|
|
LOL...
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Eu mai mult scriu .. Fac treaba mai buna cu mana decat cu gura ( a nu se intelege altceve
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 03:18 PM) [snapback]2246955[/snapback] Eu mai mult scriu .. Fac treaba mai buna cu mana decat cu gura ( a nu se intelege altceve Taci si faci QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 05:18 AM) [snapback]2246955[/snapback] Eu mai mult scriu .. Fac treaba mai buna cu mana decat cu gura ( a nu se intelege altceve nu se intelege mah nimic
Locul de adunare al romanilor huh ?
Dap. Si eu sunt roman. Deabia acum am gasit sectiunea asta din MMG si chiar ma bucur sa dau de romani pe aici
QUOTE(georgecgs @ Jun 10 2006, 11:42 AM) [snapback]2280254[/snapback] Dap. Si eu sunt roman. Deabia acum am gasit sectiunea asta din MMG si chiar ma bucur sa dau de romani pe aici Bine-ai venit, spor la bani dar ai mare grija unde ii investesti ! Si io d'abia acu' am gasit sectiunea asta, ca nu ierea inainte! SALUT tuturor si sa aveti bafta la bani!
Pai bine ca ai gasit-o ca tare plictisitor era inainte.. Bine ca au venit prospaturi
Ma , dar vad ca suntem multi =))
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 11 2006, 02:08 AM) [snapback]2283485[/snapback] Pai bine ca ai gasit-o ca tare plictisitor era inainte.. Bine ca au venit prospaturi Plictisitor sa stii!!!! asa mai schimbam si noi o parola pe limba noastra si te simiti mai in "sanu" familiei! stai ca inca n-am avut timp sa ma uit la toate "threadurili" de acilea! va pup si revin!!! hai, mai apareti!!!
Salutare romani !
asta ii ca si treaba cu filmu: te astepti sa fie in engleza, da el ii in romana. ne-am obisnuit pe engleza (eu cel putin). zici ca nici tastatura nu ma stie si cu sigurant aimi folosesc alta parte a creierului ok. pe curand
Sal'tare all, am aterizat si eu pe aici ! In sfarsit si un forum dedicat romanilor. Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam cat de mult se poate.
QUOTE(bogdan_16 @ Jul 9 2006, 12:06 AM) [snapback]2433969[/snapback] Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam cat de mult se poate. ***? aici eu am zis "***" (how), dar nu a aparut decat stele verzi intr-un forum dinasta care nu are un anumit subiect, esti tentat sa nu faci /zici nimic. de-aia nu prea dau romanii pe-aici...
Hop si eu
Salutare romanilor si salutare strainilor care inteleg limba romana Foarte interesanta sectiunea Eu astazi am " descoperit " aceasta sectiunea Bafta QUOTE(Coxanel @ Jul 9 2006, 01:45 PM) [snapback]2436298[/snapback] haide sa le aratam ca romani nu sunt niste hoti cel putin unii......
Uni sunt alti nu. ca peste tot ..life's go on
QUOTE(danyboy2010 @ Jul 9 2006, 05:43 PM) [snapback]2437143[/snapback] Uni sunt alti nu. ca peste tot ..life's go on corect salutare corect ! salutare ma, zici ca o ia razna softu' asta de forum...rrrrr
nuuuuuuuuu, romanii nu sunt hoti. adica nu sunt niste simpli hoti
sa nu uitati un lucru dragi romani: hotii romani fac gainarii, hotii straini dau tunuri de care nu se mai plang oamenii ca nu mai au lacrimi
zi tu ceva...
hai sa ne gasim ceva de vorbit oameni buni... sa iasa ceva bun din treburile astea... ce ziceti?
Salutär la toti romani,
veniti din romania, sau mai sint si din alte täri?
se duce de rapa topicu' asta...si-mi placea sa vad tot mai multi romani pe aici
hai sa ne intindem oleaca la vorba voi cu ce va ocupati in domeniu "bani pe net?" si pt ca eu am pus intrebarea.....sa raspund si eu: vreau sa zic ca nu am nici o treaba cu banii pe net am inceput acum vreo 3-4 luni cu ptr,ptc,ptp si alte minuni si mi s-a acrit de dat click-uri pt 0.0000001$ am incercat in hyip-uri da' prea pierd banii si aici.... momentan m-a apucat si pe mine febra forexului, cu toate ca stiu cam 1% din ce stie un trader adevarat...... cine stie....poate peste cativa ani ma laud si eu ajung la sute de pipsi pe zi......da' pana atunci mai am de luat bacu' respect, roskat voi?
He he, pai cam aceeasi "cale" am avut-o si eu...
Am dat de MMG cautand pe google "how to make money online" Am vazut ca se folosea e-gold ca metoda de plata (nici nu auzisem de asa ceva pana atunci) si am tot cautat o metoda sa imi alimentez contul dar n-am gasit... Am zis ca ma bag la PTR PTC fac vreo $5 si dupa aia ii bag in HYIP-uri si de-acolo o sa fie lejer. Dupa vreo saptamana de click-uri m-am saturat, nu stiu cat facusem, vreun dolar. Apoi din intamplare am dat peste serviciile lui Enkumber si asa ca am bagat vreo $100. Am bagat in HYIP-uri am si castigat dar am si pierdut. Am ajuns la concluzia ca nu asta e calea de a face bani pe net, vine vreun Gigi Jmeker isi face si el un HYIP si toti pun botu ca plateste la inceput si apoi fuge cu banii, am zis ca nu-i de mine (asta dupa vreo 2-3 luni)...am incercat si MLM da nici aia n-a mers... M-am bagat apoi la FOREX, pe Marketiva, m-am subscris si la ceva servicii de signals de-aici de pe forum da nici aia nu mi-a placut (pentru ca nu veneau banii Asa ca deocamdata nu ma mai bag la nimic, stau poate apare cineva cu ceva idee originala... de-aia nici nu am mai postat nici in sectiunea noastra, si nici pe MMG, doar mai dau pe-aici sa vad c.um se descurca lumea, dar dupa c.um ai zis si tu...cam bate vantul...fiecare-si vede de treaba lui probabil
multi mi-au zis.......din hyip-uri nu te vei imbogati tu
eu n-am ascultat..... am castigat la inceput.....dar apoi am mai ramas cu 1 cent in e-gold banii mei munciti......cu ptr, ptc..... sa stii....daca vrei sa faci niste bani repede si ilegali.....baga cateva sute de $ si fa-ti un hyip ca la carte......cu o publicitate..... stai o saptamana, fa un SCAM de 10k si te-ai scos....... ca dupa aia te trezesti la una cu nino nino e altceva btw.......forex e o sansa prea mare s-o ratez........ o cale cinstita, unde putini se incumeta pt ca forexul implica studiu permanent, bani pierduti, timp si nervi.....asta pana inveti multi renunta la inceput..... nu as vrea sa fac reclama la forumul vamist......dar daca vreti prima mea zi de forex dupa cateva zile de citit..... intrati aici NU FAC RECLAMA LA SITE Salutare tuturor
Noroc!
Forex este intr-adevar o optiune daca va puneti pe studiu si sa investiti banii vostri in trading nu in hyipuri sau asa zise programe legale de brokeri forex. De bine de rau eu am facut vreo cateva sute in e-gold pe care i-am pierdut apoi am castigat iar si iar am pierdut si iar am castigat... Mai bine jucati pe forex, marketiva sau alte platforme, ori produceti ceva, design, script. Invatati,invatati,invatati sau furati si furati si furati Optiunea e a voastra (ar mai fi si optiunea "invatati sa furati") QUOTE(dada1 @ Sep 13 2006, 07:51 PM) [snapback]2793271[/snapback] Salutare tuturor welcome to mmg QUOTE(intermose @ Sep 14 2006, 12:35 AM) [snapback]2794484[/snapback] Noroc! Forex este intr-adevar o optiune daca va puneti pe studiu si sa investiti banii vostri in trading nu in hyipuri sau asa zise programe legale de brokeri forex. De bine de rau eu am facut vreo cateva sute in e-gold pe care i-am pierdut apoi am castigat iar si iar am pierdut si iar am castigat... Mai bine jucati pe forex, marketiva sau alte platforme, ori produceti ceva, design, script. Invatati,invatati,invatati sau furati si furati si furati Optiunea e a voastra (ar mai fi si optiunea "invatati sa furati") intradevar........hyip-urile nu sunt o solutie legala de a face bani am incercat si eu sa invat php, flash, c++......ceva programare......da' nu se prinde de mine nicicum :-?? forexul parca e putin mai greu decat programarea (parerea mea) ..... asta daca vrei sa iesi in profit analiza.......muuuulti ani de experienta, nervi, timp si bani pierduti ....... am tot timpul din lume sa ma ocup si de forex is mandru de mine ca la varsta ......... pe care o am ( bulan maxim roskat
test message pt ca am avut ban
Daca ai minte poti sa faci bani oriunde.
Da,e super ca exista si o sectiune in romaneste pe-aici!
atata doar ca nu prea scot romanashii capul
Ia sa dea si eu cu vorba pe aici ca abia acum am gasit sectiunea... si ca tot e primul post am si o idee:
in loc de *** (how) ce-ar fi sa scriem "sperma"?! Bafta!
Frateeeeeee... cate liniste pe aici...
au plecat toti romaniii
mai sunt si spectatori
interesant
intrati pe acest forum pentru romani: www.fabricadebani.com am sa arunc o privire pe aici sa vedem despre ce este vorba va pup pe toti QUOTE(cociug @ Nov 8 2006, 12:12 PM) [snapback]3134321[/snapback] interesant intrati pe acest forum pentru romani: www.fabricadebani.com am sa arunc o privire pe aici sa vedem despre ce este vorba va pup pe toti QUOTE(ScamKiler @ Sep 28 2006, 04:28 PM) [snapback]2888782[/snapback] test message pt ca am avut ban am luat si eu ban pe alt id...*** ai reusit sa scapi de ban? cu cine tre sa vb?
da' banu' pt ce lai luat?
QUOTE(cristi @ Nov 12 2006, 04:37 PM) [snapback]3156354[/snapback] da' banu' pt ce lai luat? pt PM spamming...nu am stiu ca daca trimit acelasi mesaj la cateva persoane imi iau ban... si acum am nevoie de PM-urile mele de pe accountul ala si nu stiu *** sa fac rost de ele
lol..nasol cu banurile astea..
QUOTE(Dante0 @ Nov 12 2006, 01:04 PM) [snapback]3157858[/snapback] pt PM spamming...nu am stiu ca daca trimit acelasi mesaj la cateva persoane imi iau ban... si acum am nevoie de PM-urile mele de pe accountul ala si nu stiu *** sa fac rost de ele asa va trebuie daca faceti SPAM...se pare ca iarasi a luat BANN...nu se invata minte
sadkjg ahgg, n kjagk нец iwqba iiif ua sdaaw!
QUOTE(syber90 @ Nov 24 2006, 02:55 PM) [snapback]3223658[/snapback] asa va trebuie daca faceti SPAM...se pare ca iarasi a luat BANN...nu se invata minte acuma poate ca o fi luat ban ca lo fi prins cu doua conturi... PS:cu rusu asta ce dreq ii ?
s-a ratacit rusnacu pe aici...ori a fost beat si a gresit forumul
QUOTE(alexutzu @ Nov 28 2006, 11:02 AM) [snapback]3246074[/snapback] s-a ratacit rusnacu pe aici...ori a fost beat si a gresit forumul Dar chiar asa sa vina cu mana goala? Macar o sticla de ceva tarie sa fi adus si el
exact
O votca, ceva?
Un polar nu?
Lumea nu prea mai intra pe aici pentru ca mai este si altceva de facut... QUOTE(serco16 @ Dec 2 2006, 10:01 PM) [snapback]3277359[/snapback] Lumea nu prea mai intra pe aici pentru ca mai este si altceva de facut... Mai este de citit niste almanahe, reviste, una-alta... LOL Dar o vizita la 2-3 zile nu strica |