Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Napravio Sam Forum
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

dadaas
E pa ovako ako nekog zanima sica za pocetak moze doc na moj forum ispunit jednostavne uvjete koji su sad stvarno maleni i kad jednom dodje na paylistu dobivat ce mejsecno pare kako god dugo forum bude funkcionirao, ja mislim da ce dugo funkcionirat, zasad je forum na freehosting serveru ali taj freehosting server je bolji od nekih payhosting servera pa nema problema osim dome izgleda ovako sto i nije tak lose: http://moneyforum.awardspace.com/phpBB2/index.php

odite procitajte kako sto koga, kostat vas nece nista a samo mozete zaraditi, nemojte me pitat zasad koliko jer forum je online nekoliko dana i zasad je samo par solucija od kojih forum zaradjuje no ionako nema nijednog korisnika za paltit pa eto ako zelite mozete vi psotat prvi,LOL

sretno.
dadaas
Vidim nema zainteresiranih, pa me zanima u koju sekciju spada ovo ovdje na MMGu jel mogu ja ovo negdje promovirat na ovom forumu, reko bolje da pitam ovdje nego da me opet warnaju,LOL

Niti jedan hrvat se dosad nije prijavio, no dobro i nema nas bas puno u ovom biznisu pa stoga evo idem ja sad trazit strance, singapurci i malejzani su najbolji,LOL
dadaas
Ok vidimd a je 20 ljudi vidjelo ovaj topic pa me od tih 20 zaniam azstos e nisu prijavili?
Dali iamte enkih problema ili nevolite pisat po forumima?
Ili mislite da forum nece palcat ili da ce premalo placat?

sve u svemu ako iamte kakvo pitnaje ilis ugestiju sto bi bilo dobro promjenit ili bilo kakav savjet recite mi domah jer forum ej star 3 dana i mogu ja to bez problema sve pdoesit kak treba.
No emni se cinid a je bitno jedino da ce forum palcat sve sto azardi svojim korisnicima, to ej najvazniej a onda moze ovo drugo jos malo se popravit?
olja
QUOTE(dadaas @ Jun 2 2006, 12:40 PM) [snapback]2230049[/snapback]

Ok vidimd a je 20 ljudi vidjelo ovaj topic pa me od tih 20 zaniam azstos e nisu prijavili?
Dali iamte enkih problema ili nevolite pisat po forumima?
Ili mislite da forum nece palcat ili da ce premalo placat?

sve u svemu ako iamte kakvo pitnaje ilis ugestiju sto bi bilo dobro promjenit ili bilo kakav savjet recite mi domah jer forum ej star 3 dana i mogu ja to bez problema sve pdoesit kak treba.
No emni se cinid a je bitno jedino da ce forum palcat sve sto azardi svojim korisnicima, to ej najvazniej a onda moze ovo drugo jos malo se popravit?

nemoj da se ljutis sto ne odgovaramo ja verujem da je to uglavnom zato sto se na mmg-u ne mogu dobijati postove u ex-yu sekciji. ne vidim da te ima na gpf. tamo nas je mnogo vise i mnogo smo komunikativniji smile.gif
dadaas
QUOTE(olja @ Jun 2 2006, 07:17 PM) [snapback]2231750[/snapback]

nemoj da se ljutis sto ne odgovaramo ja verujem da je to uglavnom zato sto se na mmg-u ne mogu dobijati postove u ex-yu sekciji. ne vidim da te ima na gpf. tamo nas je mnogo vise i mnogo smo komunikativniji smile.gif

gpf je mrtav forum, jos jedan u nizu.
Ali zasto ej bitno dali dobivas psotove na ovom forumu?

-----------------
edit:
zanima me zasto ljudi ne dodju na forum i pisu isto to sve sto pisu i ovdje i pritom udju na listu koje ce forum paltiti na kraju mjeseca ovisno o tome koliko bude zaradio.

e sad:
1. dali ljudi misle da nece nsita zaradit(LOL)
2.dali ljudi imaju neki problem doci na forum?
3.dali ljudi nepisu po forumima?
4.dali misle da ce zarada foruma biti mala?
5.dali sam ja preslabo oglasio moj forum?(moze bit jer ga nisam oglasio gotovo nigdje sem tu i to an hrvatskom.)
acca
meni recimo nije najjasnije ono sa placanjem, akcijama, poenima, ...
Mislim da bi morao to malo bolje da objasnis, i da znaju ljudi unapred sta konkretno imaju od cega. Dakle, odredjeni proj postova- toliko poena- toliki procenat od zarade. Ili kako si vec osmislio.
dadaas
hmm istina, tako je to cu sad napraviti tamo.
inace ja tocno znam kak bi to islo i kako bi bilo najpostenije za sve, samo valjda u zurbi da to sto prije pokrenem sam slabo objasnio.
LBC
sta ne svratis malo do GPF.com ex-yu sekcije biggrin.gif,

tamo nas ima mnogo vise biggrin.gif

http://www.getpaidforum.com/forums/index.php?act=SF&s=&f=615

sasa001
imas gpf. net koji je mrtav i gpf.com koji je ziv
dadaas
promjenio sam domenu www.cashtalk.org pogledajte.ima ex yu sekciju.
dadaas
buduci da je ovo jos na prvoj stranici da nebi ljudi isli an stari forum ovo je novi link: http://www.cashtalk.org
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.