Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sal Baieti
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

Angelique
miam deschis si eu un hyip , alaturi de 2 prieteni. facem forex de 5 ani, si putem spune ca putem trai si fara un hyip. Dar ne tenteaza, asa ca am facut asta:
http://www.50cent4hyip.com/?a=home

Am postat pe MMG, sper sa ma ajutati si pe mine cu topicul.

Bafta, si va astept pe toti aici!
Reikonas
QUOTE(Angelique @ Jun 13 2006, 10:44 AM) [snapback]2298887[/snapback]

miam deschis si eu un hyip , alaturi de 2 prieteni. facem forex de 5 ani, si putem spune ca putem trai si fara un hyip. Dar ne tenteaza, asa ca am facut asta:
http://www.50cent4hyip.com/?a=home

Am postat pe MMG, sper sa ma ajutati si pe mine cu topicul.

Bafta, si va astept pe toti aici!

Maaama, toti sunt traderi, face lumea bani din forex se pare...ar trebui sa ma documentez si eu, ca poate imi scapa sansa... blink.gif
SaChY
QUOTE(Reikonas @ Jun 13 2006, 11:52 AM) [snapback]2298913[/snapback]

Maaama, toti sunt traderi, face lumea bani din forex se pare...ar trebui sa ma documentez si eu, ca poate imi scapa sansa... blink.gif

hehe.. am avut si eu o tentativa, dar m-am lasat biggrin.gif
danyboy2010
S-aveti spor
serco16
QUOTE(Reikonas @ Jun 13 2006, 09:52 PM) [snapback]2298913[/snapback]

Nici nu stii ce sansa...si nu glumesc
Reikonas
QUOTE(serco16 @ Jun 13 2006, 01:24 PM) [snapback]2299577[/snapback]

Nici nu stii ce sansa...si nu glumesc

Acuma chiar ca m-ai facut curios...ai ceva experiente cu Forex? nu vrei sa ne povestesti si noua? poate imi dau si eu seama ce si *** cu trading-ul asta.
paul.van.dyk
QUOTE(Reikonas @ Jun 14 2006, 09:16 AM) [snapback]2301629[/snapback]

Acuma chiar ca m-ai facut curios...ai ceva experiente cu Forex? nu vrei sa ne povestesti si noua? poate imi dau si eu seama ce si *** cu trading-ul asta.

intra pe marketiva, fa-ti cont, descarca programul... si joaca-te pe virtual, citeste informatiile de baza de pe site-ul marketiva ...si de pe alte site-uri...
serco16
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 14 2006, 11:48 AM) [snapback]2302100[/snapback]

intra pe marketiva, fa-ti cont, descarca programul... si joaca-te pe virtual, citeste informatiile de baza de pe site-ul marketiva ...si de pe alte site-uri...

Asa *** zice el smile.gif Eu nu am foarte multe experienta, dar am realizat ca poti scoate profituri consistente in acest fel.
default_logon
da dar manaca ff mult timp. eu am incercat ceva forex, imi mergea bine da din comoditate am renuntat.
oricum frumos programu. sa speram ce o sa aiba o viata lunga happy.gif
georgecgs
Gata hyip-ul?
Cica nu exista site-ul....
=Ady=
La ce te asteptai din partea unor traderi care fac forex de 5 ani rofl4.gif rofl4.gif
georgecgs
rofl4.gif
Pai ... da. Dar cu cat se tivesc un pic mai tarziu cu atat se tivesc cu mai multi bani, nu?
Adica..teoretic happy.gif
syber90
ce se intampa cu romanasii nostrii...acum observ ca si DanyBoy a luat BANN...ce nasoala este treaba! crying.gif
syber90
intreabai de ce ai luat BANN...ai avut cumva mai multe conturi sau sia bagat coada si aici Racing Investment 4.gif ?
Reikonas
QUOTE(syber90 @ Jun 21 2006, 12:34 PM) [snapback]2344683[/snapback]

intreabai de ce ai luat BANN...ai avut cumva mai multe conturi sau sia bagat coada si aici Racing Investment 4.gif ?

Ce s-a intamplat? Ai vazut ca i-a sters postul? Postase ceva inainte de postul tau si acum nu mai e.
c u m sa te baneze fara sa iti zica motivul...?
syber90
QUOTE(Reikonas @ Jun 21 2006, 01:41 PM) [snapback]2344720[/snapback]

Ce s-a intamplat? Ai vazut ca i-a sters postul? Postase ceva inainte de postul tau si acum nu mai e.
c u m sa te baneze fara sa iti zica motivul...?

da...postase ceva inaintea mea....ceva de genul: "acum am observat si eu, nici macar nu stiu motivul pentru care am luat BANN...poate daca cumparam si eu reclama de 20 mii ca si CS nu luam BANN"
elegantstar2006
Am vazut ca si Sachy a luat ban pt ca avea multiple account, crizu a avut si el probleme, acu dannyboy... anstia chiar sunt nesimtiti.. sincer creq au ceva cu romanii. Sa vad adu un exeplu: moneytalk are vro 3 usernameuri si posteaza in voie *e din SUA. Mai ales pt chestia cu Sachy, lifetime, a dat bani frumosi ca sal baneze astia dupa cateva luni. Creq se duce draq forumu asta ca sa umlut de lichene
mirc3a24
Bannu lu dannyboy e si el permanent??? furious.gif

E numa vina lu Racing ala care o tot face p justitiaru in izmene......park ii un copil de 5 ani!
diablo.gif 4.gif
syber90
mda...o hotie pe aici de neinchipuit...si adminii isi laudau forumul ca pe MMG nu este ca si pe TG unde trebuie sa ai bani ca sa fii respectat...nu stiu ce sa zic dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.