Jel ima netko mozda iskustava s tom karticom? Ili sam prenaglio i zaje*ao se?
|
|
Trazio sam malo po forumu i okolo i naletio sam na www.incrementalgold.com , taj lik je isto aktivan ovdje, tj. aktivan je samo u svom threadu, no dobro. Nisam nista cuo protiv njih tako da sam narucio tu karticu. Javit cu se opet kad ju primim, sto bi trebalo biti za nekih 2 tjedna, taman dovoljno da sakupim dosta e-Golda
Jel ima netko mozda iskustava s tom karticom? Ili sam prenaglio i zaje*ao se?
I mene zanima to, pa javi kad ti stigne...
QUOTE(DaFreeK @ Mar 28 2006, 04:04 AM) [snapback]1706753[/snapback] Trazio sam malo po forumu i okolo i naletio sam na www.incrementalgold.com , taj lik je isto aktivan ovdje, tj. aktivan je samo u svom threadu, no dobro. Nisam nista cuo protiv njih tako da sam narucio tu karticu. Javit cu se opet kad ju primim, sto bi trebalo biti za nekih 2 tjedna, taman dovoljno da sakupim dosta e-Golda Jel ima netko mozda iskustava s tom karticom? Ili sam prenaglio i zaje*ao se? Nadam se da nisi..... a vidim poslao PM... Sajt im ne izgleda lose....jedino mi se ne svidja 3% za funding. Too much ...al u biti i nije ako mislis punit sa manjim iznosima. Btw,kod moje ti je funding all in all 1,5%! Don't worry, cashcard egold kartice nisu nikakav s***m. Bolju od moje jos nisam nasao, i zato samo nju koristim. Ajd javi se kad ti stigne tvoja. Za nagradu cu ti poslati na PM kako je izgledao moj funding na CashCard karticu od preko 2K...
Da i da dodam....tek sad vidjeh ovo
''+ Balance: at request by email Online Balance - coming soon. '' ....molim ???? Na kakav zahtjev??...kod moje uvijek znas koliki ti je balance, koliko si digao, gdje i kada (biljezi adresu ATMa i od koje banke je ATM...u kojoj god zemlji dizao!) btw. nije mi namjera da te brinem, nadam se da ce sve proc dobro
Aj malo objasni o toj tvojoj kartici
Gde si je nabavio, kako stize, koji je sajt... Sve QUOTE(Mr. X @ Mar 28 2006, 07:53 PM) [snapback]1715223[/snapback] Aj malo objasni o toj tvojoj kartici Gde si je nabavio, kako stize, koji je sajt... Sve Hehe, ima sajt u sigu. To nesto NONAME... Nego ovi imaju dobar support. Upravo sam sada pricao preko msn-a sa njihovom sluzbom. Sve mi fino objasnili... Kartica se salje danas jos, tako mi rekli. Trebati ce oko 2 tjedna dok ne stigne, ipak se salje iz amerike Postati cu ovjde kada stigne moje utiske. A kroz neko vrijeme mozda si i nabavim tu sto zgsnowflake toliko promovira
Pa ja sam ustvari zgsnowflakea i pitao
Ti mi nisi zanimljiv dok ti ne stigne kartica QUOTE(Mr. X @ Mar 29 2006, 08:10 AM) [snapback]1720973[/snapback] Pa ja sam ustvari zgsnowflakea i pitao Ti mi nisi zanimljiv dok ti ne stigne kartica Pucaj! ukratko....Kartica mi stigla direktno sa Havaja....adresa firme s kontaktom i br. tel. ti u linku(NO NAME card) Platio ju 59$, dostava obicnom postom....ak zelis brze platis extra 50$ da ide DHLom. max. za trosit s nje je 1200$ dnevno, a na nju mozes stavit neograniceno mnogo dolarcica Dizat mozes lovu sa vise od 800.000 ATMa diljem svijeta koji imaju oznaku Maestro/Cirrus, dizes uvijek u valuti zemlje u kojoj se nalazis... Cash Card debitna kartica radi ko svicarska urica...za nju imam samo rijeci pohvale i ko trazi tak nesto definitivno nek si nju naruci.... iako na trz. ima mnogo povoljnijih deb. kartica, sa manjim transaction fees ili npr. brzom dostavom ,moram priznat nakon ove moje zvuce nerealno i nebi nikad ulazio u rizik da tako nesto narucujem
Mislim da je dobra debitna kartica mnogo lakse rijesenje za unovcavanje e-golda od razmijene kroz exchangere...
Sretno.. QUOTE(Sile @ Mar 30 2006, 12:25 AM) [snapback]1729213[/snapback] Mislim da je dobra debitna kartica mnogo lakse rijesenje za unovcavanje e-golda od razmijene kroz exchangere... Sretno.. Pa i je tako. Meni se recimo ne da ici do banke i otvoriti si debitni racun, pa onda preko npr. icegolda promijeniti e-gold. Ovako je puno lakse Jest da mi je to sve malo cudno. Jer ako mi njima damo e-Gold, onda oni moraju imati svoje novce koje onda stave na neki racun i mi preko bankomata te pare pokupimo. Od negdje moraju novci da dodju, al opet mi je to malo cudno QUOTE(DaFreeK @ Mar 30 2006, 12:39 AM) [snapback]1729283[/snapback] Pa i je tako. Meni se recimo ne da ici do banke i otvoriti si debitni racun, pa onda preko npr. icegolda promijeniti e-gold. Ovako je puno lakse Jest da mi je to sve malo cudno. Jer ako mi njima damo e-Gold, onda oni moraju imati svoje novce koje onda stave na neki racun i mi preko bankomata te pare pokupimo. Od negdje moraju novci da dodju, al opet mi je to malo cudno Pa da.Oni od nas kupuju e-gold uz recimo proviziju od 3%,a zatim taj isti e-gold prodaju opet uz proviziju,sto znaci da uvijek zaradjuju. Naravno,mi novac podizemo sa njihovih racuna ili bolje receno naseg racuna kod njih... Sve u svemu debitne kartice mozda nisu najjeftinije rijesenje ali jesu daleko najjednostavnije. Pozdrav
Nije lose za prosli mjesec....
Dio moje poruke od Cash Card supporta... ''We have just deposited your CashCard's Reimbursements for the period ending 4/2/2006 into your V-Cash Account. Amount of Reimbursement: $40 This Advertising reimbursement run covers payments received and recorded for the period of 3/1/2006 thru 3/31/2006 Congratulations. If you have any questions, please send a Email to mailto:Support@cashcards.net '' Thanx, skoro sve sami ameri u mom downlineu...Cak i neki kockar iz Las Vegasa
Ej a kakva su iskustva sa bluebanking.com. Vidim da su dosta povoljni. Jel se moze njima vjerovat?
QUOTE(_RichY_ @ Apr 7 2006, 11:13 AM) [snapback]1820185[/snapback] Ej a kakva su iskustva sa bluebanking.com. Vidim da su dosta povoljni. Jel se moze njima vjerovat? Nemam s njima iskustva... iako sam i ja cuo pokoje dobro iskustvo (doduse ne od nasih ljudi) ..... koristim samo Cash Card i s njom sam prezadovoljan Nakon sto sam procitao FAQ na bluebankingu odmah mi je mrak pao na oci... Kartica im mozda i je besplatna al.....za aktivaciju kartice( ako uopce dodje do tebe posto se placa samo 10$ za postu Sta znaci da si automatski pod lupom Nedaj boze da vuces preko 1K s njom....murija i financijska policija ti vec dolaze na kavu i krafn
Aj fala na informaciji. Nisam to ni procito sta sve traze. Nema sanse onda. Eto cim se obogatim malo ulechem u ovu tvoju karticu onda.
QUOTE(DaFreeK @ Mar 28 2006, 04:04 AM) [snapback]1706753[/snapback] Trazio sam malo po forumu i okolo i naletio sam na www.incrementalgold.com , taj lik je isto aktivan ovdje, tj. aktivan je samo u svom threadu, no dobro. Nisam nista cuo protiv njih tako da sam narucio tu karticu. Javit cu se opet kad ju primim, sto bi trebalo biti za nekih 2 tjedna, taman dovoljno da sakupim dosta e-Golda Jel ima netko mozda iskustava s tom karticom? Ili sam prenaglio i zaje*ao se? Imaju dva tipa kartice.. Koju si uzeo, koja je razlika? QUOTE(_RichY_ @ Apr 7 2006, 06:25 AM) [snapback]1822835[/snapback] Aj fala na informaciji. Nisam to ni procito sta sve traze. Nema sanse onda. Eto cim se obogatim malo ulechem u ovu tvoju karticu onda. QUOTE(globmon @ Apr 7 2006, 06:26 PM) [snapback]1823875[/snapback] Imaju dva tipa kartice.. Koju si uzeo, koja je razlika? Tip jedan nema dnevni limit za dizanje s bankomata, a tip dva ima dnevni limit. Mislim da iznosi $2500. QUOTE(kandrac @ Apr 7 2006, 06:35 PM) [snapback]1823954[/snapback] Hehe, rade te kartice na svim bankomatima koji imaju Cirrus ili Maestro logo na sebi. Znaci valjda ce raditi i kod vas.
Pa kako ne bi radila !!!!
Samo to sa dnevnim widthrawal limitom je diskutabilno.... BTW. U Hrvatskoj najvise sto mozes dic sa bilokojom karticom odjednom je na ATMima Zagr. Banke i to 5000 kn, na PBZ i ostalima jos manje... (HEHE....ne racunajuci moju Cash Card s kojom mozes vise od tog na tim istim bankomatima ZABE...a to vjerojatno ne znaju ni djelatnici ZABE !) QUOTE(zgsnowflake @ Apr 7 2006, 10:19 AM) [snapback]1824618[/snapback] Pa kako ne bi radila !!!! Samo to sa dnevnim widthrawal limitom je diskutabilno.... BTW. U Hrvatskoj najvise sto mozes dic sa bilokojom karticom odjednom je na ATMima Zagr. Banke i to 5000 kn, na PBZ i ostalima jos manje... (HEHE....ne racunajuci moju Cash Card s kojom mozes vise od tog na tim istim bankomatima ZABE...a to vjerojatno ne znaju ni djelatnici ZABE !) bih mogao dici lovu
Ima takav ATM, 10000000%
QUOTE(pantersi @ Apr 10 2006, 03:03 PM) [snapback]1847870[/snapback] Ima takav ATM, 10000000% Svi koji imaju Maestro / Cirrus oznaku, a to su u prijevodu svi bankomati!!! Samo sto odredjene banke odredjuju dnevni limit koji mozes dic s kartice...kao, zbog same zastite korisnika u slucaju da ju izgubi???!!!....MIMO SAME KARTICE i toga sta ja sa svoje mogu dic 1200$ odjednom!!!! BANKE == LEGALNI ZELENAŠI !
Primio sam danas karticu od incrementalgold.com-a, za koji dan cu je testirati, jer nemam sada dovoljno para na e-goldu.
QUOTE(DaFreeK @ Apr 10 2006, 03:49 PM) [snapback]1848222[/snapback] Primio sam danas karticu od incrementalgold.com-a, za koji dan cu je testirati, jer nemam sada dovoljno para na e-goldu. Dakle u ponedjeljak sam je dobio, jucer (cetvrtak) navecer ju napunio, danas se ujutro probudio i podigao s bankomata QUOTE(DaFreeK @ Apr 14 2006, 05:44 PM) [snapback]1880469[/snapback] Dakle u ponedjeljak sam je dobio, jucer (cetvrtak) navecer ju napunio, danas se ujutro probudio i podigao s bankomata Drago mi je da radi....a ja te vec skoro zabrinuo... Pozdrav BTW. Nadam se da ces moc uskoro i balance vidjeti...jer to je mozda i najbitnije kod egold kartica. Na mojoj se vidi sve i adrese ATMa i od cije banke je bankomat na kojem dizah... Drzim na mojoj nekih 400$ jos od pocetka 3. mj i sve je u cenat jos gore
From: <Support@cashcards.net> Save Address | Headers
To : xxxxxxxxxxxxxxxxxx CC : Date : Fri, 5 May 2006 11:51:55 -0500 Subject : You've Got V-Cash! - xxxxxx To: "xxxxxxxxxxxxxxx" From: CashCards Reimbursement System Subject: You've Got V-Cash We have just deposited your Cash Card's Reimbursements for the period ending 5/1/2006 into your V-Cash Account. Amount of Reimbursement: 40 V-Credits This Advertising reimbursement run covers payments received and recorded for the period of 4/1/2006 thru 4/30/2006 Congratulations. If you have any questions, please send a Email to mailto:Support@cashcards.net A sta da vise kazem o Cash Cards nego ako vec neko uzima karticu neka ne gubi vrijeme lutajuci bespucem ispraznih postova Otkad ju imam, a to je vec oko pol godine, radi ko švicarska urica
Dobro ... a moze sad jedno ozbiljnije pitanje sto se tice tih legalnih zelenaša
ja sam vec podigao oko $500 na bankomatu preko goldtocard.com kartice ... dobro radi, provizija 4% ... znam puno, ali jebiga, šta je tu je ... dobro ... recimo da porezna uprava jednom otkrije da ja radim ovako preko neta i dizem lovu ... jesam li duzan drzavi plaćati porez za to pošto sam građanin HR? a oni su mi ustupili mjesto u tako cjenjenoj i dobro uređenoj državi gdje imam sve... ceste, kina, kanalizaciju itd znači šta ako se otkrije da dižemo lovu a ne plaćamo porez na dohodak? može li kakva tužba za to?
To i mene zanima. Netko je rekao (mislim elrond
QUOTE(Lucky-Lucas.com @ May 9 2006, 07:39 PM) [snapback]2080336[/snapback] Dobro ... a moze sad jedno ozbiljnije pitanje sto se tice tih legalnih zelenaša ja sam vec podigao oko $500 na bankomatu preko goldtocard.com kartice ... dobro radi, provizija 4% ... znam puno, ali jebiga, šta je tu je ... dobro ... recimo da porezna uprava jednom otkrije da ja radim ovako preko neta i dizem lovu ... jesam li duzan drzavi plaćati porez za to pošto sam građanin HR? a oni su mi ustupili mjesto u tako cjenjenoj i dobro uređenoj državi gdje imam sve... ceste, kina, kanalizaciju itd znači šta ako se otkrije da dižemo lovu a ne plaćamo porez na dohodak? može li kakva tužba za to? Lucky...bit cu jako kratak... ... BOLJE DA NEZNAS ODGOVORSTA SLIJEDI! slijedi ovo Prouci malo sta HNB misli o inozemnim ulaganjima privatnih osoba mimo hrv. bank. institucija i sve ce ti biti vise nego jasno sta slijedi... pozdrav
Ajde reci ti ukratko za nas kojima se ne cita
Ma u biti bolje da znam, daj neki link ako imas QUOTE(Progenitor @ May 9 2006, 09:07 PM) [snapback]2080955[/snapback] Ajde reci ti ukratko za nas kojima se ne cita Ma u biti bolje da znam, daj neki link ako imas reci cu ti ja, mislim da sam shvatio sta snow zeli reli reci ... prvfo slijedi zapljena imovine, a onda zatvor
Ma ne znam bas da je tako. Zasto je onda dozvoljeno kladenje online, recimo na sportnetu se stalno reklamira onaj sportingbet (ili tako nesto) u koji mozes uloziti preko moneybookersa. Ne vidim zasto bi onda bio problem podignuti novac, jer oni ne znaju cime se bavimo.
QUOTE(Progenitor @ May 10 2006, 10:05 AM) [snapback]2084323[/snapback] Ma ne znam bas da je tako. Zasto je onda dozvoljeno kladenje online, recimo na sportnetu se stalno reklamira onaj sportingbet (ili tako nesto) u koji mozes uloziti preko moneybookersa. Ne vidim zasto bi onda bio problem podignuti novac, jer oni ne znaju cime se bavimo. a ne znam ... nisam pametan majke mi QUOTE(Progenitor @ May 10 2006, 10:05 AM) [snapback]2084323[/snapback] Ma ne znam bas da je tako. Zasto je onda dozvoljeno kladenje online, recimo na sportnetu se stalno reklamira onaj sportingbet (ili tako nesto) u koji mozes uloziti preko moneybookersa. Ne vidim zasto bi onda bio problem podignuti novac, jer oni ne znaju cime se bavimo. Eh sad si ga zabrljo... Prouci malo bolje o cemu se radi na sportingbetu.... radi se offshore klađenju u Sportingbet Plc, a to je javno poduzeće koje kotira na londonskoj burzi vrijednosnih papira. Ta stranica daje za kontakt tel. kontakt, email adresu i adresu firme u Londonu kod koje se u biti kladis.... A sad ako si malo bolje proucio sav rizik da tu netko zavrsi u buksi pada na Pacnet d.o.o koji je ocito registriran kao OFFSHORE poduzece, tako da sve bankovne uplate u Sportingbet idu iskljucivo preko njega tj Reiffheisen banke !????? PRIVATNA UPLATA ne dolazi u obzir, samo kreditnom karticom NAD KOJIMA IONAKO NITKO NEMA NADZOR jer je svima u interesu da se s njih LOVA trosi(pa makar bile i ukradene) . U biti uplacujes novac Reifheisen banci koja ga transferira britanskoj banci.... A NE ZABORAVI DA HNB ne brani ulaz bankama na medjunarono trziste, POGOTOVO NE AUSTRIJSKIM ... BANKE =LEGALNI ZELENAŠI heheh |