Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ati Inceput Sa Vorbiti? :p
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania
Pages: 1, 2

SaChY
LOL... rofl4.gif rofl4.gif
paul.van.dyk
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
danyboy2010
Eu mai mult scriu .. Fac treaba mai buna cu mana decat cu gura ( a nu se intelege altceve harhar.gif harhar.gif )
DUNHILL
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 03:18 PM) [snapback]2246955[/snapback]

Eu mai mult scriu .. Fac treaba mai buna cu mana decat cu gura ( a nu se intelege altceve harhar.gif harhar.gif )

Taci si faci smile.gif
SaChY
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 05:18 AM) [snapback]2246955[/snapback]

nu se intelege mah nimic ninja.gif
=Ady=
Locul de adunare al romanilor huh ?
georgecgs
Dap. Si eu sunt roman. Deabia acum am gasit sectiunea asta din MMG si chiar ma bucur sa dau de romani pe aici biggrin.gif
Reikonas
QUOTE(georgecgs @ Jun 10 2006, 11:42 AM) [snapback]2280254[/snapback]

Dap. Si eu sunt roman. Deabia acum am gasit sectiunea asta din MMG si chiar ma bucur sa dau de romani pe aici biggrin.gif

Bine-ai venit, spor la bani dar ai mare grija unde ii investesti !
fluturache

Si io d'abia acu' am gasit sectiunea asta, ca nu ierea inainte!

SALUT tuturor si sa aveti bafta la bani! peace.gif
danyboy2010
Pai bine ca ai gasit-o ca tare plictisitor era inainte.. Bine ca au venit prospaturi clapping7.gif (Joking)
MadTrax
Ma , dar vad ca suntem multi =))
fluturache
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 11 2006, 02:08 AM) [snapback]2283485[/snapback]

Pai bine ca ai gasit-o ca tare plictisitor era inainte.. Bine ca au venit prospaturi clapping7.gif (Joking)

Plictisitor sa stii!!!! crying.gif
asa mai schimbam si noi o parola pe limba noastra si te simiti mai in "sanu" familiei!
stai ca inca n-am avut timp sa ma uit la toate "threadurili" de acilea!
va pup si revin!!!

hai, mai apareti!!! clapping7.gif
begraur
Salutare romani !

asta ii ca si treaba cu filmu: te astepti sa fie in engleza, da el ii in romana. ne-am obisnuit pe engleza
(eu cel putin). zici ca nici tastatura nu ma stie annoyed.gif

si cu sigurant aimi folosesc alta parte a creierului rofl4.gif

ok. pe curand
bogdan_16
Sal'tare all, am aterizat si eu pe aici ! In sfarsit si un forum dedicat romanilor. Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam cat de mult se poate. biggrin.gif
begraur
QUOTE(bogdan_16 @ Jul 9 2006, 12:06 AM) [snapback]2433969[/snapback]

Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam cat de mult se poate. biggrin.gif

***? aici eu am zis "***" (how), dar nu a aparut decat stele verzi annoyed.gif

intr-un forum dinasta care nu are un anumit subiect, esti tentat sa nu faci /zici nimic. de-aia nu prea dau romanii pe-aici... dry.gif
Coxanel
Hop si eu
Salutare romanilor si salutare strainilor care inteleg limba romana yahoo.gif
Foarte interesanta sectiunea
Eu astazi am " descoperit " aceasta sectiunea tongue4.gif
Bafta clapping7.gif si sa auzim numai de bine , sa aveti grija sa nu umblati cu prosti aici , haide sa le aratam ca romani nu sunt niste hoti doh.gif annoyed.gif
Roskat
QUOTE(Coxanel @ Jul 9 2006, 01:45 PM) [snapback]2436298[/snapback]

haide sa le aratam ca romani nu sunt niste hoti doh.gif annoyed.gif

cel putin unii......
danyboy2010
Uni sunt alti nu. ca peste tot ..life's go on
begraur
QUOTE(danyboy2010 @ Jul 9 2006, 05:43 PM) [snapback]2437143[/snapback]

Uni sunt alti nu. ca peste tot ..life's go on

corect

salutare wink.gif

corect !

salutare wink.gif

ma, zici ca o ia razna softu' asta de forum...rrrrr
bogdansbg
nuuuuuuuuu, romanii nu sunt hoti. adica nu sunt niste simpli hoti rofl4.gif

sa nu uitati un lucru dragi romani: hotii romani fac gainarii, hotii straini dau tunuri de care nu se mai plang oamenii ca nu mai au lacrimi rofl4.gif

begraur
zi tu ceva...

hai sa ne gasim ceva de vorbit oameni buni... sa iasa ceva bun din treburile astea...

ce ziceti?
scorpion711
Salutär la toti romani, smile.gif

veniti din romania, sau mai sint si din alte täri? wave.gif

Roskat
se duce de rapa topicu' asta...si-mi placea sa vad tot mai multi romani pe aici sad.gif
hai sa ne intindem oleaca la vorba
voi cu ce va ocupati in domeniu "bani pe net?"

si pt ca eu am pus intrebarea.....sa raspund si eu:
vreau sa zic ca nu am nici o treaba cu banii pe net bye2.gif .... defapt....nush ce caut eu pe mmg rofl4.gif
am inceput acum vreo 3-4 luni cu ptr,ptc,ptp si alte minuni si mi s-a acrit de dat click-uri pt 0.0000001$ smile.gif
am incercat in hyip-uri da' prea pierd banii si aici.... momentan m-a apucat si pe mine febra forexului, cu toate ca stiu cam 1% din ce stie un trader adevarat......
cine stie....poate peste cativa ani ma laud si eu ajung la sute de pipsi pe zi......da' pana atunci mai am de luat bacu'
respect,
roskat

voi? w00t2.gif
Reikonas
He he, pai cam aceeasi "cale" am avut-o si eu...

Am dat de MMG cautand pe google "how to make money online" biggrin.gif M-am plimbat mai prin toate sectiunile si cand am vazut HYIP ca iti ofera 130% in 4 zile am zis "M-am scos, am dat lovitura". Dar c.um sa incep?

Am vazut ca se folosea e-gold ca metoda de plata (nici nu auzisem de asa ceva pana atunci) si am tot cautat o metoda sa imi alimentez contul dar n-am gasit... Am zis ca ma bag la PTR PTC fac vreo $5 si dupa aia ii bag in HYIP-uri si de-acolo o sa fie lejer. Dupa vreo saptamana de click-uri m-am saturat, nu stiu cat facusem, vreun dolar. Apoi din intamplare am dat peste serviciile lui Enkumber si asa ca am bagat vreo $100. Am bagat in HYIP-uri am si castigat dar am si pierdut.
Am ajuns la concluzia ca nu asta e calea de a face bani pe net, vine vreun Gigi Jmeker isi face si el un HYIP si toti pun botu ca plateste la inceput si apoi fuge cu banii, am zis ca nu-i de mine (asta dupa vreo 2-3 luni)...am incercat si MLM da nici aia n-a mers...

M-am bagat apoi la FOREX, pe Marketiva, m-am subscris si la ceva servicii de signals de-aici de pe forum da nici aia nu mi-a placut (pentru ca nu veneau banii biggrin.gif) si nu aveam rabdare sa invat. Poate alti romani au avut mai mult noroc/succes aici pe MMG in special adminii de hyip-uri biggrin.gif

Asa ca deocamdata nu ma mai bag la nimic, stau poate apare cineva cu ceva idee originala... de-aia nici nu am mai postat nici in sectiunea noastra, si nici pe MMG, doar mai dau pe-aici sa vad c.um se descurca lumea, dar dupa c.um ai zis si tu...cam bate vantul...fiecare-si vede de treaba lui probabil biggrin.gif
Roskat
multi mi-au zis.......din hyip-uri nu te vei imbogati tu wink.gif
eu n-am ascultat..... am castigat la inceput.....dar apoi am mai ramas cu 1 cent in e-gold sad.gif
banii mei munciti......cu ptr, ptc..... 4.gif
sa stii....daca vrei sa faci niste bani repede si ilegali.....baga cateva sute de $ si fa-ti un hyip ca la carte......cu o publicitate.....
stai o saptamana, fa un SCAM de 10k si te-ai scos.......
ca dupa aia te trezesti la una cu nino nino e altceva biggrin.gif

btw.......forex e o sansa prea mare s-o ratez........
o cale cinstita, unde putini se incumeta pt ca forexul implica studiu permanent, bani pierduti, timp si nervi.....asta pana inveti smile.gif
multi renunta la inceput.....
nu as vrea sa fac reclama la forumul vamist......dar daca vreti prima mea zi de forex dupa cateva zile de citit..... intrati aici
NU FAC RECLAMA LA SITE
dada1

Salutare tuturor yahoo.gif
intermose
Noroc!

Forex este intr-adevar o optiune daca va puneti pe studiu si sa investiti banii vostri in trading nu in hyipuri sau asa zise programe legale de brokeri forex.

De bine de rau eu am facut vreo cateva sute in e-gold pe care i-am pierdut apoi am castigat iar si iar am pierdut si iar am castigat...

Mai bine jucati pe forex, marketiva sau alte platforme, ori produceti ceva, design, script.

Invatati,invatati,invatati sau furati si furati si furati
Optiunea e a voastra (ar mai fi si optiunea "invatati sa furati")
Roskat
QUOTE(dada1 @ Sep 13 2006, 07:51 PM) [snapback]2793271[/snapback]

Salutare tuturor yahoo.gif

welcome to mmg wave.gif

QUOTE(intermose @ Sep 14 2006, 12:35 AM) [snapback]2794484[/snapback]

Noroc!

Forex este intr-adevar o optiune daca va puneti pe studiu si sa investiti banii vostri in trading nu in hyipuri sau asa zise programe legale de brokeri forex.

De bine de rau eu am facut vreo cateva sute in e-gold pe care i-am pierdut apoi am castigat iar si iar am pierdut si iar am castigat...

Mai bine jucati pe forex, marketiva sau alte platforme, ori produceti ceva, design, script.

Invatati,invatati,invatati sau furati si furati si furati
Optiunea e a voastra (ar mai fi si optiunea "invatati sa furati")

intradevar........hyip-urile nu sunt o solutie legala de a face bani hellno.gif
am incercat si eu sa invat php, flash, c++......ceva programare......da' nu se prinde de mine nicicum :-??
forexul parca e putin mai greu decat programarea (parerea mea) ..... asta daca vrei sa iesi in profit smile.gif
analiza.......muuuulti ani de experienta, nervi, timp si bani pierduti .......
am tot timpul din lume sa ma ocup si de forex
is mandru de mine ca la varsta ......... pe care o am ( rofl4.gif ) m-am apucat sa invat o "meserie"
bulan maxim
roskat
ScamKiler
test message pt ca am avut ban biggrin.gif
_ZeVS_
Daca ai minte poti sa faci bani oriunde. IPB Image
vladv
Da,e super ca exista si o sectiune in romaneste pe-aici!
cristi
atata doar ca nu prea scot romanashii capul tongue4.gif
Raz
Ia sa dea si eu cu vorba pe aici ca abia acum am gasit sectiunea... si ca tot e primul post am si o idee:
in loc de *** (how) ce-ar fi sa scriem "sperma"?! harhar.gif

Bafta!
Raz
Frateeeeeee... cate liniste pe aici... post-36326-1110185726.gif
Haotik
au plecat toti romaniii smile.gif) doar vreo 2 care se agiata sa se certe mai sunt pe aci =))
jomy_2006
mai sunt si spectatori biggrin.gif
cociug
interesant
intrati pe acest forum pentru romani: www.fabricadebani.com
am sa arunc o privire pe aici sa vedem despre ce este vorba
va pup pe toti
syber90
QUOTE(cociug @ Nov 8 2006, 12:12 PM) [snapback]3134321[/snapback]

interesant
intrati pe acest forum pentru romani: www.fabricadebani.com
am sa arunc o privire pe aici sa vedem despre ce este vorba
va pup pe toti

rofl4.gif
Dante0
QUOTE(ScamKiler @ Sep 28 2006, 04:28 PM) [snapback]2888782[/snapback]

test message pt ca am avut ban biggrin.gif

am luat si eu ban pe alt id...*** ai reusit sa scapi de ban?
cu cine tre sa vb?
cristi
da' banu' pt ce lai luat?
Dante0
QUOTE(cristi @ Nov 12 2006, 04:37 PM) [snapback]3156354[/snapback]

da' banu' pt ce lai luat?

pt PM spamming...nu am stiu ca daca trimit acelasi mesaj la cateva persoane imi iau ban...sad.gif
si acum am nevoie de PM-urile mele de pe accountul ala si nu stiu *** sa fac rost de ele
alexutzu
lol..nasol cu banurile astea..smile.gif
syber90
QUOTE(Dante0 @ Nov 12 2006, 01:04 PM) [snapback]3157858[/snapback]

pt PM spamming...nu am stiu ca daca trimit acelasi mesaj la cateva persoane imi iau ban...sad.gif
si acum am nevoie de PM-urile mele de pe accountul ala si nu stiu *** sa fac rost de ele

asa va trebuie daca faceti SPAM...se pare ca iarasi a luat BANN...nu se invata minte
JimBeam
sadkjg ahgg, n kjagk нец iwqba iiif ua sdaaw!
cristi
QUOTE(syber90 @ Nov 24 2006, 02:55 PM) [snapback]3223658[/snapback]

asa va trebuie daca faceti SPAM...se pare ca iarasi a luat BANN...nu se invata minte

acuma poate ca o fi luat ban ca lo fi prins cu doua conturi...

PS:cu rusu asta ce dreq ii ? rofl4.gif
alexutzu
s-a ratacit rusnacu pe aici...ori a fost beat si a gresit forumul
Raz
QUOTE(alexutzu @ Nov 28 2006, 11:02 AM) [snapback]3246074[/snapback]

s-a ratacit rusnacu pe aici...ori a fost beat si a gresit forumul

Dar chiar asa sa vina cu mana goala? sad.gif
Macar o sticla de ceva tarie sa fi adus si el clapping7.gif
cristi
exact biggrin.gif
O votca, ceva? tongue4.gif Nimic ? crying.gif
serco16
Un polar nu? smile.gif
Lumea nu prea mai intra pe aici pentru ca mai este si altceva de facut...
Raz
QUOTE(serco16 @ Dec 2 2006, 10:01 PM) [snapback]3277359[/snapback]

Lumea nu prea mai intra pe aici pentru ca mai este si altceva de facut...

Mai este de citit niste almanahe, reviste, una-alta... LOL
Dar o vizita la 2-3 zile nu strica wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.