Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Objasnjenje
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

dadaas
Sto e ovdje dogadja?
Vidim neki egoldovi hypiji neki ptriji no aj nsiat ne razumijem.

Jel mi moze netko obajsnit sto se pobogu ovdje dogadja?
Molim nekog tko se bavi ovim da i ja pocnem nesto radit i kakos e to radi, ajde ljudi objasnite mi kako pocet gdje procitat sve sto mi treba itd.
zgsnowflake
QUOTE(dadaas @ Apr 9 2006, 08:17 PM) [snapback]1842243[/snapback]

Sto e ovdje dogadja?
Vidim neki egoldovi hypiji neki ptriji no aj nsiat ne razumijem.

Jel mi moze netko obajsnit sto se pobogu ovdje dogadja?
Molim nekog tko se bavi ovim da i ja pocnem nesto radit i kakos e to radi, ajde ljudi objasnite mi kako pocet gdje procitat sve sto mi treba itd.

O pa ti onda imas posla do slijedeceg vikenda, barem shocking.gif

Najbitnije je da znas engleski a poslije sve ide samo od sebe.... rofl4.gif

Prvo prouci sta je to pojam egold ( imas trazilicu, unesi pojam i citaj, a najbitnije ga je napuniti kako bi razmisljao o ostalom navedenom) pa nakon tog pogledaj sta je hyip ...prva 2 u mom linku su pravi hyipovi, 3. je igra( i to vrlo uspjesna i profitabilna od kolege Pedje) i 4. link mozda i najvazniji debitna egold kartica .....BTW. na svakom od linkova imas o svemu tome naduboko i nasiroko unsure.gif

Javi se poslije kad bar 50% od svega sjedne na svoje mjesto rofl4.gif
dadaas
brz sam ja i vec sam malo proucio o svemu tome i znam sad sto ej egold, e sad da postavim drugo pitanje.

Dali je moguce i kako doci do egolda anjbrze i najbolje?
Recimo trenutno sam na 0 egolda.

ajde dajte mi neki brzi savjet kak doc do egolda?
Mr. X
Imas opciju da posaljes svoje pare na e-gold (mada ja nikad to nisam radio, pa ne bi da pricam o tome), a mozes i da proveravas "New Posts Benefactor & Cashback Offers" podforum na MMGu... Tako sam ja radio...

Al evo za pocetak, posalji mi email na IPB Image , mislim da imam neki dolar viska da doniram smile.gif
dadaas
QUOTE(Mr. X @ Apr 9 2006, 09:51 PM) [snapback]1842785[/snapback]

Imas opciju da posaljes svoje pare na e-gold (mada ja nikad to nisam radio, pa ne bi da pricam o tome), a mozes i da proveravas "New Posts Benefactor & Cashback Offers" podforum na MMGu... Tako sam ja radio...

Al evo za pocetak, posalji mi email na IPB Image , mislim da imam neki dolar viska da doniram smile.gif

evo ajvio sam se tiu na gmail bas me zanima sta cu anpravit s tim dollarom, jel se moze s jednim dollarom obogatit?
DaFreeK
QUOTE(dadaas @ Apr 9 2006, 10:49 PM) [snapback]1843071[/snapback]

evo ajvio sam se tiu na gmail bas me zanima sta cu anpravit s tim dollarom, jel se moze s jednim dollarom obogatit?

Pa i mozes, samo treba proci dosta vremena, i moras ulagati u ono sto donosi profit biggrin.gif
Bit je da se ne zajebes, ali to je dosta tesko...
dadaas
zanimljiv reply, moze se zaradit alib it ej da se nezajebem, ajd reci mi apr primejra kak se mogu zajebat.
Mr. X
Mozda zvuci surovo, ali moras se zajebati da bi saznao...
DaFreeK
QUOTE(Mr. X @ Apr 9 2006, 11:35 PM) [snapback]1843314[/snapback]

Mozda zvuci surovo, ali moras se zajebati da bi saznao...

Da. To je glavni izvor znanja. Neznam tocno gdje sam to procitao, ili ovdje negdje na forumu ili ne, ali glasi: Zaraditi mozes samo ako izgubis. Tako nesto biggrin.gif U biti ako npr. ulozis u 10 HYIP-ova, i u 8 izgubis u 2 dobijes, naucio si ipak nesto...
DrJale
QUOTE(dadaas @ Apr 9 2006, 10:59 PM) [snapback]1843116[/snapback]

zanimljiv reply, moze se zaradit alib it ej da se nezajebem, ajd reci mi apr primejra kak se mogu zajebat.

Pa recimo pocnes sa ulaganjem tog dolara i nakon sto skupis malo para (10 - 15$), ulozis sve to u neki HYIP da bi zaradio jos vise a onda kad treba da podignes pare - HYIP nestane ili "nije u mogucnosti da plati".

Najbolje je da se naoruzas strpljenjem i kao sto DaFreeK rece da pare podelis i ulozis u vise HYIP-ova. Tako da ako jedan propadne, imas ostale. Sto vise para ulozis veca je mogucnost zarade a veca je i mogucnost da izgubis pare. Ovo ti je tipicno kockanje i ulazi samo onoliko koliko mozes da izgubis.

Pozdrav,
Jale
_RichY_
Eto ko ja recimo. Ulozio u 5 raznih hipija i u svima izgubio. hehehe biggrin.gif
zgsnowflake
Edit: Spam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.