Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fastpay.ro
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania
Pages: 1, 2

encumber
Daca ati castigat bani pe internet si aveti ceva banuti in conturile de e-gold, leuvirtual sau moneybookers puteti acum sa-i folositi la www.fastpay.ro .

Puteti incarca cartele prepay GSM din retelele VODAFONE / ORANGE / COSMOTE si sa cumparati credit skype.

Multe alte servicii vor apare.

www.fastpay.ro
SaChY
testat. Multumit
Reikonas
Tare site-ul. Inca o utilizare pt e-gold, care nu cred ca este asa de popular la noi in tara, ca modalitate de plata ma refer.

Teoretic, daca as vrea sa imi incarc o cartela de pe fastpay.ro ar fi mai ieftin decat daca as cumpara-o de la cel mai apropiat dealer autorizat de la chioscul de ziare? biggrin.gif ...spun teoretic pentru ca am abonament tongue4.gif

Edit: Ah, acuma am vazut ca se pot plati si abonamentele...

Oricum e mult mai comod s-o incarci din fata calculatorului. Vad ca si tot mai multe banci adopta sistemul de plata a facturilor prin internet banking (cel putin a catorva facturi)

Ce servicii mai ai de gand sa implemetezi?
encumber
momentan nu merg facturile. In primul rand cartele pt convorbiri internationale si sms-uri.
paul.van.dyk
QUOTE(encumber @ May 23 2006, 11:43 PM) [snapback]2168927[/snapback]

momentan nu merg facturile. In primul rand cartele pt convorbiri internationale si sms-uri.

..poate ne dai si niste preturi pt incarcari cartele Orange
encumber
contul este gratuit ... si din cont intri la servicii si acolo iti calculeaza el.
zmeutz
daca tot ati facut un astfel de thread va rog ajutati-ma si pe mine cu un singur lucru in legatura cu e-gold
C u m pot primi banii din contul e-gold?
Nu pot scrie c um legat smile.gif

m-am inscris si eu pe fast pay si am facut o reincarcare a cartelei orange dar am ceva timp de cand astept sa imi vina banuti smile.gif
encumber
codul de reincarcare tocmai ti-a venit pe email , te rog sa verifici . Procesarea comenzilor se face manual, dar eu sunt mai tot timpul online, ai avut tu ghinion. De obicei o procesez imediat.

In legatura cu e-goldul, tot eu te pot ajuta, sa iei legatura cu mine pls !
encumber
o mare surpriza pentru mine, am cu ce sa ma laud , prima aparitie in presa a www.fastpay.ro :
http://evz.ro/article.php?artid=260246
danyboy2010
Bravo man!!

Eu iti folosesc serviciul ... si e marfa clapping7.gif Mai ales ca astia de la cosmote ma taxeaza international de ma rup sad.gif(

M-am uitat si pe mondopay.com ala..dar e cam varza...sthiu scriptull.nu cred ca o sa aiba prea mare succes
encumber
cine o fi in spatele lui ?
danyboy2010
https://www.mondopay.com/ro/contact.htm

Am sunat la numarul de connex si nu raspunde nimeni cat despre celelate 'nu sunt in serviciu'

Clara treaba
encumber
panarama inseamna ... deci am aparut in ziar langa o panarama ???
biggrin.gif
syber90
saracutul de tine! rofl4.gif
georgecgs
encumber te rog sa ma anunzi si pe mine cand se pot platii si abonamente. Ca ar fii super sa-mi platesc abonamentul la Vodafone din egold biggrin.gif

Mersi.
encumber
si eu abia astept sa ofer serviciul asta biggrin.gif
elegantstar2006
l-am incercat si eu... imi place idee... bafta
encumber
Am deosebita placere sa va anunt ca fastpay.ro si-a marit oferta de servicii cu cateva cartele VOIP.

Astfel , de acum veti putea procura prin intermediul fastpay si cartele Nobel, Magic, Easycom, Nexcom sau Astral.

Bineinteles ca fastpay.ro nu se va opri aici si vor mai fi multe surprize in acest an. Va asteptam comenzile
hyip_script
am primit si spam! multumesc biggrin.gif
encumber
de la cine ai primit spam ?
hyip_script
nu spam sorry!

am primit in bulk mail de la fastpay ca acum exista si optiunea asta!

nu se numeste spam! sorry de exprimare!
zmeutz
e super misto site-ul @encumber si am efectuat 2 reincarcari orange si am primit codul imediat!
Site-ul asta a venit la fix...adica mie imi place foarte mult si ofera servicii foarte misto wink.gif
un 10 pentru @encumber wink.gif tine-o tot asa smile.gif
georgecgs
Salutare.
Doream sa imi fac si eu cont si pe pagina de register imi apare asa:

Warning: main(include.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/encumber/public_html/register.php on line 3

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'include.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/encumber/public_html/register.php on line 3
danyboy2010
I-o ciordit careva fisierul include.php smile.gif)

Posibil ca lucreaza la site .incearca mai tarziu
encumber
e rezolvata problema ...
serco16
Folosit. Foarte multumit.
serco16
Am vrut azi sa incarc cartela orange si am vazut ca nu mai era...o idee cand revine?
encumber
cateva zile, au loc nishte upgradeuri ... nu stiou exact ce
Haotik
De la : Domnul Xerox
Catre: Domnul bijnitzar.

Subiect: Copie, plagiat, bijnitza la fastpay.ro

Deci draga domnule bijnitzar ia sa comparam noi 2 siteuri

www.fastpay.ro si www.tmobileservices.ro

Cartele vodafone - ambele siteuri
Cartele astral - ambele siteuri
Cartele MagicTelecom - ambele siteuri
Cartele Nobel - ambele siteuri
Cartele EasyCom - ambele siteuri
Cartele Nexcom - ambele siteuri

Ce are in plus fast pay: Cartele Cosmote si Credit Skype.
Dupa asemanarile de mai sus nu mi-a fost prea greu sa aflu si dupa ce site cumperi codurile voucher Skype.

Deci draga domnule cel mai cinstit roman din romania afla ca eu cel mai scamer si hotz din romania sunt o mare belea pe capul omului, si se pare ca aceea concuretza obosita cu.m ai numit tu www.incarcaricartele.ro are mult mai multe tipuri de cartele, are Orange (tu nu mai ai) accepta plata cu MB tu nu mai accepti. Se pare ca ai obosit batrane, vine generatia noua din urma.
diabloasd
of of of as spune si eu ceva dar mai bine nu ma bag... mult mai bine as zice eu...

insa nu stiu c_um ai un post haotik ai grija ca mmg-ul baneaza persoanele cu conturi multiple rofl4.gif (iubesc acest emotion)

Dai impresia ca ai cont nou biggrin.gif
Post-urile din sectiunea de international chat din cate am observat nu se contorizeaza... oricum glumeam harhar.gif
encumber
QUOTE(Haotik @ Aug 1 2006, 12:04 PM) [snapback]2564129[/snapback]

De la : Domnul Xerox
Catre: Domnul bijnitzar.

Subiect: Copie, plagiat, bijnitza la fastpay.ro

Deci draga domnule bijnitzar ia sa comparam noi 2 siteuri

www.fastpay.ro si www.tmobileservices.ro

Cartele vodafone - ambele siteuri
Cartele astral - ambele siteuri
Cartele MagicTelecom - ambele siteuri
Cartele Nobel - ambele siteuri
Cartele EasyCom - ambele siteuri
Cartele Nexcom - ambele siteuri

Ce are in plus fast pay: Cartele Cosmote si Credit Skype.
Dupa asemanarile de mai sus nu mi-a fost prea greu sa aflu si dupa ce site cumperi codurile voucher Skype.

Deci draga domnule cel mai cinstit roman din romania afla ca eu cel mai scamer si hotz din romania sunt o mare belea pe capul omului, si se pare ca aceea concuretza obosita cu.m ai numit tu www.incarcaricartele.ro are mult mai multe tipuri de cartele, are Orange (tu nu mai ai) accepta plata cu MB tu nu mai accepti. Se pare ca ai obosit batrane, vine generatia noua din urma.

Buna ziua domnule xerox,

Se pare ca in ultimul timp imi cam vizitati siteurile mele neinteresante. Citind remarcile dvs. realizez ca aveti o mare problema cu mine. Eu v-am atentionat ca dvs. ar fi mai bine sa va vedeti de problemele dvs. *** ar fi inapoierea banilor unor oameni care au apelat la serviciile forumului fabricadebani.com si sedintele zlnice la psihiatru. Credeti-ma, sedintele alea fac toti banii rofl4.gif

Se vede ca presiunea va impinge spre lucruri extreme insa va aduc aminte inca o data ca eu nu am absolut nimic cu dvs. , va inteleg durerea si m-am hotarat sa va las in pace. Asta inseamna cu adevarat ca o sa va las in pace. Va sugerez sa faceti la fel, e mai greu la inceput, dar va obisnuiti dvs.

Cu privire la fastpay treaba e simpla!

fara sa mai adaug ca fastpay a fost mult timp inainte doar un thread pe CEL MAI IMPORTANT FORUM DIN ROMANIA CU PRIVIRE LA BANI CASTOGATI PE INTERNET, adica http://forum.banipenet.com va precizez simplu si la obiect urmatoarele :

din whois la fastpay.ro aflam :
registration-date: 20050904

iar din whois la tmobileservices.ro aflam :
registration-date: 20051103

Pt. orice alte intrebari va rog sa va adresati colegilor de la spitalul 9 ! thumbup(1).gif
Haotik
Sigur nu ai nimic cu mine... daia ma numesi domnul xerox si zici sa ma duc la psihiatru?

Astfel de jigniri sunt pur intamplatoare nu? Nici o asemanare cu intamplari sau personaje reale. Ar mai fi multe de zis dar urmez sfaturile alea ale tale cu ignore ca e cel mai bine asa.
encumber
ei atunci daca te-am jignit (parca si eu mi-am luat jigniri la pachet) imi cer scuze. eu unul nu o sa mai zic nimic, si asa ... poate ca amandoi am exagerat dar tot tu ai generat totul
Haotik
QUOTE(encumber @ Aug 3 2006, 09:04 AM) [snapback]2571901[/snapback]

Buna ziua domnule xerox,
Eu v-am atentionat ca dvs. ar fi mai bine sa va vedeti de problemele dvs. cu.m ar fi inapoierea banilor unor oameni care au apelat la serviciile forumului fabricadebani.com si sedintele zlnice la psihiatru. Credeti-ma, sedintele alea fac toti banii rofl4.gif

te referi la andoceo desigur... din pacate pentru tine am o veste proasta, chiar aseara vroiam sa ma imprumut la un prieten de 350$ EG pe termen lung sa pot acoperii aceasta pata neagra care cazuse asupra mea si a forumului , chiar ma durea asa inima vazand ca ma acuzi de faptul ca am incercat sa iti gasesc concurentza tie, si am adus un excahnger nepotrivit pe forum, dar Dumnezeu e sus si nu doarme, asa ca in urma cu juma de ora mi-a facut o supriza placuta, si bineinteles ca thradul acela nu a fost sters ci doar facut invizibil spre moderare pana la rezolvarea problemei.

http://www.fabricadebani.com/forum/index.p...=1143&st=80 asta e threadul cu pricina, andoceo si-a primit aseara in MB banii cu un mic bonus de 15$. Asa ca va trebui sa ramai doar cu acuzatile alea de ce mare plagiator sunt eu si *** copiez firme ca adsense sau care mai ziceai tu.
encumber
haotik, nu ma intereaseaza sincer... atata timp cat nu ma stresezi. Nu ma face sa analizez serviciul de exchange care schimba banii peste o luna. Lasa-ma sa nu mai dezgropam mortii ca imi aduc si eu aminte ce prostii spuneai cu cartelele orange de 10$
Haotik
Auzi tu nu cumva ai datorie la mai multe persoane sume de peste 1000$ exchange din paypal in egold? Tu veziti de datoriile tale ca eu am scapat de ale mele, sau tre sa te sune si astia in fiecare zi cu.m a facut andoceo cu iulius. Exista barfe ca ai vreo 10.000$ de dat la oameni care tac si nu spun nimic.

Daca astia or sa incepe sa tipe nu stiu pe unde scoti camasa...
beke
Mamaaaaaaaa Razboi clapping7.gif Hai ca e bine asa mai aflam si noi una alta tongue4.gif
encumber
haotik tata, nu mai mai papa rahat ca te-ai murdarit la bot si poate trebuie sa te mai si stergi. Auzi? dar ti-ai dori sa fie adevarat nu ? smile.gif)

Nu am datorie eu la nimeni, eu nu am cont paypal si nimeni nu mi-a trimis mie nici un ban. Stai linishtit. Este o alta problema care pe tine nu ar trebui sa te intereseze in schimb. Daca aveai vreun business cu mine mai ziceam dar asa te-am bagat eu in seama ? Hai, fugi in grajd la balegutza.
Ca sa fii linishtit altii au datorii la mine cu suma respectiva nu eu ! Mama ce papagal esti frate ...
Haotik
"pai nu vreau sa ma cert cu el, asa poate mai sunt sanse slabe sa imi vad bani"

adica spera sa isi mai vada bani daia nu vor sa faca scandal.... celei care mi-a dat informatia asta i-am zis scurt sa nu o aud vreodata ca tipa dupa bani, si cu asta DECLAR SUBIECTU ASTA INCHEIAT. Daca le e frica sa spuna atunci sa nu le mai dai nici un ban inapoi sa isi merita soarta.
encumber
sa vina aici sa vad care zice ca are bani la mine. sa vad eu care e ala care zice ca eu am banii lui. poate are el bani de la mine dati in avans. pierderea mea este de peste 1000 $ la afacerea asta ca am dat bani in avans. tu declari ce vrei , realitatea e in alta parte.
sandossu
nu vreau in nici un caz sa ma implic in cearta, doar ca am primit un mass pe Y!M cu threadul asta si oarecum sunt implicat.

Ai spus sa vina cine are bani la tine, prieteneste spun ca eu am smile.gif
Haotik
sper ca si cele 2 fete care au sarit ca arse in sus pe mesenger, sa posteze, le e frica ca sunt ele banuite ca mi-au dat informatile, adica in concluzie au si ele bani de recuperat de la enkumber. Daca ziceam ca stiu de la un el, oare cati sareau in sus sa ma intrebe de la cine stiu, daca fete au fost 2 care au sarit in sus.
Mighi
Se pare ca encumber trebuie declarat SCAM diablo.gif

Se intampla in 98 % din cazuri.

furious.gif

encumber
QUOTE(sandossu @ Aug 7 2006, 10:22 AM) [snapback]2595269[/snapback]

nu vreau in nici un caz sa ma implic in cearta, doar ca am primit un mass pe Y!M cu threadul asta si oarecum sunt implicat.

Ai spus sa vina cine are bani la tine, prieteneste spun ca eu am smile.gif

evident esti prieten cu haotik si normal ca acum ... prieteneste iti spun sa fii corect ca doar stii ca practic, la MINE nu ai nici un ban . Oricum, am vb deja si cu robi si cu inca cativa implicati, joi ajung acsa pt. ca sunt la mare si poate mergem la cluj pana la tatl omului sa vedem ce si *** si daca nu rezolvam nimic exista varianta politiei. Nu am nimic de ascuns, nu ma ascund dupa nimic, daca aveam eu banii de mult erau dati asa ca voi incerca sa nu-i mai dau posibilityatea lui haotik sa-mi scoata vorbe fara sa-l fi intrebat cineva ceva.

Oricum daca furam 45k dolari eram ori tampit ori eram cu hayssam acum plecat !
beke
Hopa Encumber se pare ca ai si tu bube pana la urma si ca Haotik kiar nu e nebun?
encumber
QUOTE(Mighi @ Aug 7 2006, 10:29 AM) [snapback]2595306[/snapback]

Se pare ca encumber trebuie declarat SCAM diablo.gif
Se intampla in 98 % din cazuri.
furious.gif

mersi de reclama la topic wink.gif din pacate nu cred ca esti in masura tu sa declari ceva despre mine pt simplul fapt ca nu esti clientul meu wink.gif

astept sa spuna clientii mei despre mine si sa aprecieze serviciile mele. pana atunci culcat si mars la wc
sandossu
QUOTE(encumber @ Aug 7 2006, 08:30 PM) [snapback]2595312[/snapback]

evident esti prieten cu haotik si normal ca acum ... prieteneste iti spun sa fii corect ca doar stii ca practic, la MINE nu ai nici un ban . Oricum, am vb deja si cu robi si cu inca cativa implicati, joi ajung acsa pt. ca sunt la mare si poate mergem la cluj pana la tatl omului sa vedem ce si *** si daca nu rezolvam nimic exista varianta politiei. Nu am nimic de ascuns, nu ma ascund dupa nimic, daca aveam eu banii de mult erau dati asa ca voi incerca sa nu-i mai dau posibilityatea lui haotik sa-mi scoata vorbe fara sa-l fi intrebat cineva ceva.

Oricum daca furam 45k dolari eram ori tampit ori eram cu hayssam acum plecat !

ai dreptate, nu am la tine, am prin tine si sper sa se rezolve cat mai repede

si nu mai declarati scam in necunostiinta de cauza, ca nu e chiar asa. oricine are probleme
Mighi
scuze man....dar nu vorbeam de site-urile tale(chiar nu stiu cat sunt de bune sau de rele) ... si nici nu ma intereseaza.

dar ce sa fac eu daca a fost ghinionul tau sa o furi de la alt roman ... ai fost la mijloc ... acum esti cap de lista. doh.gif

PS: Se putea modifica postul ala dar cu "culcat si mars la wc" o sa ramana intact, iar daca dispare am sa postez din nou

BAFTA!!!
danyboy2010
Haideti totusi sa nu ne certam ca la usa cortului..orice problema poate fi rezolva civilizat. Eu am lucrat cu ambele persoane si sunt multumit.

Stiti *** se spune .."cu rabdarea treci marea" smile.gif
encumber
a si inca ceva mai offtopic wink.gif

si eu si haotik va putem da urmatorul sfat :

Sa nu aveti incredere in nimeni, decat in persoana dvs. Oamenii se schimba repede !

si inca ceva ca sa fie clar, nu mai rapsund la toti sclavii , SUCCES
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.