przykład "Withdraw to Zygmunt Kowalski" czy coś takiego ?
Będe wdzięczny za jakiekolwiek pomysły i rady dla nowoprzybyłego
Pozdrawiam
|
|
Sie ma. Zapisałem się niedawno do trzech HYIPów. W dwóch z nich mam problemy z wypłatą. Czekam strasznie długo - 4 dni - a w regulaminie jest że od 12 do 24 godzin. Widze w statystykach, ze inni mają wypłaty codziennie tak jak powinno być, niestety ja jeszcze ani jednej się nie doczekałem no i w monitorach te HYIPy widnieją jako płacące i uczciwe, przynajmniej póki co.. Czy sa jakieś zasady o których nie wiem według których oczekuje się na wypłatę ? A może trzeba napisac coś w komentarzu w trakcie żądania o wypłatę ? Na
przykład "Withdraw to Zygmunt Kowalski" czy coś takiego ? Będe wdzięczny za jakiekolwiek pomysły i rady dla nowoprzybyłego Pozdrawiam
Napisz o jakie programy chodzi, i czy jestes tam z wiekszym depozytem.
Jeden to daily-earn ale jeszcze nie prosiłem w nim o wypłatę. Podobno płaci. 700 Attack to już nieaktualne, bo to scam, ale nie wiedziałem na początku. Został jeszcze A Style Hyip, który na przykład tutaj ma noty płacącego http://more-earning.com/
Czekam tam ponad 4 dni na 2.50$ 3 dni na 9.00 $ 2 na 12.50 $. Nie dużo, ale jeśli nie płaca takich sum to chyba tym bardziej nie zapłacą większych. No i oczywiście zero odpowiedzi na maile. Musze szukac innych Hyipów, mam jeszcze trochę nadziei że jakiś nie będzie oszustem. Aha pytałeś się o depozyt. Zaczynałem od 1$ na próbe i reszta depozytów to reinwestycje z zarobków, czyli compounding tak ? A Style Hyip akceptuje coś takiego. Teraz niby mam depozyt 10$, ale coś mi się wydaje że totalnie wirtualnie
Licz sie z tym ze hyip czesto płacą monitorom za wyswieltlanie płacenia sprawdz na kilku monitorach jak wychodzi z płaceniem
Minął ponad miesiąc, ale mój pierwszy post wydaje mi się tak śmieszny i naiwny jakby był pisany sto lat temu. Wiem już że ten cały "biznes" HYIPów to w 99% okresowi oszuści, ale nie tracę nadzei. Szkoda tylko, ze nawet autosurfy okazują się oszustami. Za kasę z jednego pewniaka mógłbym bawić się w resztę a tak to lipa. Mam nadzieję, że Wam idzie lepiej niż mnie. Pozdro
Dokładnie. Zawsze sprawdzaj dokładnie program, zanim w nim zainwestujesz.
Już sie tego nauczyłem, teraz jest OK.
|