Salut am creat un site : Start4Fun.com
O colectie de filmulete comice, poze si vreo 200 de jocuri flash..
Intrati si va distrati
|
|
Salut am creat un site : Start4Fun.com
O colectie de filmulete comice, poze si vreo 200 de jocuri flash.. Intrati si va distrati
hehe... marfa
Felicitari ... merge adsense-ul ?
17 centi pe zi..dar macar ii iau nu ii dau
mda ... deci adsensul merge cand ai vreo cateva milioane de vizitatori cred ...
super misto siteul...bravo
QUOTE super misto siteul...bravo Merci
fain site-ul! drept rasplata am dat cateva click-uri pe bannerele de la AdSense!
QUOTE(syber90 @ Jun 2 2006, 06:19 PM) [snapback]2231182[/snapback] fain site-ul! drept rasplata am dat cateva click-uri pe bannerele de la AdSense! he he...nu mai pot de emotie.. sa vad cati bani sunt in adsense.. poate am depasit media zilnica.... Merci de clickuri
fain fain site-ul, nice design... dau si eu niste click-uri..... daca dai si tu la mine
Dear Peni* --> tare rau
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 5 2006, 06:23 PM) [snapback]2247958[/snapback] fain fain site-ul, nice design... dau si eu niste click-uri..... daca dai si tu la mine Si porma va blokeaza conturile pentru click exchange.... nu va mai jucati cu google ca si pagina asta o indexeaza si nu se stie... dati click daca va intereseaza reclama aia ... nu asa aiurea ca se cam uita la multe chestiuni google.... inclusiv la CTR.... aaa si pot sa fac si eu mi mic plagiat obosit dupa siteul tau =))
Cool Site, Felicitari
|