Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Potrzebna pomoc!
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

jastin
Wczoraj jak startowa? system-doubler zainwestowa?am 5$ i tyle pokaza?o w programie. Martwi mnie jednak to ?e na egoldzie zarejestrowane s? dwie wp?aty po 5$ czyli w sumie 10$. Nie znam dobrze angielskiego i nie wiem czy admin mnie zrozumie o co mi chodzi. Prsz? powiedzcie czy to jest zrozumia?y tekst. Napisa?am co? takiego:
Hi.
I do not know how this lay. I invested once 5 $( I executed with account payments e - gold 1375251).
All was to OK, but I log in on my account e - gold and two payments are to system - doubler, in total 10 $:
1)First payment:
Time:3/4 / 05 21:01; Memo: Purchase Position ID:26; Batch 42550792; account 1957335; Amound 5USD; Rate434.00
2)Second payment:
Time:3/4 / 05 21:02; Memo: Purchase Position ID:26; Batch 42550828; account 1957335; Amound 5USD; Rate434.00
I ask check this and write from this what we will make!!!
I will be grateful.
I wait on answer.
I am sorry for my weak English.
k_h_b
powinien zrozumiec. Na przyszlosc nie radze klikac dwa raz na ten sam przycisk podczas dokonywania transkcji smile.gif
jastin
Dzieki za pomoc choc juz to na nic. Admin okazal sie oszustem.
k_h_b
przykro mi Ale topic zostanie, pewnie sie jeszcze przyda, zmienie tylko troche tytul
jastin
I nic takiemu kolesiowi nie mozna zrobic?
Zablokowac konto albo jakos wysledzic ip czy cos takiego
amst
ktora to bedzie u nas godzina?

In Prelaunch until Sunday, March 6 at 7 pm EST
dareksite
1 w nocy 7 marca
chyba
smile.gif
amst
tak wlasnie myslalem smile.gif
dzieki
amst
chyba 24.00 czyli dzisiaj polnoc
k_h_b
EST to jest rowne 6 godzin do tylu, czyli 7PM 6marca to jest 1 w nocy 7 marca u nas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.