Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Moneybookers - Limit
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

Macc80
Witam wszystkich,
Szukam osoby która nie ma limitu (unlimited transfer limit) transakcji w Moneybookers.
Osobiście mam limit 36000euro/90 dni ale zostało mi tylko 5000 euro...
Może ktoś z Was wie jak zwiększyć ten limit transakcji(najlepiej do unlimited)?
power-marketer
Nie ma mozliwosci zeby zwiekszyc do unlimited.
Macc80
A jaki max limit może dać Moneybookers?
ivaho
Chyba jest tak ze jak wplacisz z banku, chocby mala sumke, to limit sie zwiekszy.
Macc80
Tylko gdy wpłacasz za pierwszym razem,potem już nie...
Ja właściwie wykorzystałem już wszystkie dostępne możliwości zwiększenia limitu(stąd limit36000/90) sad.gif

newuser
Hej.Prosze o pomoc przy zwięszeniu limitu.Dopiero założyłem konto i niewiem jak to się robi,niewiem np co to jest płatność przez sms i jak zwiększyć limit do takiego jak twój.jak masz czas to odpisz na adres michal5l@onet.eu jak zwiększyłeslimit do 36ooo.Pozdrawiam
ShockingTheory
macc jak to zrobiles ze zapchales limit 31K euro smile.gif?na co to wydajesz...? smile.gif
varlabase
QUOTE(ShockingTheory @ Jul 27 2006, 07:50 AM) [snapback]2537124[/snapback]

macc jak to zrobiles ze zapchales limit 31K euro smile.gif?na co to wydajesz...? smile.gif

Pewnie robił jakieś przekręty tongue4.gif Nawet nie raczył odpowiedzieć tongue4.gif
dumpix
31000 Euro w 90dni !!! O kurcze ... chłopie jak ty to robisz ??
Zaprzedałeś duszę diabłu, czy co ?? biggrin.gif
onlybarca
Mi sie wydaje ze powinienes do nich napisac z zapytaniem o powiekszenie limitu bo sam chcialbym powiekszyc ale nie ma takiej opcji w ustawieniach konta sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.