Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Hyip-uri Recomandati ?
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania
Pages: 1, 2

paul.van.dyk
Ce hyip-uri de incredere cunoasteti ? ma refer adminu, sa fie de incredere...
Eu momentan investesc doar in congold.com , este cel mai bun admin...
doar ca intentia lui este sa faca planuri cat mai lungi... si la putini dolarii care ii am eu in cont... mai bine ma las de hyip-uri ca se devalorizeaza $-u :|, caut ceva hyip-uri cu planuri scurte ...
danyboy2010
HIP-uri nush..dak vrei am in tolba cateva autosurfuri bunutze smile.gif
paul.van.dyk
da, si dinalea, dar sa nu fie cu planuri mai lungi de 10 zile ...
DUNHILL
Veti avea parte in curand de o firma de investitii offshore(cu sediul inregistrat in NY, USA) care isi va deschide portile si pt investitorii de rand, prin intermediul internetului. Probabil ca va fi creata o divizie cat de cat autonoma a acestei companii care sa se ocupe de partea de internet.

Ce stiu deocamdata este ca se lucreaza din greu la design si la usurinta in utilizare. Se doreste a fi un portal deschis tuturor investitorilor din intreaga lume.

Nu va fi un HYIP cu siguranta!

* Platile se vor face la timp
* Vor fi operatori disponibili 24/7 atat pe Chat'ul de pe site, Forum cat si la telefon
* Cu siguranta va avea o adresa inregistrata, un cod TIN(Tax Identification Number - dat de catre autoritatile NY`eze) si va functiona sub legile federale ale USA
* Ca metode de deposit/withdrawal vor fi "Wire Transfer"(in banci din USA si internationale) , Credit/Debit Cards, E-gold ;
* Ofera anonimitate 100% investitorilor
* Certificat SSL de la Verisign, certificare BBB
* Program de referral fff atractiv
* Planuri speciale, negociabile, cu clientii VIP >$50,000 USD
* Birouri teritoriale in diferite tari

Mai multe detalii in curand...
danyboy2010
Sa-i fie de bine..
Pana nu vad ceva concret nu ma pronunt..in schimb m-am saturat de lansari pompoase care sa nu aduca ..nimik nou
DUNHILL
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 03:47 PM) [snapback]2247064[/snapback]

Sa-i fie de bine..
Pana nu vad ceva concret nu ma pronunt..in schimb m-am saturat de lansari pompoase care sa nu aduca ..nimik nou

Astept sugestii...

Pe langa usurinta in utilizare, se promoveaza ideea de siguranta a investitiei. Nu se vrea ceva de azi pe maine *** fac majoritatea de pe`aici(uita`te la malayesieni) cu firme/domenii fantoma prin Cipru sau Panama.

Ai sa vezi ceva concret in momentul in care se vor finaliza testele.(approx 1-2 luni)

Eu unul nu as investi nici $5 intr`un program HYIP care`mi ofera nshpe mii de procente, mai bine imi pune $1000 intr`un program cu castig mic dar sigur.

Ideea de baza aici e ca cei cu investitii mari(aici incluzand si capitalul deja furnizat de catre site) ii ajuta pe cei cu investitii mai mici sa obtina profituri mai mari. Trebuie sa fii de acord cu mine ca daca ai $30,000 sa cumperi un apartament si sa`l vinzi peste o luna cu $33,000 inseamna PROFIT. Dar cu $50 ce faci? Stai la coada la paine... pentru ca nimeni nu`ti va oferi tie, la puterea ta financiara, ceva viabil.

La multi bani!
paul.van.dyk
QUOTE(DUNHILL @ Jun 5 2006, 04:01 PM) [snapback]2247126[/snapback]

Astept sugestii...

.....

sa intelegem ca esti implicat in vreun fel in chestia asta .. ?
DUNHILL
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 5 2006, 04:02 PM) [snapback]2247134[/snapback]

sa intelegem ca esti implicat in vreun fel in chestia asta .. ?

Da! , unul din managerii firmei din USA este prieten cu mine, l`am cunoscut acum 4 luni printr`un prieten stabilit acolo si eu i`am avansat ideea asta de a crea un portal web pt toata lumea.

Cei din firma au puterea de decizie asupra investitiilor propriu`zise, eu ma ocup de partea de web si nu am nici o responsabilitate inca in firma, pana la infiintarea noii companii care se va ocupa exclusiv de web.

Oamenii au firma lor in SUA, de cam 50 de angajati, brokeri, contabili.... , de asta si bat cu pumnii in piept ca nu e tzapa.

In fine, cam asta ar fi rolul meu deocamdata...de asta si zic ca astept sugestii, poate sunt unii mai in masura sa isi dea cu parerea p`aici, eu voi analiza si propune mai departe celorlalti care sunt angajati in proiect.
danyboy2010
Mda..cred ca trebuie sa dezbat putin mai in detaliu *** vad eu problema

Veti avea parte in curand de o firma de investitii offshore(cu sediul inregistrat in NY, USA) care isi va deschide portile si pt investitorii de rand, prin intermediul internetului. Probabil ca va fi creata o divizie cat de cat autonoma a acestei companii care sa se ocupe de partea de internet.

Adik se inregistreaza o firma in SUA dar partea de tranzactii se face in offshore (Panama , Cipru , insule).
Firma e noua dar o sa aiba divizie si pentru internet.

* Platile se vor face la timp

Asta cat ii va merge bine .dupa aia o sa le intarzie cat pot

* Cu siguranta va avea o adresa inregistrata, un cod TIN(Tax Identification Number - dat de catre autoritatile NY`eze) si va functiona sub legile federale ale USA

Pai atunci nu e offshore

* Ca metode de deposit/withdrawal vor fi "Wire Transfer"(in banci din USA si internationale) , Credit/Debit Cards, E-gold ;

Credit Card...mi-e greu sa cred.... nu cred ca o sa bage din cauza charge-backurilor (vezi cazul StormPay)

* Certificat SSL de la Verisign, certificare BBB

Nu e ceva senzational ..

Eu unul nu as investi nici $5 intr`un program HYIP care`mi ofera nshpe mii de procente, mai bine imi pune $1000 intr`un program cu castig mic dar sigur.

Atunci ce cauti aici... dute la banca biggrin.gif

investitii mari(aici incluzand si capitalul deja furnizat de catre site

Iti oferta ei capital de start ?!?! Daca da...atunci ma bag si eu ca dak pierd pierd pe banii lor:)

*** am spus..e prezentat foarte spectaculos.. dar nu e nimik deosebit .
Astept sa vad cand vor lansa siteul

Da! , unul din managerii firmei din USA este prieten cu mine, l`am cunoscut acum 4 luni printr`un prieten stabilit acolo si eu i`am avansat ideea asta de a crea un portal web pt toata lumea.

Acum inteleg de ce esti asa entuziasmat dancing4dh.gif dancing4dh.gif
DUNHILL
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 5 2006, 04:21 PM) [snapback]2247208[/snapback]

Mda..cred ca trebuie sa dezbat putin mai in detaliu *** vad eu problema
Adik se inregistreaza o firma in SUA dar partea de tranzactii se face in offshore (Panama , Cipru , insule).
Firma e noua dar o sa aiba divizie si pentru internet.

Asta cat ii va merge bine .dupa aia o sa le intarzie cat pot

Pai atunci nu e offshore

Credit Card...mi-e greu sa cred.... nu cred ca o sa bage din cauza charge-backurilor (vezi cazul StormPay)

Nu e ceva senzational ..

Atunci ce cauti aici... dute la banca biggrin.gif

Iti oferta ei capital de start ?!?! Daca da...atunci ma bag si eu ca dak pierd pierd pe banii lor:)
*** am spus..e prezentat foarte spectaculos.. dar nu e nimik deosebit .
Astept sa vad cand vor lansa siteul

Acum inteleg de ce esti asa entuziasmat dancing4dh.gif dancing4dh.gif

Nu ai inteles , poate nu am fost nici eu prea explicit, dar daca vrei, putem discuta pe ym, enigmatique_one .

Asa, poate pe viitor vei putea oferi tu raspunsuri & detalii in locul meu.

======
Totusi am sa raspund in ordine...

*Platile nu au *** sa fie intarziate, ar insemna sa loveasca singuri in imaginea si prestigiul lor. Cine isi doreste asta, data fiind concurenta in piata americana?

*Offshore nu se refera neaparat la locatie, ci la modul de impozitare in jurisdictia respectiva. In cazul statului NY se plateste o taxa fixa anuala, ca si companie LLC.

*Accepta CC deoarece exista un asigurator.

*NU, nu ofera capital pt fiecare membru. Nu se doreste atragerea noilor investitori cu orice pretz, asa *** fac altii, oferind $2-$5 la inceput. Nu ar mai fi investitie, nu? Ar insemna pierdere si atat. Eu am vrut sa se inteleaga ca pe langa capitalul rezultat din investitiile online si cele ale clientilor lor vechi, vor avea si ei un aport pt . a putea finanta investitii din care sa rezulte profituri mai mari, care nu se pot obtine in mod normal cu investitii mici si medii.

Inca mai astept intrebari si bineinteles sugestii...
danyboy2010
Daca imi vei demonstra si voi vedea ca e ceva serios..nu am nimik impotriva sa fac parte dintr-o "echipa de success:) "
serco16
Ce fel de investitii offshore? De ce nu accepti si paypal in acest caz? Ce procentaj de profit va fi pe cat timp (cu aproximatie).Daca se simte miros de ponzi si sunteti intr-adevar in SUA cu centrul v-ati ars. Sper ca nu veti lansa site-ul pentru prima data pe mmg si tg. Am incredere ca veti aduce argumente convingatoare privint legitimitatea firmei.
Si in final, bafta smile.gif sa ne tii la curent
DUNHILL
QUOTE(serco16 @ Jun 5 2006, 04:44 PM) [snapback]2247330[/snapback]

Ce fel de investitii offshore? De ce nu accepti si paypal in acest caz? Ce procentaj de profit va fi pe cat timp (cu aproximatie).Daca se simte miros de ponzi si sunteti intr-adevar in SUA cu centrul v-ati ars. Sper ca nu veti lansa site-ul pentru prima data pe mmg si tg. Am incredere ca veti aduce argumente convingatoare privint legitimitatea firmei.
Si in final, bafta smile.gif sa ne tii la curent

Nu conteaza mirosul, conteaza sa ne tinem de cuvant, nu?

Ms de incurajari! thumbup(1).gif
=Ady=
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 5 2006, 11:56 AM) [snapback]2246271[/snapback]

Ce hyip-uri de incredere cunoasteti ? ma refer adminu, sa fie de incredere...
Eu momentan investesc doar in congold.com , este cel mai bun admin...
doar ca intentia lui este sa faca planuri cat mai lungi... si la putini dolarii care ii am eu in cont... mai bine ma las de hyip-uri ca se devalorizeaza $-u :|, caut ceva hyip-uri cu planuri scurte ...

Dynamic profits. Am si o oferta frumusica tongue4.gif
paul.van.dyk
iar nu citesti post-urile... am zis ca nu vreau plan-uri lungi, nu am multi banii
=Ady=
Lol....da astai plan lung ?
Planurile lungi is de la 20 zile in sus :|

In fine.baga te la astea de 2 3 zile si pierdeti banii acolo
paul.van.dyk
daca aveam si eu macar $100 sa bag in planuri de 20zile merita, dar asa.... sa bag 10-20$ si sa astept 20zile sa-i scot inapoi... sucks
danyboy2010
Mane =Ady= zice bine..de obicei astea scurte cad foarte repede.. asa ca mai bie mai tarziu decat..deloc

cu 20$ bagi intr-un autsoruf dupa 2 sapt scoti 30..si tot asa..nu trebuie sa ai 100$

Strategie e aceiasi ca ai 100$ sau ca ai 20$ dar trebuie sa ai rabdare pana iti faci un capital
paul.van.dyk
stiu ca zice bine, nu l-am contrazis, dar nu bag banii in hyip-uri decat in Congold si de maine cred ca intru si in Sincity. am si vreo $3 in surfsgold.
default_logon
asa ma ambalam si eu la inceput sa bag bani sa ii fac rpd da sincer nu se merita pt ca asa am pierdut tot ce aveam si am revenit la ptc si benefactor offers... mai bine incet da sigur. bagi banii undeva de unde stii ca nu fug. eu zic ca e profitabil dynamic pt ca sincer bagi banii si nu mai ai treaba cu nimic 14 zile. nu stai cu ochii pe site sau nus ce mai faci. e mai frumos asa sa freci menta si sa stii ca la data cutare ora cutare iti vin banii decat sa stai cu ochii pe forum si monitoare rugandu-te sa vina banii
paul.van.dyk
pai cred ca trec si eu pe autosurf... mult mai sigur
georgecgs
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 6 2006, 08:38 PM) [snapback]2255380[/snapback]

pai cred ca trec si eu pe autosurf... mult mai sigur

Salutare.
Dap..sunt mai sigure. Da` problema e ca si alea pica blink.gif
De ex. eu eram tare fericit cand am descoperit 12DP. Am investit si eu 6$, am facut surf-ul de rigoare si am asteptat plata. Care nu a mai venit niciodata pt. de deja aveau probleme cu StormPay. censored2.gif
danyboy2010
cand am descoperit 12DP

La-i descoperit foarte foarte tarziu. multe persoane au scos bani frumosi.

Oricum industria asta de moneymaking ia o intorsatura foarte foarte ciudata.. Au aparut prea multe programe.
Poate o sa fac un mic articol despre *** vad eu evolutia asa ca..Stay tuned wink.gif Istoria se repeta
georgecgs
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 13 2006, 12:31 AM) [snapback]2293260[/snapback]

smile.gif Stiu asta. Dar am citit undeva ca a fost ponzi pana la urma. Deaia nu le-a convenit alora de la StormPay.

Acum vroiam sa ma bag la un upgrade pe 13DP si WiredSurf. Asta, ultimul, nu mai e in autosurfmonitor.com, nici macar la scams. Oricum nu ma iau eu neaparat dupa siteuri de monitorizare, dar...incerc sa imi fac rolleyes.gif o idee din toate inainte de a sari cu banu` happy.gif

Si...nu pricep o chestie. Un autosurf care iti aduce ROI vreo 143% in 10 zile...de unde face profitul propriu zis? Nu e sistem ponzi...nu? Dar....de ex. daca sunt 10000 membri cu sa zic 100$ asta inseamna 430000$ de plata membrilor dupa sa zic 10 zile. Aia fiecare viziteaza sa zic 20 x 13 siteuri, adica fiecare 260, in total 2600000 siteuri.
Help meeeeee unsure.gif
georgecgs
Uauuu.
WiredSurf a picat. Maine as fii facut upgrade de 100$ in el. Deaia nu mai e in autosurfmonitor *** ziceam in postul trecut.
M-am linistit. sad.gif
danyboy2010
Nu e sistem ponzi...nu?

Ba da....

in 13DP mai era *** mai era dar in Wired era completa nebunie sa bagi. is prea vecji

Incearca sa te bagi in programe cam la a 2-a tura (nu la prima ca sa vezi dak plateste) .Dac intrii prea tarziu primii scot profitul si voi stati si plangeti

In Wired am bagat o singura data ..chiar a 2-a tura.si dupa aia nu a mai vazut bani de la mine..Citisem niste amteriale *** ca Adminu de la Wired ar fi tipul ala de o abut PAidResponse , PaiedExposures
Reikonas
QUOTE(georgecgs @ Jun 13 2006, 01:46 AM) [snapback]2296451[/snapback]

smile.gif Stiu asta. Dar am citit undeva ca a fost ponzi pana la urma. Deaia nu le-a convenit alora de la StormPay.

Acum vroiam sa ma bag la un upgrade pe 13DP si WiredSurf. Asta, ultimul, nu mai e in autosurfmonitor.com, nici macar la scams. Oricum nu ma iau eu neaparat dupa siteuri de monitorizare, dar...incerc sa imi fac rolleyes.gif o idee din toate inainte de a sari cu banu` happy.gif

Si...nu pricep o chestie. Un autosurf care iti aduce ROI vreo 143% in 10 zile...de unde face profitul propriu zis? Nu e sistem ponzi...nu? Dar....de ex. daca sunt 10000 membri cu sa zic 100$ asta inseamna 430000$ de plata membrilor dupa sa zic 10 zile. Aia fiecare viziteaza sa zic 20 x 13 siteuri, adica fiecare 260, in total 2600000 siteuri.
Help meeeeee unsure.gif

Si autosurfurile tot ponzi sunt dupa *** zicea si Dany, dar ca spre deosebire de hyip-uri pe langa upgrade-urile membrilor se castiga bani suplimentari de pe urma celor care cumpara pachete de advertising, ca site-urile lor sa fie vazute de membri.
serco16
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 13 2006, 12:31 AM) [snapback]2293260[/snapback]

Oricum industria asta de moneymaking ia o intorsatura foarte foarte ciudata.. Au aparut prea multe programe.
Poate o sa fac un mic articol despre *** vad eu evolutia asa ca..Stay tuned wink.gif Istoria se repeta

Istoria se repeta? Astept acel articol cu o nerabdare iesita din comun
Reikonas
QUOTE(danyboy2010 @ Jun 13 2006, 06:13 AM) [snapback]2297463[/snapback]

Ba da....
in 13DP mai era *** mai era dar in Wired era completa nebunie sa bagi. is prea vecji

Incearca sa te bagi in programe cam la a 2-a tura (nu la prima ca sa vezi dak plateste) .Dac intrii prea tarziu primii scot profitul si voi stati si plangeti

In Wired am bagat o singura data ..chiar a 2-a tura.si dupa aia nu a mai vazut bani de la mine..Citisem niste amteriale *** ca Adminu de la Wired ar fi tipul ala de o abut PAidResponse , PaiedExposures

Sa zicem ca te bagi a 2-a tura...bagi numai o data? de unde stii cand sa nu mai reinvestesti?
georgecgs
QUOTE(Reikonas @ Jun 14 2006, 10:29 AM) [snapback]2301845[/snapback]

Sa zicem ca te bagi a 2-a tura...bagi numai o data? de unde stii cand sa nu mai reinvestesti?

Teoretic nu prea ai de unde sa stii. Adica...sa stii 100%. Daca e sistem ponzi...ala nu poate sa tina mult, si merge cat timp numarul de membrii e in crestere. Daca stationeaza....e naspa.

Si cea mai buna idee e sa diversifici. Nu pune tot ce ai doar intr-un program. Stiu ca e tentant...dar daca pica ala...ce faci?
danyboy2010
Daca e sistem ponzi.
Mai toate sunt ponzi.
Ideea e sa stii dak adminul e onest sau vrea sa traga teapa..Daca e onest si vezi ca programul are crestere(te uiti pe forum , la statisici la nr. tranzactiei de CASHOUT si de upgrade) ar treui sa tina cel putin 2-3 luni.
hyip_script
http://www.moneymakergroup.com/MDS-Funds-wwwmds-funds-t84416.html

mds-fund.com

pare foarte promitator!

deja s-a ajuns la investitii/plati maricele 50$-100$

probabilca acestia vor avea emotii dar daca zici ca vrei sa investesti putin, eu ti-l recomand! am citit tot topicul si ma convins! adminul e on-line cateva ore bune pe zi si daca ceri plata si este online primesti banii imediat!

planurile sunt bunicele!

ciao!

poti sa te inscrii si ca referal de-al meu daca vrei ! ref link in semantura!

ciao! dance9bh.gif
Achileas
n-ai *** sa stii sigur, dar de obice exista niste semne: apar tot felul de pretexte care intarzie platile - ddos, probleme tehnice, hackeri etc.
sau se schimba tiparul dupa care se fac platile, *** s-a intamplat cu compact surfing de exemplu care era la moda pana acum cateva zile.
in plus, daca urmaresti ce se intampla pe forumuri ar trebui sa-ti dai seama cand sa te opresti. mereu se gaseste cate unul care zice ceva si iti aprinde un beculet. totul e sa nu devii prea lacom, si sa ai mereu in cap chestia asta: ori tu, ori ei - daca vezi ceva ce ti se pare suspect, iti iei jucariile si pleci in momentul ala. NU EXISTA A DOUA SANSA.
sunt de acord ca ar trebui scris ceva gen reguli generale.

QUOTE(Reikonas @ Jun 14 2006, 02:29 AM) [snapback]2301845[/snapback]

zmeutz
uite cateva care leam folosit si platesc smile.gif
GMHYIP
JuneHYIP
au planurile foarte misto smile.gif
georgecgs
Salutare.

Ia sa recomand si eu un hyip. Din el am scos profit vreo 270$ pana acum.
Nu e deala care iti da un procent mare pe zi (si de obicei fuge happy.gif ) ci are planuri mai 'realiste'.
Link-ul e: https://offshoreclub.biz/

Bafta!
hyip_script
si bine inteles ca recomand si forum based hyip game -ul meu (romania-hyip)

il gasesti in semnatura!

runda 1 a inceput bine dar s-a terminat cam repede

runda 2 a fost un dezastru , am resetat-o si am bagat planuri interesante si bonusuri frumusele

depozitul minim este 50 centi (spuneai ca nu ai mult - asa ca aici cred ca poti juca)

sunt corect si am sa platesc ce am promis

va astept acolo

clapping7.gif
Reikonas
QUOTE(georgecgs @ Jun 18 2006, 10:34 AM) [snapback]2326586[/snapback]

Salutare.

Ia sa recomand si eu un hyip. Din el am scos profit vreo 270$ pana acum.
Nu e deala care iti da un procent mare pe zi (si de obicei fuge happy.gif ) ci are planuri mai 'realiste'.
Link-ul e: https://offshoreclub.biz/

Bafta!

Maaama, astia platesc din aprilie 2005! atat e de vechi threadul de pe MMG si are doar 42 de pagini...
De cand esti inscris la ei George?
georgecgs
QUOTE(Reikonas @ Jun 18 2006, 11:32 PM) [snapback]2327067[/snapback]

Maaama, astia platesc din aprilie 2005! atat e de vechi threadul de pe MMG si are doar 42 de pagini...
De cand esti inscris la ei George?

De prin martie.
Acum ca am vazut ca a picat si Compact-ul nu prea imi face placere sa recomand nimic asa ca nu o sa fac asta prea des smile.gif
Astia de care vb. pana acum m-au platit. Si din cate stiu platesc in continuare. clapping7.gif
Si imi place la ei autentificarea prin SMS (care merge si in Romania happy.gif ).
O alta chestie la ei...nu au comisioane pentru refferali.
Si au vreo 100000 membrii.
elegantstar2006
www.2006dailypro.com A facut platzi de 200-300$ pana acuma.... uite aici http://www.moneymakergroup.com/2006dailypro-www2006da-t85148.html ... BAfta
Reikonas
mda...s-a dus si asta...bine ca n-am bagat bani.
heickben
shcurgin burngin lonchin acou
Reikonas
QUOTE(heickben @ Jun 22 2006, 10:14 PM) [snapback]2352000[/snapback]

sunt total de acord biggrin.gif
syber90
QUOTE(heickben @ Jun 22 2006, 11:14 PM) [snapback]2352000[/snapback]

ceo vrea si asta? rofl4.gif
elegantstar2006
QUOTE(Reikonas @ Jun 22 2006, 10:09 PM) [snapback]2351977[/snapback]

mda...s-a dus si asta...bine ca n-am bagat bani.

se pare ca a fost dat jos de niste hackeri... nu mai face fatza scriptu ala la hackeri... e depasit tongue4.gif
mirc3a24
S-a dus si congold bye2.gif
Bine ca n-am avut nimik in eg ca sa investesc runda asta!

O sa revina Jesse??? unsure.gif
Ubikk
Slabe sanse wink.gif
mirc3a24
Pakt sad.gif

Ubi, stii cumva cat va mai rezista fdr??? lemon si l0l0l....0l au zis intr-un thread ca va cadea curand! unsure.gif
Sau stie altcineva?? Plz! Vreau sa stiu dak mai am sanse sa primesc macar o plata! crying.gif
Una din ele expira maine si ar trebui sa o primesc luni, iar cealalta ar trebui sa vina miercuri! bye2.gif
Reikonas
lol, da' de unde stiu aia 2 ca "va cadea in curand"? Sunt clarvazatori cumva? Daca ar sti cand pica fiecare program n-ar mai pierde bani deloc dar imi amintesc ca i-am vazut plangandu-se fiecare prin ceva thread ca au pierdut...lemon zicea ca a pierdut in Dynamic Profits...

Iar "curand" e prea inexact. Asa pot sa zic si eu ca programul X va pica in curand, pica dupa o luna si dup-aia apar in threadul de la Closed and Scam cu "I told you so" ..
mirc3a24
Ma gandeam k au ei ceva info! unsure.gif
Om vedea dak au avut dreptate! Dar a zis ca o sa cada si surfsgold pe undeva si la doar o zi a si cazut! sad.gif
De-aia il cam iau in serios! sad.gif
Ubikk
QUOTE(mirc3a24 @ Jun 30 2006, 08:36 AM) [snapback]2388980[/snapback]

Pakt

Ubi, stii cumva cat va mai rezista fdr??? lemon si l0l0l....0l au zis intr-un thread ca va cadea curand! unsure.gif
Sau stie altcineva?? Plz! Vreau sa stiu dak mai am sanse sa primesc macar o plata!
Una din ele expira maine si ar trebui sa o primesc luni, iar cealalta ar trebui sa vina miercuri! bye2.gif

Nu am idee cat o sa continue programul mentionat de tine, insa din cate am vazut pana acum, totul merge destul de bine, iar adminul face platile la timp smile.gif

Oricum, lemon si lolol fac parte din gasca de trolleri de pe mmg. Nu vad de unde ar putea ei trage concluzia ca programul va pica in curand.. atata timp cat nimeni nu stie statisticile complete ale site-ului in afara de admin.
Nu-i baga in seama orice ar zice smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.