|
|
Da je moj hyip restartovan. Necu ovdje da ostavljam nikakav link, da me moderatori ne bi opet provalili, ali lako cete naci njegov thread ako odete na search i otkucate njegovo ime...
Yupi
Evo ulazim! za linkove mozes uvek ono www[dot]blabla[dot]com QUOTE(Pedja @ Apr 2 2006, 05:34 PM) [snapback]1767267[/snapback] Da je moj hyip restartovan. Necu ovdje da ostavljam nikakav link, da me moderatori ne bi opet provalili, ali lako cete naci njegov thread ako odete na search i otkucate njegovo ime... Bok Pedja, samo reci oce trajat bar jos 5 dana??? Vidim nisi ga oglasio na niti jednom monitoru/ratingu Koliko dana je zadnji put trajalo? Pitam jer povijest se cesto ponavlja... Pozdrav
Evo, postavio sam i cashback offer
Nadam se da ce YUHYIP ponovo da rula QUOTE(Mr. X @ Apr 2 2006, 07:11 PM) [snapback]1767968[/snapback] Evo, postavio sam i cashback offer Nadam se da ce YUHYIP ponovo da rula To vrijedi i za mene???100% ref back? nadam se da imas vise od 1$ na kontu PMaj
Da 100%
Shvatio sam da se i 50% ref commission svodi na nekoliko centi, a ovako cu bar privuci ljude [nadam se] i produziti HYIP I tako smo svi na dobiti... Evo saljem ti PM Evo pedesetka je pala.....zivio Pedja
Hvala!
Aj Pedja isplati me da imam da vratim pare ovima
edit: Evo vratio sam svima commission
Pozdrav svima iz slavonije. Evo pratim ovaj forum dosta dugo i tek danas sam se rego i eto da i ja nest napisem. Citam vec dva sata postove o domachem hypu i cini se ok. Sutra vec trcim do banke uplatit nesta para u egold mjenjacnicu pa cu i ja ulozit malo. Ko zeli da mu budem ref nek mi se javi na PM. Zivili.
QUOTE(_RichY_ @ Apr 3 2006, 01:10 AM) [snapback]1770283[/snapback] Pozdrav svima iz slavonije. Evo pratim ovaj forum dosta dugo i tek danas sam se rego i eto da i ja nest napisem. Citam vec dva sata postove o domachem hypu i cini se ok. Sutra vec trcim do banke uplatit nesta para u egold mjenjacnicu pa cu i ja ulozit malo. Ko zeli da mu budem ref nek mi se javi na PM. Zivili. Dobrodosao na nas dio foruma BTW odakle si ti?
Eto, a rekao sam da više neću ulagati u HYIP!!
Pedja dobrodošao natrag sa YUHYIP QUOTE(Mr. X @ Apr 2 2006, 09:11 AM) [snapback]1767968[/snapback] Evo, postavio sam i cashback offer Nadam se da ce YUHYIP ponovo da rula "braco" QUOTE(Mr.G @ Apr 3 2006, 01:49 AM) [snapback]1770492[/snapback] Eto, a rekao sam da više neću ulagati u HYIP!! Pedja dobrodošao natrag sa YUHYIP Hvala.
Imas PM Mr.G
Pedja imaš podršku i od mene
QUOTE(Mr. X @ Apr 2 2006, 10:10 PM) [snapback]1772821[/snapback] Imas PM Mr.G eo učlanio sam se i ubacio 50 i poslo sam ti pm QUOTE(DaFreeK @ Apr 2 2006, 03:20 PM) [snapback]1770348[/snapback] Dobrodosao na nas dio foruma BTW odakle si ti? Osijek! Joj covjece napatili me ovi u banci zbog 50 $ sto saljem na ABC-gold. Hebes take bankare. Nikad culi za e-gold QUOTE(_RichY_ @ Apr 3 2006, 02:34 PM) [snapback]1775303[/snapback] Osijek! Joj covjece napatili me ovi u banci zbog 50 $ sto saljem na ABC-gold. Hebes take bankare. Nikad culi za e-gold Hehe, da takve su nase banke BTW ja sam isto u Osijeku trenutno. Studiram ovdje.
Pedja...
Molim te popravi situaciju... nije bas lijepo da monitor kojeg drzis na sajtu pise masnim slovima WAITING
Pa, sta da radim? Da ga sklonim dok ne zatrazi prvu isplatu i napise "paying"?
Mozda je sad bolje.
Evo ja sam usao u rudnu 2!
Nadam se da ce da bude uspesna runda... Pozdrav QUOTE(aleksa87 @ Apr 3 2006, 10:08 AM) [snapback]1778095[/snapback] Evo ja sam usao u rudnu 2! Nadam se da ce da bude uspesna runda... Pozdrav Ma naravno da če da bude.Samo neki malo čekaju, da vide šta če bit, jer neznaju tačno što je bilo sa 1 rundom. Samo podržavajte na forumu što više.
Da, jos malo podrske bi dobro doslo...
Ja se trudim da postujem kad god mogu, a da opet to ima nekog smisla... Cini mi se da tako i baracuda radi Inace,primetio sam da se "Visitors online" broj povecava kad god ima novih postova...
Dobro primečuješ Mr.X. Svakako mora biti više posta sa više strana.To vuče.
Evo i ja cu se pridruziti vasoj akciji maximalno!!!
Sve za yu hyip! QUOTE(Riddle @ Apr 5 2006, 05:44 PM) [snapback]1798216[/snapback] Evo i ja cu se pridruziti vasoj akciji maximalno!!! Sve za yu hyip! Tako je! Meni dnevno 3 deposita u razlicito vrijeme maturiraju, tako da cu biti dosta aktivan sa onim "Bio sam placen" porukama QUOTE(DaFreeK @ Apr 5 2006, 07:46 AM) [snapback]1798251[/snapback] Tako je! Meni dnevno 3 deposita u razlicito vrijeme maturiraju, tako da cu biti dosta aktivan sa onim "Bio sam placen" porukama DaFreeK, sta se i ti upustio u Hyip vode? Svaka cast. Aj da i slavonci nest naprave QUOTE(DaFreeK @ Apr 3 2006, 03:08 PM) [snapback]1775578[/snapback] Hehe, da takve su nase banke BTW ja sam isto u Osijeku trenutno. Studiram ovdje. Pa nemogu vjerovat koliko nas je iz Osijeka. Me too guys!! QUOTE(sasana @ Apr 6 2006, 09:06 AM) [snapback]1807157[/snapback] Pa nemogu vjerovat koliko nas je iz Osijeka. Me too guys!! De nemoj me zezat Ja sam u V.Ivana Mestrovica PS. izbrisi ovaj 1cent iz siga, jer nerade vise
Ma vec sam pokusavala ali mi stalno javlja gresku.
Bosutsko naselje. BTW DaFreeK, sta studiras?
Ja sam iz centra Reisnerova
QUOTE(_RichY_ @ Apr 6 2006, 06:03 PM) [snapback]1813370[/snapback] Bosutsko naselje. BTW DaFreeK, sta studiras? Studiram na ETF-u, 2. sam sada godina. QUOTE(DaFreeK @ Apr 6 2006, 09:58 AM) [snapback]1814399[/snapback] Studiram na ETF-u, 2. sam sada godina. Ajde super. Onda smo se mozda cak i sreli. Ja imam predavanja tamo. Info. dizajn.
NOT BAD AT ALL!!!
4/7/2006 18:06 Payment Received 58982527 Gold +0.148708 2929690 87.50 USD 588.40 From: YUHYIP Memo: Withdrawal to zgsnowflake from YUHYIP 3 minute mu je trebalo....Thanx Pedja QUOTE(zgsnowflake @ Apr 7 2006, 08:13 PM) [snapback]1824568[/snapback] 3 minute mu je trebalo.... Trudim se. QUOTE Thanx Pedja Nema na cemu. Jedino sto bih te zamolio je da postujes i na glavni thread.
Pedja, eto i ja uso u tvoj hyip
QUOTE(_RichY_ @ Apr 8 2006, 12:50 AM) [snapback]1826189[/snapback] Pedja, eto i ja uso u tvoj hyip I to ispod mene
Sve za slavonce. Ej jel znas ti mozda zast mi stalno javlja ovu poruku kad ocu editirat signature?
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. Nemogu nikako dodat yuhip, cak ni obrisat ovo sto sam stavio U cemu je kvaka? E da i BTW, sta je s ovim tvojim hyipom? Jel se smije u to investirat sta? QUOTE(_RichY_ @ Apr 8 2006, 02:07 AM) [snapback]1826564[/snapback] Sve za slavonce. Ej jel znas ti mozda zast mi stalno javlja ovu poruku kad ocu editirat signature? Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. Nemogu nikako dodat yuhip, cak ni obrisat ovo sto sam stavio U cemu je kvaka? E da i BTW, sta je s ovim tvojim hyipom? Jel se smije u to investirat sta? Nemam pojma sto je to sa sigom. Ja sam svoj maloprije promijenio, stavio ovaj banner bez ikakvih problema... A sto se tice hajpa. Nikako da dodjemo na zelenu granu. Nekako nas investitori zaobilaze Trebamo pokrenuti neku jaku reklamnu kampanju QUOTE(_RichY_ @ Apr 8 2006, 02:07 AM) [snapback]1826564[/snapback] Sve za slavonce. Ej jel znas ti mozda zast mi stalno javlja ovu poruku kad ocu editirat signature? Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. Nemogu nikako dodat yuhip, cak ni obrisat ovo sto sam stavio U cemu je kvaka? Moguce da ti je sig bio previse dugacak. Meni je to pisalo odmah ispod poruke "Sorry, an error occurred..." Ja sam jedva postavio ova dva linka. Pozdrav! Jale QUOTE(DaFreeK @ Apr 7 2006, 04:47 PM) [snapback]1826785[/snapback] Nemam pojma sto je to sa sigom. Ja sam svoj maloprije promijenio, stavio ovaj banner bez ikakvih problema... A sto se tice hajpa. Nikako da dodjemo na zelenu granu. Nekako nas investitori zaobilaze Trebamo pokrenuti neku jaku reklamnu kampanju E pa to je ljepo za chut QUOTE(DaFreeK @ Apr 8 2006, 02:47 AM) [snapback]1826785[/snapback] Nemam pojma sto je to sa sigom. Ja sam svoj maloprije promijenio, stavio ovaj banner bez ikakvih problema... A sto se tice hajpa. Nikako da dodjemo na zelenu granu. Nekako nas investitori zaobilaze Trebamo pokrenuti neku jaku reklamnu kampanju Važi ta garancija samo za njega ili možda čak i za ostale Ako je tako, moglo bi se uložiti nekih 30$ -50$ kad ču dobit keš od OPS. A za početak imam slobodnih 5$, pa ako garantiraš i meni, evo me odmah QUOTE(DaFreeK @ Apr 7 2006, 04:47 PM) [snapback]1826785[/snapback] Nemam pojma sto je to sa sigom. Ja sam svoj maloprije promijenio, stavio ovaj banner bez ikakvih problema... A sto se tice hajpa. Nikako da dodjemo na zelenu granu. Nekako nas investitori zaobilaze Trebamo pokrenuti neku jaku reklamnu kampanju DaFreeK jel dobijem kaki ref. com. za YUHYIP? QUOTE(_RichY_ @ Apr 8 2006, 02:16 PM) [snapback]1830863[/snapback] DaFreeK jel dobijem kaki ref. com. za YUHYIP? Hehehe QUOTE(Mr. X @ Apr 8 2006, 02:30 PM) [snapback]1830953[/snapback] Hehehe I ja sam IN. Iza tebe !
Hvala!
Ti si saska72? Ajde posalji mi e-gold broj, ceka te 0.5$ |