Ajde bok QUOTE(tapir @ Jun 19 2006, 04:04 PM) [snapback]2331915[/snapback] Mene tu nema jer se ne broje postovi Ajde bok Aj (ovo sada samo pisem, kako nebi dobio obavijest da mi je poruka prekratka
Pozdrav narode!!!
Jeste vi dobili ovak sta od egolda kao? Account trouble We are contacting you to remind you that on 06.20.06 our Account Review Team identified some unusual activity in your account. In accordance with e-gold´s User Agreement and to ensure that your account has not been compromised, access to your account was limited. Your account access will remain limited until this issue has been resolved please log in your account or click on the link bellow: Click here to activate your account Neko zajebava malo a? QUOTE(_RichY_ @ Jun 21 2006, 09:38 AM) [snapback]2341600[/snapback] Pozdrav narode!!! Jeste vi dobili ovak sta od egolda kao? Account trouble We are contacting you to remind you that on 06.20.06 our Account Review Team identified some unusual activity in your account. In accordance with e-gold´s User Agreement and to ensure that your account has not been compromised, access to your account was limited. Your account access will remain limited until this issue has been resolved please log in your account or click on the link bellow: Click here to activate your account Neko zajebava malo a? Ma ja to odmah brisem. Pogledao sam adresu kako izgleda i opalio se smijati... 10e-gold LOL QUOTE(_RichY_ @ Jun 21 2006, 09:38 AM) [snapback]2341600[/snapback] Pozdrav narode!!! Jeste vi dobili ovak sta od egolda kao? Account trouble We are contacting you to remind you that on 06.20.06 our Account Review Team identified some unusual activity in your account. In accordance with e-gold´s User Agreement and to ensure that your account has not been compromised, access to your account was limited. Your account access will remain limited until this issue has been resolved please log in your account or click on the link bellow: Click here to activate your account Neko zajebava malo a? Web je pun scamova, zato NIKAD NIKAD NIKAD ne otvaraj ni jedan link koji dobiješ emailom u vezi sa egolom. NIKAD!!! Sve su to razni trojanci, keyloggeri itd itd... I kada se ti logiraš preko tog lika kojeg ti šalju u mailu, onda si zapamte tvoj user i pass i onda si najebao. U egold se logiraj samo i isključivo preko onog njihocog IP i preko secure, dakle Htts://... Ja sam dobio par puta mail, kao da nešto nije u redu i da neka ponovno probam se logirat preko linka u mailu, da če videt ako radi. Sve je to scam!!! Pazite se toga! Čak sam par puta dobio mail kao ono ja sam otkrio rupu u egoldu, radi samo tako i tako, ako pošaljete 1$ na taj i taj račun, dobit čete 7$ nazad i tako dalje. Kao da taj račun koristi egold za akomulaciju novca itd. Ma daj... hehe... ali takve stavri zvuče vrlo mamljivo, pa ima i glupih ljudi koji to stvarno urade, i tako scameri pokupe fine pare mnogo prije nego što ih good guys pronađu, i tako to ide, Zemja se vrti dalje! P.S. A onaj egold ima IP 209.200.169.10 , a prije toga upišeš samo https:// Nadam se da je broj pravi, i da nisu i mene još nasamarili Neka mi netko javi da li imam dobar IP, da ne serem ljudima po netu i zavaravam ih sa netočnim informacijama! Evo pročitaj ovo
E-GOLD I OSTALI PAYMENT PROCESORI NIKAD NE ŠALJU TAKVIH MAILA!!!
|