Toata viata ati fost niste nenorociti.... tot asa!!!!!!!!!
Uitativa la meciu lu Rapid si va dati seama de tot!
|
|
Becali tata... te taie tigani.... dak mai calci prin giulesti pt ce-ai facut de data asta
Toata viata ati fost niste nenorociti.... tot asa!!!!!!!!! Uitativa la meciu lu Rapid si va dati seama de tot!
Era clar ca steaua va castiga la Vaslui.
A avut becali grija sa "castige " campionatul cu 3 etape inainte de final. QUOTE(cristi @ Jun 7 2006, 08:03 AM) [snapback]2260503[/snapback] Era clar ca steaua va castiga la Vaslui. A avut becali grija sa "castige " campionatul cu 3 etape inainte de final. sincer nu asta ma intereseaza.... ma intereseaza cea facut helesteanu la rapid.... parnaia il asteapta...nenorocitu draq... a avut becali grija sa cumpere TOT returu.. arbitii, jucatori, tot
Tocmai am confirmat pariurile..cine a bagat pe Jiul om s-a facut..
Mdea.. nu imi pasa ca a batut Steaua pe Vaslui .ci m-a dezamagit prestatia arbitrului din Jiul-Rapid..La un meci unde se decide campioana pui un natarau de ala de zici ca a venit din divizia D unde da rosu ca nea Costica venind bat de la carciuma bate toti jucatorii si-i trimite acasa... Rusinos QUOTE(cristi @ Jun 7 2006, 08:03 AM) [snapback]2260503[/snapback] Era clar ca steaua va castiga la Vaslui. A avut becali grija sa "castige " campionatul cu 3 etape inainte de final. sincer nu asta ma intereseaza.... ma intereseaza cea facut helesteanu la rapid.... parnaia il asteapta...nenorocitu draq... a avut becali grija sa cumpere TOT returu.. arbitii, jucatori, tot QUOTE(danyboy2010 @ Jun 7 2006, 07:49 AM) [snapback]2260777[/snapback] Tocmai am confirmat pariurile..cine a bagat pe Jiul om s-a facut.. ce cota avea Jiul?
Cote: Jiul 6, Rapidul 1.60 la Egal nu mai retin
numai fotbal sa nu mai vezi in Romania.... ihhh
ce mai... blat pe fata a fost
|