|
|
Hai Rapid
QUOTE(danyboy2010 @ May 18 2006, 04:10 AM) [snapback]2135074[/snapback] Hai Rapid Aia E!! Forzza Rapid!!! Suntem peste tot acasa , portile ni se deschid , nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca Rapid...
Hai DINAMO!!! .
eu nu's microbist da numai ca sa va disper HAI STEAUA !
RAPID
e tare Razvan, sper sa nu plece de langa rapid
POLI IASI
Eu tin cu Poli iasi....nu sunt de acord cu cei care nu tin cu echipa orasului in care traiesc.....bineinteles cand vine vorba de competitii internationale tin cu orice echipa romaneasca....am fost foarte suparat cand am vazut cat de devreme au cazut sa joace steaua-rapid....speram sa vad o semifinala macar QUOTE(eucarcalac @ May 20 2006, 03:56 PM) [snapback]2147686[/snapback] POLI IASI Eu tin cu Poli iasi....nu sunt de acord cu cei care nu tin cu echipa orasului in care traiesc.....bineinteles cand vine vorba de competitii internationale tin cu orice echipa romaneasca....am fost foarte suparat cand am vazut cat de devreme au cazut sa joace steaua-rapid....speram sa vad o semifinala macar Si daca echipa din orasul din care provii e prin Divizia B, C .ce faci astepti ani buni pana ajunge in A (daca ajunge... ) QUOTE(danyboy2010 @ May 20 2006, 04:06 PM) [snapback]2147726[/snapback] Si daca echipa din orasul din care provii e prin Divizia B, C .ce faci astepti ani buni pana ajunge in A (daca ajunge... ) Parca era deja acolo...daca nu ma insel
ce treaba are cu moneymaker?
mai bine am face bani , nu sa ne mai injuram si pe aici cu echipele astea! fanatic romanul asta!
Dar unde vezi tu ca ne injuram..schimbam opinii..
Pai facem si bani..dar unii mai sunt si microbisti. care-i problema ? Bagator in seama romanu' asta ..
eee..... nu mai fiti asa lacomi dupa bani... ca deaia nu faceti nimic.
Imbinati utilul cu placutul. BTW: cine a zis ca pe forumul asta se discuta numai de bani. ?! Gresit! QUOTE(SaChY @ May 22 2006, 05:38 PM) [snapback]2160414[/snapback] eee..... nu mai fiti asa lacomi dupa bani... ca deaia nu faceti nimic. Imbinati utilul cu placutul. BTW: cine a zis ca pe forumul asta se discuta numai de bani. ?! Gresit! asa e, eu zic sa discutam si despre femei ![]()
He he.. hai mai bine sa facem thread separat cu muierea zilei
Toti sunteti romani...
Mama voastra Steaua Dar nu sunt eu asa microbist...
Nici eu nu prea le am cu fotbalul dar am un prieten care e obsedat de Steaua... si m-a cam molipsit si pe mine... Asa ca:
FORTZA STEAUA
Rau ti-a facut
zic si eu :
hai steaua ! sa aveti succes cu banii pe net
Si tu la fel
iete *** apar romanii paici
Nici un dinamovist.. FORTZA STEAUA!
Nu au rost discutiile de aici...toata lumea stie ca STEAUA RULZ !
QUOTE(=Ady= @ Jun 6 2006, 12:27 AM) [snapback]2249936[/snapback] Nu au rost discutiile de aici...toata lumea stie ca STEAUA RULZ ! vezi ca post-urile din sectiunea "Romanian" nu se contorizeaza, asa ca nu te mai obosi sa aduni "credibilitate", scriind cate 2, 3 cuvinte in fiecare subiect deschis QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 6 2006, 02:21 AM) [snapback]2250493[/snapback] vezi ca post-urile din sectiunea "Romanian" nu se contorizeaza, asa ca nu te mai obosi sa aduni "credibilitate", scriind cate 2, 3 cuvinte in fiecare subiect deschis mai mai destept mai esti. Ai fi tu sup ca te am acuzat de furt la un topic anterior; Scuteste ma de comentariile tale ok ? thx ...stiu prea bine ca nu se contorizeaza. Ps : am vazut aici reply mai scurte.
*** astazi e ultima etapa de campionat si se decide campioana (
Spor la bani
Totusi eu merg pe mana stelei
HAI STEAUA QUOTE(spaima_misu @ Oct 22 2006, 11:51 AM) [snapback]3033885[/snapback] Totusi eu merg pe mana stelei HAI STEAUA Li s-a cam urcat la cap de la victoria de la Kyev.Nimic nu mai joaca Steaua Forzza Dinamo |