Beje jei dar čia lankotės tai kodėl?
|
|
Prabalsuokit ir taip čia bus žinomas tikras skaičius lietuvių
Beje jei dar čia lankotės tai kodėl?
Lankausi todėl, kad man čia kaip namai pasidarė
Sveiki visi ! Čia turbūt mano pirmas postas Lietuvių Subforume. Aš čia irgi dažnai lankausi.
esu ir as biski lankausi cia
esam ta prasme agbo yra
Miegam, ka dar galima cia daryti :|
As tai cia del to kad noriu surast programele kuri mailus atidarinetu
nebesilankau kazko cia jau pora meneseliu kad nelabai yra ka man cia veikt
QUOTE(aGBo @ Jun 3 2006, 06:08 PM) [snapback]2236960[/snapback] esam ta prasme agbo yra aGBo visur laiku ir vietoj tagyda kažkur labai labai labai girdėtas nick'as
Nzn okiro kur tu galejai mano nick girdet :/ Turejau anime weba ir cs, tai gal is ju ir prisimeni.
QUOTE(tagyda @ Jun 6 2006, 06:03 PM) [snapback]2254430[/snapback] Nzn okiro kur tu galejai mano nick girdet :/ Turejau anime weba ir cs, tai gal is ju ir prisimeni. Gal tada is anime... cs nesidomejau niekad, o vat anime net ir as saita buvau kreiva sukures
Toks jausmas, kad visus lietuvius išbanino
na as irgi prisijungsiu prie lietuviu komandos
QUOTE(Carlsberg @ Jun 15 2006, 09:18 PM) [snapback]2310118[/snapback] na as irgi prisijungsiu prie lietuviu komandos Nebijok vėliau ar anskčiau atras
as tai daba vel apsilankiau nors seip tai daba cia labai seniai buvo tiesiog nebuvo man cia nieko naudingo...
o daba bandau hyip listeri atgaivint tai reik hyipu ir kitokios info.
sweiki sweiki visi
ir as cia esu tik nikas kitas
.
QUOTE(Omas @ Aug 20 2006, 08:48 AM) [snapback]2660072[/snapback] . Dar vis papostini čia QUOTE(okiro @ Aug 25 2006, 11:41 PM) [snapback]2690431[/snapback] Dar vis papostini čia Ten buvo pats išsamiausias postas kokį tik buvau parašęs mmg ąčęėįšųū Man LT kalba veikia MMG pagaliau QUOTE(Omas @ Aug 28 2006, 03:51 AM) [snapback]2702794[/snapback] Ten buvo pats išsamiausias postas kokį tik buvau parašęs mmg ąčęėįšųū Man LT kalba veikia MMG pagaliau Geras postas buvo Man jau irgi cia veikia lt kalba tik kartais patingiu cia rasyti... Aš didelis tinginys..
visiskas naujokas as
> Kas Nor Dar čia Yra?, Hmm? - ne
Dar as cia prisijunges
reziume 27 lietuviai
Okiro pridėk ir mane...
aš aš čia pasėdžiu kartais, bet kaškaip dar sunku angliškai rašyti, tai nelabai ka ir terašinėju
Okiro o mane pamirsai?
QUOTE(verybigmoney @ Jan 8 2007, 12:22 AM) [snapback]3485734[/snapback] Okiro o mane pamirsai? Nežinau, jei balsavai nepamiršau Na galima sakyti apie ~30 lietuvių ir daug naujų veidų
yra yra
|