Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Start4fun.com - Colectie De Filme Comice, Poze
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

danyboy2010
Salut am creat un site : Start4Fun.com
O colectie de filmulete comice, poze si vreo 200 de jocuri flash..
Intrati si va distrati
SaChY
hehe... marfa biggrin.gif
encumber
Felicitari ... merge adsense-ul ?
danyboy2010
17 centi pe zi..dar macar ii iau nu ii dau tongue4.gif tongue4.gif
encumber
mda ... deci adsensul merge cand ai vreo cateva milioane de vizitatori cred ... biggrin.gif
DllGoldOp's
super misto siteul...bravo tongue4.gif
danyboy2010
super misto siteul...bravo

Merci clapping7.gif
syber90
fain site-ul! drept rasplata am dat cateva click-uri pe bannerele de la AdSense! peace.gif
danyboy2010
QUOTE(syber90 @ Jun 2 2006, 06:19 PM) [snapback]2231182[/snapback]

fain site-ul! drept rasplata am dat cateva click-uri pe bannerele de la AdSense! peace.gif

he he...nu mai pot de emotie.. sa vad cati bani sunt in adsense.. poate am depasit media zilnica....

Merci de clickuri yahoo.gif yahoo.gif
paul.van.dyk
fain fain site-ul, nice design... dau si eu niste click-uri..... daca dai si tu la mine biggrin.gif
sef_online
Dear Peni* --> tare rau rofl4.gif
Haotik
QUOTE(paul.van.dyk @ Jun 5 2006, 06:23 PM) [snapback]2247958[/snapback]

fain fain site-ul, nice design... dau si eu niste click-uri..... daca dai si tu la mine biggrin.gif

Si porma va blokeaza conturile pentru click exchange.... nu va mai jucati cu google ca si pagina asta o indexeaza si nu se stie... dati click daca va intereseaza reclama aia ... nu asa aiurea ca se cam uita la multe chestiuni google.... inclusiv la CTR....

aaa si pot sa fac si eu mi mic plagiat obosit dupa siteul tau =))
MillionDollarLink
Cool Site, Felicitari
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.