Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Evo Da I Ja Nesto Najavim :d
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

DaFreeK
Dakle, prijatelj jedan krece u hajp vode. Ja sam mu pomogao da napravi taj svoj hajp. I podrzavati cu ga na forumu, ja cu biti zapravo support dok ce se on baviti sa tehnickom stranom posla biggrin.gif
To ce biti jedna igra, sto znaci da nema nikakvog investiranja, oni koji prvi uplate ce dobiti vise novaca, dok su oni koji kasnije uplate naje*ali biggrin.gif
Isplata ce ici do 80 posto, ostatak ce on zadrzati, a jedan dio ce pripasti i meni biggrin.gif Tako da ako hocete investirati mozete. Trebali bi krenuti s njim danas ili sutra. Sve je gotovo, domena, hosting, samo treba jos neke finese srediti.
Javiti cu vama prvima kada bude otvorenje.
A sad laku noc, dosta posla za veceras biggrin.gif
acca
QUOTE(DaFreeK @ Apr 4 2006, 04:37 AM) [snapback]1781101[/snapback]

Dakle, prijatelj jedan krece u hajp vode. Ja sam mu pomogao da napravi taj svoj hajp. I podrzavati cu ga na forumu, ja cu biti zapravo support dok ce se on baviti sa tehnickom stranom posla biggrin.gif
To ce biti jedna igra, sto znaci da nema nikakvog investiranja, oni koji prvi uplate ce dobiti vise novaca, dok su oni koji kasnije uplate naje*ali biggrin.gif
Isplata ce ici do 80 posto, ostatak ce on zadrzati, a jedan dio ce pripasti i meni biggrin.gif Tako da ako hocete investirati mozete. Trebali bi krenuti s njim danas ili sutra. Sve je gotovo, domena, hosting, samo treba jos neke finese srediti.
Javiti cu vama prvima kada bude otvorenje.
A sad laku noc, dosta posla za veceras biggrin.gif

Jel' krenuo sa radom? Koji ce biti url ?
DaFreeK
QUOTE(acca @ Apr 4 2006, 05:47 PM) [snapback]1786154[/snapback]

Jel' krenuo sa radom? Koji ce biti url ?

Pa nije jos krenio s radom. Javit cu vam ovdje.
aleksa87
Javi na vreme... smile.gif
Da ulozimo na vreme
DaFreeK
Evo krenuli smo s radom biggrin.gif

Ja sam administrator koji je zapravo support, jer ja cu se brinuti za vas s foruma, a trueinvest ce se brinuti da svi budete isplaceni na vrijeme biggrin.gif
Ovo je igra, sto znaci da cemo isplacivati do 80%. Link vam je u mom sigu wink.gif
Mr. X
Ajd, pa da ti lepo krene smile.gif
DaFreeK
QUOTE(Mr. X @ Apr 5 2006, 10:36 AM) [snapback]1793664[/snapback]

Ajd, pa da ti lepo krene smile.gif

Hvala biggrin.gif (ovo sada pisem samo da ne bi rekao forum da je post prekratak biggrin.gif)
baracuda
Pozdrav. Nešto ti nije ok sa statistikom.
Started Apr 5, 2006
Running days 0
Percentage 0%
Total accounts 3
Active accounts 1
Total deposited $ 2
Today deposited $ 2 Total withdraw $ 0.00
Visitors online 6
Members online 1
Newest Member acca
Last update Apr 5, 2006

razy Apr-5-2006 07:35:13 AM $1.00
Mr. X
Da, to sam i ja primetio ... Al sam pomislio da je neki bonus, ili tako nesto...
DaFreeK
Ne, sve je u redu. Jer kako bi se izracunao postotak mora se dijeliti suma isplacenoga sa sumom uplacenoga. A posto je to novo krenulo, tako da je sve na nuli, ovaj je stavio da je uplaceno 1 dolar jer ne moze se dijeliti s nulom. javiti cu ja njemu jos da popravi to, posto sada imamo jednog investitora koji je ulozio jedan dolar LOL.
DaFreeK
QUOTE(DaFreeK @ Apr 5 2006, 01:48 PM) [snapback]1795130[/snapback]

Ne, sve je u redu. Jer kako bi se izracunao postotak mora se dijeliti suma isplacenoga sa sumom uplacenoga. A posto je to novo krenulo, tako da je sve na nuli, ovaj je stavio da je uplaceno 1 dolar jer ne moze se dijeliti s nulom. javiti cu ja njemu jos da popravi to, posto sada imamo jednog investitora koji je ulozio jedan dolar LOL.

Evo ispravljeno je biggrin.gif sada je stvarno stanje.
DaFreeK
Posto je slab interes na mom hyipu nudim vam jednu ponudu biggrin.gif

Javite mi se na PM sa e-gold brojem i ja cu vam poslati jedan dolar koji onda ulozite u moj HYIP. Jedini uvjet je da se onda redovito javljate na sluzbeni forum mog HYIP-a sa porukama "test spend" i "I got paid" biggrin.gif
Mozda to potakne ulagace. Trenutno imam e-golda za 5 novih ulagaca, tako da pozurite biggrin.gif
dadaas
evo ja se prijavljujem da mi das 1 taj dollar i pomognes mi da se upaltim na taj tvoj game i pisat cu sve sto akzes po tvom forumu jer sma nov i zanima me dali cu zaradit nesto ovdje. hehe

nemogu te private msg jer nemam dovoljno bodova pa cu te stoga ovdje pitat iako je malo offtopic.
Kako sis e prijavio na onu 5 centa per email ako tamo nema hrvatske drzave?
Nebih volio klikat emailove i odna nebit palcen.

A cudno mi ej akk iam labanije a nema hrvatske.
pantersi
QUOTE(DaFreeK @ Apr 9 2006, 10:55 PM) [snapback]1843098[/snapback]

Posto je slab interes na mom hyipu nudim vam jednu ponudu biggrin.gif

Javite mi se na PM sa e-gold brojem i ja cu vam poslati jedan dolar koji onda ulozite u moj HYIP. Jedini uvjet je da se onda redovito javljate na sluzbeni forum mog HYIP-a sa porukama "test spend" i "I got paid" biggrin.gif
Mozda to potakne ulagace. Trenutno imam e-golda za 5 novih ulagaca, tako da pozurite biggrin.gif

Jao ja ne mogu na PM jer nemam dovoljno postova ali bih se prijavio za onaj dolar ako je moguče. Onih 5$ koje sam imao slobodne dao sam Pedji, jer se u onoj drugoj temi nisi javio dovoljno brzo. Tako da onih 5 ima Pedja a ja imam na egoldu jednu debelu nulu, odnosno 0.01$ rofl4.gif

Freek imaš mail!

Peace out
DaFreeK
QUOTE(dadaas @ Apr 9 2006, 11:16 PM) [snapback]1843167[/snapback]

evo ja se prijavljujem da mi das 1 taj dollar i pomognes mi da se upaltim na taj tvoj game i pisat cu sve sto akzes po tvom forumu jer sma nov i zanima me dali cu zaradit nesto ovdje. hehe

nemogu te private msg jer nemam dovoljno bodova pa cu te stoga ovdje pitat iako je malo offtopic.
Kako sis e prijavio na onu 5 centa per email ako tamo nema hrvatske drzave?
Nebih volio klikat emailove i odna nebit palcen.

A cudno mi ej akk iam labanije a nema hrvatske.

Pa evo zaradit ces biggrin.gif Ja te sponozoriram sa 1 dolarom biggrin.gif Uplatis ga, malo me reklamiras, i sve isplate koje budu idu tebi u dzep (e-Gold rofl4.gif ). Samo sto mi moras prvo javiti gdje da ti posaljem pare ili mi se javi na mail ili ovdje stavi svoj e-Gold broj.

A sto se tice 5centa, namam pojma, mislim da je prije bila Hrvatska(Croatia), do sad me nisu platili, tako da ti nista ne mogu reci. Imaju nekih problema sa sponzorima pa isplate kasne, sta ja znam. Navratim kod njih svakih par dana da vidim jel doslo do isplate.

QUOTE(pantersi @ Apr 9 2006, 11:38 PM) [snapback]1843331[/snapback]

Jao ja ne mogu na PM jer nemam dovoljno postova ali bih se prijavio za onaj dolar ako je moguče. Onih 5$ koje sam imao slobodne dao sam Pedji, jer se u onoj drugoj temi nisi javio dovoljno brzo. Tako da onih 5 ima Pedja a ja imam na egoldu jednu debelu nulu, odnosno 0.01$ rofl4.gif

Freek imaš mail!

Peace out

Imas i ti mail i e-Golda biggrin.gif
dadaas
3069867 -evo ti moj broj racuna pa mi posalji i reci gdje i kako da posaljem taj dolar na tvoju igru i gdje je forum gdje te treba reklamirat?
pantersi
Brate, ma nikamo ne mrdne taj tyoj hajp, jebo ga. Samo 9 accounta, ne znam da li če krenut to. Ali ti želim sve najbolje. thumbup(1).gif
DaFreeK
QUOTE(pantersi @ Apr 10 2006, 07:37 PM) [snapback]1849854[/snapback]

Brate, ma nikamo ne mrdne taj tyoj hajp, jebo ga. Samo 9 accounta, ne znam da li če krenut to. Ali ti želim sve najbolje. thumbup(1).gif

A jebiga, ja sam vec digo ruke od toga biggrin.gif Nece pa nece, mislim da smo se odmah u startu zajebali... Planovi nisu nesto atraktivni, kad se malo bolje pogleda. Nista, nemojte u njega ulagati, za ono sto imate ulozeno trazite withdraw i to je to. Vi sretni, mi i ne bas tako wink.gif
pantersi
QUOTE(DaFreeK @ Apr 10 2006, 07:47 PM) [snapback]1849933[/snapback]

A jebiga, ja sam vec digo ruke od toga biggrin.gif Nece pa nece, mislim da smo se odmah u startu zajebali... Planovi nisu nesto atraktivni, kad se malo bolje pogleda. Nista, nemojte u njega ulagati, za ono sto imate ulozeno trazite withdraw i to je to. Vi sretni, mi i ne bas tako wink.gif

Vidim da onaj tom compounduje iononanovo. Koliko če to još potrajat? Kad češ diči ruke?

Ako ostaneš još malo možda i ja compounujem jednu rundu? peace.gif

Javi kakvi su ti planovi.

Pozdrav
DaFreeK
QUOTE(pantersi @ Apr 12 2006, 10:48 PM) [snapback]1866793[/snapback]

Vidim da onaj tom compounduje iononanovo. Koliko če to još potrajat? Kad češ diči ruke?

Ako ostaneš još malo možda i ja compounujem jednu rundu? peace.gif

Javi kakvi su ti planovi.

Pozdrav

nema planova, vadi pare van. Gotovo je, mislim za mene. Digao sam ruke odmah nakon 2. dana kad sam vidio da nema investitora biggrin.gif A ovaj jazavac meni govori da jos sacekamo, jer kad ljudi vide da mi placamo onda ce poceti ulagati, ali ja u to sumnjam, ako do sad nisu onda nece ni poslije.
pantersi
QUOTE(DaFreeK @ Apr 13 2006, 03:54 AM) [snapback]1868581[/snapback]

nema planova, vadi pare van. Gotovo je, mislim za mene. Digao sam ruke odmah nakon 2. dana kad sam vidio da nema investitora biggrin.gif A ovaj jazavac meni govori da jos sacekamo, jer kad ljudi vide da mi placamo onda ce poceti ulagati, ali ja u to sumnjam, ako do sad nisu onda nece ni poslije.

Reci ti meni šta se to dešava sa tvojim hyjpom? Oče pa neče, pa sad opet hoče.... i danas opet dobivam mail da opet hoče , da se ga promovira.... pa daj se več izjasni jednom biggrin.gif harhar.gif wink.gif
DaFreeK
QUOTE(pantersi @ Apr 18 2006, 05:41 PM) [snapback]1911448[/snapback]

Reci ti meni šta se to dešava sa tvojim hyjpom? Oče pa neče, pa sad opet hoče.... i danas opet dobivam mail da opet hoče , da se ga promovira.... pa daj se več izjasni jednom biggrin.gif harhar.gif wink.gif

Ma to je ovaj poslao, nismo o tome pricali. Kako stvari stoje prva runda ce uskoro zavrsiti. A za drugu rundu cemo vidit...
Uglavnom ako hocete mene poslusati, nemojte sada ulagati. Ako krenemo s drugom rundom, ja cu vam javiti.
DaFreeK
Krenuli smo s drugom Rundom. Ovaj put su planovi drugaciji i agresivniji. Vama naravno mogu garantirati refund, tako da slobodno ulozite. Bilo bi i fino ako se javite na http://www.moneymakergroup.com/index.php?s...dpost&p=1919503
i nesto malo napisete biggrin.gif
Riddle
Evo ja cu da ulozim
Svidja mi se ideja takvog hyipa a posebno ako je tu umesan dafreek. On mi je nekako super posten.. biggrin.gif biggrin.gif
DaFreeK
QUOTE(Riddle @ Apr 19 2006, 04:53 PM) [snapback]1919651[/snapback]

Evo ja cu da ulozim
Svidja mi se ideja takvog hyipa a posebno ako je tu umesan dafreek. On mi je nekako super posten.. biggrin.gif biggrin.gif

Hehe, lijepo cuti. Hvala biggrin.gif
DaFreeK
Jel bi mogli samo skoknuti na RG thread i postati nesto tipa "will make test spend" itd... wink.gif
Evo link http://www.moneymakergroup.com/Realgamebiz-wwwrealga-t67431.html
Riddle
biggrin.gif E da ajde ljudi malo da se potrudimo da promovisemo sajt da dodje vise ljudi,da bi duze trajalo biggrin.gif
DaFreeK
QUOTE(Riddle @ Apr 21 2006, 11:22 AM) [snapback]1934750[/snapback]

biggrin.gif E da ajde ljudi malo da se potrudimo da promovisemo sajt da dodje vise ljudi,da bi duze trajalo biggrin.gif

Da ajmo reklamirati sajt da sto duze traje biggrin.gif
MONEYMAN111
A nama nudis bar refund ako nista ne zaradimo jel tako?..
DaFreeK
QUOTE(MONEYMAN111 @ Apr 21 2006, 12:01 PM) [snapback]1934947[/snapback]

A nama nudis bar refund ako nista ne zaradimo jel tako?..

Tako je biggrin.gif Ajd sad navalite i navucite refferale thumbup(1).gif
Mr. X
Ajde ljudi, treba jos postova na topicu, da zazivi hyip malo smile.gif
zola89
Evo još jedan ex yu član je ušao u program.
DaFreeK
Runda je gotova, poceli smo trecu rundu. Jebiga, ja maloprije dosao kuci pogledam HYIP a ono vec 3. runda biggrin.gif Ako ste ostvarili profit, cestitam, a oni koji nisu, jebiga. Javite mi se na freekezoid(at)gmx(dot)de ili mi posaljite PM. Napisite mi koliko ste ulozili i koliko ste dobili, ako ste dobili ista... Mi nismo ostvarili bas neki profit sada..
Riddle
Samo da pitam jel ces ti nas opet da refundiras u clucaju da izgubimo i ne zaradimo nista??
Ja sam zaradio ne mnogo(mislim ipak sam usao sa samo 4$). Zaradio sam ukupno 4+6$, sto i nije lose za mene biggrin.gif biggrin.gif
DaFreeK
QUOTE(Riddle @ Apr 23 2006, 09:10 PM) [snapback]1953623[/snapback]

Samo da pitam jel ces ti nas opet da refundiras u clucaju da izgubimo i ne zaradimo nista??
Ja sam zaradio ne mnogo(mislim ipak sam usao sa samo 4$). Zaradio sam ukupno 4+6$, sto i nije lose za mene biggrin.gif biggrin.gif

Cestitam biggrin.gif

Mogu vam ponuditi refund, ali ne na velike iznose (tu smatram vise od 10 dolara). Problem je u tome da nama nije zarada bas neka velika. Od prosle runde smo zaradili $14, tj. ja sam zaradio 7 dolara. Refundirao sam iz svog dzepa tako da sam ja sada u minusu.
Ulazite SADA!!! i nece biti potreban refund.

Zamolio bih vas da ako ulazete vec u test plan, da to ucinite samo jednom. Hvala biggrin.gif
zola89
Evo stavio sam sve svoje pare u tvoj program, nadam se da neću popušiti ko u prvoj rundi.

U svakom slučaju svaka čast za igru momci.
DaFreeK
QUOTE(zola89 @ Apr 24 2006, 01:17 AM) [snapback]1954801[/snapback]

Evo stavio sam sve svoje pare u tvoj program, nadam se da neću popuš�iti ko u prvoj rundi.

U svakom slučaju svaka čast za igru momci.

Tek smo krenuli, ne bi trebao popusiti biggrin.gif Samo se pobrinite da ga reklamirate, dobijte puno refferala i novac vam je siguran wink.gif
pantersi
Evo imam jedno glupo pitanje. Možda glupo za vas profiče, a možda ne tako glupo za nas newbie osobe.

Što to znači 130% after 1 day:

Znači to, da ako uložim 23.4. 23.50h, da mogu tražit withdraw več 24.4. u 0.10h ili možda tek 25.4.?

Nadam se da razumijete šta je pitanje hehe. Molim za odgovor. Hvala
DaFreeK
QUOTE(pantersi @ Apr 24 2006, 10:42 AM) [snapback]1957542[/snapback]

Evo imam jedno glupo pitanje. Možda glupo za vas profiče, a možda ne tako glupo za nas newbie osobe.

Što to znači 130% after 1 day:

Znači to, da ako uložim 23.4. 23.50h, da mogu tražit withdraw več 24.4. u 0.10h ili možda tek 25.4.?

Nadam se da razumijete šta je pitanje hehe. Molim za odgovor. Hvala

Gleda se puna 24 sata. Sto znaci ako uplatis u 13.23h 24.5. mozes zatraziti isplatu tek nakon 13.23h 25.5. wink.gif
_RichY_
Odlicna igra DaFreek. clapping7.gif Evo cim mi sjedne neka lova na egold odma upadam. Trenutno sam na apsolutnoj nuli al bice bolje. Btw kolko rundi planiras vrtit?
pantersi
QUOTE(_RichY_ @ Apr 24 2006, 12:53 PM) [snapback]1958128[/snapback]

Btw kolko rundi planiras vrtit?

To i mene zanima yahoo.gif
Pedja
E, ljudi, ajd ove poruke "odlicna igra" i ostale postove prevodite na engleski, pa postujte tamo na 'pravom threadu'. Bitno je da thread sto cesce bude na prvoj strani, jer je to najbolja reklama za hyip.
DaFreeK
QUOTE(Pedja @ Apr 24 2006, 06:06 PM) [snapback]1960218[/snapback]

E, ljudi, ajd ove poruke "odlicna igra" i ostale postove prevodite na engleski, pa postujte tamo na 'pravom threadu'. Bitno je da thread sto cesce bude na prvoj strani, jer je to najbolja reklama za hyip.

Bas to sam i ja htio reci biggrin.gif

A sto se tice koliko dugo, to ni mi sami ne znamo. Vidit cemo kakva bude buducnost wink.gif
Riddle
Great Hyip biggrin.gif Great job dafreek biggrin.gif
pantersi
Huh vidim ono več četvrta runda. Dobro da sam tražio withdraw sinoč. dance9bh.gif

A več je više od 12 sati prošlo od starta nove runde i samo dva accounta. Hoče li krenut ta 4 runda? Izgleda da neče. Prognoza?
DaFreeK
QUOTE(pantersi @ Apr 25 2006, 05:02 PM) [snapback]1968785[/snapback]

Huh vidim ono več četvrta runda. Dobro da sam tražio withdraw sinoč. dance9bh.gif

A več je više od 12 sati prošlo od starta nove runde i samo dva accounta. Hoče li krenut ta 4 runda? Izgleda da neče. Prognoza?

Nema prognoze biggrin.gif Sad me vise boli k za sve. Sa prosle 3 runde mi nismo napravili gotovo nikakav profit. Od druge i trece runde sam ja dobio 16 dolara, tako da moram refundirati vas iz mog djepa. Tako da sam ja sa ovim hyipom u minusu. I to dobranom minusu. Ako planirate sada investirati, slobodno to ucinite ali nema refunda od mene sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.