|
|
Dwa najpopularniejsze dublery poszly sie pier.....,tosa jaja, Krzys mial racje ,ze to co wygladalo ze pociagnie dlugo sie powalilo
Heh widzialem Twoje posty, chyba sie bardzo zdenerwowales
Myslalem ze to troche pociognie ,skonczylo sie tak samo jak z innymi dublerami,zanosilo sie ze bedzie long term program a teraz jest no term program.
Widac ze bedziemy dlugo czekac na nastepny PIN
Wykorzystam ten temat bo pasuje do sytuacji:
Na szuwi.com atak hakera! zobaczcie sami, ale jaja Zbanowal wszystkich modow i adminow i odbanowal reszte http://szuwi.com/forum/index.php
Hakera to za dużo powiedziane
QUOTE(Rastafa @ Apr 8 2005, 01:17 AM) Hakera to za dużo powiedziane [right][snapback]210164[/snapback][/right] Kierowalem sie tym co sam na forum napisal i bylo iwdoczne kilka sekund: QUOTE athack83kj Hacker Karma: +0/-0 Wysłany: Pi± Kwi 08, 2005 0:37 Panie Admin ty i reszta ekipy adminów i moderatorów dostali¶cie bana ode mnie! a tych co wcze¶niej zbanowali¶cie wy ja odbanowałem . Acha prawie całe forum zamkłem prócz[...]
Jeżeli gość się podpisał haker to już wystarczająco o nim świadczy
QUOTE(Rastafa @ Apr 8 2005, 12:49 PM) Jeżeli gość się podpisał haker to już wystarczająco o nim świadczy [right][snapback]210529[/snapback][/right] A jakbys go nazwal? Ja juz chyba wiem kto to QUOTE(ivaho @ Apr 8 2005, 01:52 PM) A jakbys go nazwal? Ja juz chyba wiem kto to [right][snapback]210530[/snapback][/right] Ivaho poczytaj definicje hackera Odnosnie kto to chodza sluch ze to Annael.
Ja tam nigdy Szuwi nie lubilem i chetnie tez bym im shaczyl
szuwi jest bardzo fajne wiec co chcesz
|