|
|
No to coz mamy nasze wlasne subforum, z tego co wiem to nie jest nas tutaj za duzo ale teraz mamy kolejny powod zeby sciagnac tutaj wiecej ludzi z Polski. Im wiecej tym lepiej. Ja tam bardzo chetnie podziele sie z rodakami swoim doswiadczeniem w tych branzach. Znajac stopien znajomosci jezyka angielskiego w naszym kraju, mysle, ze bedzie to najlepsze miejsce gdzie bedzie mozna to robic. Jeszcze raz witam i zapraszam wszystkich chetnych
super
witam wszystkich rodakow
Wow ,to jest fansastyczne ze mamy forum po polsku,
Musi nas byc wiecej ,poniewaz 32 osoby czytaly pierwszy post. Czy mieszkacie w Polsce? ,bo ja mieszkam w Kanadzie i nie zwrocilem uwage ze mamy forum po polsku. Witam wszyskich i dobrze by bylo zeby wszyscy sie odezwali. Powodzenia w inwestyciach. --------------------------- YMMSS WALL STREET ALLIANCE FX200 Pajama Incom Network Private Society Q-P-C
witam
forum mamy od niedawna, 3 dni dopiero, Ja jestem z Gdanska czyli z Polski, a wendet z Niemiec. Nie podejrzewam, zeby bylo tu duzo ludzi z Polski. Z toba i mna to wiem o pieciu osobach, no ale zawsze to lepiej niz jedna i pewnie liczba bedzie rosnac. Powodzenia i jakby co to sluze pomoca, mozna do mnie smialo uderzac z pytaniami. I sam nieraz chetnie z czyjejs pomocy skorzystam
Witam was:)
Jestem z Iławy. Forum odkryłem przed godzina i juz mi sie podoba. Czy ktos moglby mi tak ogolnie nakreslic czym sie tu zajmujecie, o czym przewaznie tocza sie dyskusje itp. pozdrawiam QUOTE(tranc3 @ Jan 26 2005, 01:59 PM) Witam was:) Jestem z Iławy. Forum odkryłem przed godzina i juz mi sie podoba. Czy ktos moglby mi tak ogolnie nakreslic czym sie tu zajmujecie, o czym przewaznie tocza sie dyskusje itp. pozdrawiam [right][snapback]120934[/snapback][/right] Witam Ogolnie to zajmujemy sie tutaj pomnazaniem pieniedzy:),Glownym tematem sa zawsze doublery ale jak sie rozejrzysz to zobaczysz, ze w sumie to wszystkie metody zarabiania on-line sa tutaj dyskutowane, przewaznie te o podwyzszonym ryzyku. szczegolnie polecam sekcje: money doublers i long term paying program, Tam sie przetacza najwiecej kasy
Super ze coraz wiecej z nas bierze udzial w tym forum i chce sie podzielic swoim doswiadczeniem.
Kazdy z nas gra w rozne systemy i dzieki czlonkom tego forum i dyskusji mozemy grac w inne programy i poznac cos czego nie znamy a mozemy poznac.
tez sie ciesze ale prosze, nie mnozmy topicow bez potrzeby, niech nastepne ktore powstana maja konkretny cel, OK?
to ja tez sie przywitam
czesc wszystkim
Dobry pomysl Krzys ,przepraszam
Witam wszystkich serdecznie. Też mam coś z Polską wspólnego... Mieszkam w niej
pozdr.
K_h_b: skad sie zrodzilo Twoje zainteresowanie w temacie inwestowania i pomnazania pieniedzy?
Wyksztalcenie, pasja czy jedno i drugie? Pozdrawiam rodakow
Black System i FiRinG gdzie mieszkacie w Polsce albo za granica
dziś doszedłem tutaj
niom to ja sie przywitam
Pozdrawiam
czesc chłopaki
do cashmaniaka jedna uwaga: jesteś kobietą? QUOTE Gender: Female Favorite Money Making Moment: dobuler jesli tak to sorry acha i popraw tego dobulera
Ładnie , Ladnie . Za niedługo ruszy moje forum o doublerach i wszelkich innych inwestycjach
QUOTE(FiRinG @ Feb 19 2005, 02:47 PM) Ładnie , Ladnie . Za niedługo ruszy moje forum o doublerach i wszelkich innych inwestycjach [right][snapback]151348[/snapback][/right] po polsku? QUOTE(FiRinG @ Feb 19 2005, 04:47 AM) Ładnie , Ladnie . Za niedługo ruszy moje forum o doublerach i wszelkich innych inwestycjach [right][snapback]151348[/snapback][/right] tez jestem zainteresowany próbowałem cos sam zrobic i ale za mała promocja i nie wypaliło jesli chcesz kogos do pomocy odezwij sie na PM
end of story, nastepne wypowiedzi w tym temacie prosze umieszczac w czacie, ten topic jest do witania sie
Witam
Na początku się przedstawię nazywam sie Kamil potocznie znany PrzeoR. Chcialbym poinformowac wszystkich odrazu ze nie jestem oszustem ani nikim takim ktory chce tylko zarobic na innych dlatego informuje wszystkich naprawdę chce byc uczciwy i kompetentny w projekcie mojego dublera. Moze powiem troche o sobie , jestem w get paid od ponad grubo 2 lat i to że wymyslilem program 100cents-1000dollars.com i to że ludzie nie czytają termsow to nie moja wina. wiele osob gratulowalo mi takiego pomyslu lecz byli jak zawsze przeciwnicy. No cóż ja byłem i dalej staram się być uczciwym. Kto mnie nie zna ten może powiedziec to co wie , ten kto mnie zna to mowi co innego. no cóz ^^ Jeżeli ktoś wogóle nie chce sprobowac współpracowac ze mną , nie moja wina ja jestem otwarty na wszystko. QUOTE(amst @ Feb 19 2005, 01:02 AM) czesc chłopaki do cashmaniaka jedna uwaga: jesteś kobietą? jesli tak to sorry acha i popraw tego dobulera [right][snapback]151230[/snapback][/right] czepiasz się
ups
nie zauwazyłem tego polskiego forum Witam serdecznie wszytkich, mam nadzieje, że będzie się nam razem dobrze pracowało A teraz pytanie do Krzyśka(jeśli moge tak do Ciebie mówić k_h_b? Kto założył te forum ? Pozdrawiam Darek
mozna
MMG zalozyl Jason czyli ASFx, polskie subforum tz on na moja prosbe QUOTE(k_h_b @ Feb 23 2005, 09:59 AM) mozna MMG zalozyl Jason czyli ASFx, polskie subforum tz on na moja prosbe [right][snapback]156636[/snapback][/right] dzięki Krzysiu Pozdrawiam
Czesc Xbin,co to znaczy NIOM
Niom to inaczej "no" (potwierdzenie), slowo uzywane glownie przy rozmowach za pomoca komunikatorow internetowych. Ach ten polski jezyk tak szybko sie rozwija
hehe no nie bede juz tak pisal postaram sie ale to tak juz odruchowo ;/
Witam rodaków na forum. Dopiero zaczynam się interesować (i uczyć
Mam na imię Krzysiek, nick pod którym jestem znany na getpaid to hobbit (tutaj miałem jakieś problemy z tym nickiem także zapisałem się jako gandalf). Jak ktoś ma jakieś propozycje odnosnie zapisu do doublerów (proszę o nie scamy) to proszę o info na PW. pzdr wszystkich QUOTE(gandalf @ Feb 26 2005, 03:15 AM) Witam rodaków na forum. Dopiero zaczynam się interesować (i uczyć Mam na imię Krzysiek, nick pod którym jestem znany na getpaid to hobbit (tutaj miałem jakieś problemy z tym nickiem także zapisałem się jako gandalf). Jak ktoś ma jakieś propozycje odnosnie zapisu do doublerów (proszę o nie scamy) to proszę o info na PW. pzdr wszystkich [right][snapback]160484[/snapback][/right] witaj Hobbit ja Ciebie miałem jako refka chyba gdzies w jakims doublerze ale nie pamiętam jakim
Witam wszystkich
Mam na imię Rafał i pochodzę z Krakowa.Od dawna interesuję sie różnymi formami zarobku i cieszę się,że na tym forum powstał Polski dział.Mam nadzieję,że wiele się nauczymy i wymienimy między sobą informację nie tylko na temat dublerów,które ostatnio powstają jak "grzyby po deszczu" ale także jak inwestować i czerpać z inwestycji korzyści.
Witam!
Mam na imię Tomek, jestem z Krakowa, mój nick to Balrog albo Balrog2000. W Getpaid siedze od marca ale jesli chodzi o dublery to tak jakbym zaczynal. Moj nick na gpf balrog2000. Mysle ze to doskonaly pomysl z tym polskim folderem. Pozdrawiam
To i ja witam, mam na imie icto ;] w gtp jestem niecały rok ostatnio więcej dokładma niż biore, ale mie sie to podoba ;p
Trafiłem tu z google wpisując coś o dublerkach jetem z Bytomia (śląsk) do k_h_b: niemam kolegów adminów dublerów w Polsce ;p pzdr.
hej , mam na imie tak jak w niku , pochodze z Lodzi
jestem ludziom lepiej znany jako Dnb8 z forumemoney.com jako ze spodobaly mi sie historyjki o 1000cach $ postanowilem zobaczyc co to sa te dublery pozdrawiam i witam wszytkich znajomych i nie znajomych
Narescie ktos z imieniem,moj tato tez byl stanislavus a moja mama stanislavusa,kiedy moj tato nie chcial isc na poczte po polecony to dopisowali a i byla stanislawa a nie stanislaw
QUOTE(Michal @ Feb 28 2005, 04:44 PM) Narescie ktos z imieniem,moj tato tez byl stanislavus a moja mama stanislavusa,kiedy moj tato nie chcial isc na poczte po polecony to dopisowali a i byla stanislawa a nie stanislaw [right][snapback]164012[/snapback][/right]
Dobra jak wszyscy to Wszyscy
My name is manej a na drugiem mam Ariel.Looknełem ze tesh duzo jest o dublerach sprobooje cos zainvestowac zoabcyzmy czy uda sie . Jezeli ktos ma jakies NOWE nie o ktreych słyszało pooł forum - chetnie zapisze sie pod niego .. chetnie tesh moze jakas osoba z gg by sie przydała .. czekam pozdro 666
Witam!
Na imie mam Tomek. MMG przegladam dopiero od kilku dni. Mozliwe ze niektorzy znaja mnie z VCF i EMoney. Doublerami i hyipami zainteresowalem sie dpiero niedawno. W samym Get-Paidzie siedze niecaly rok. Moim pierwszym doublerem byl ukdoubler. Niestety na pin od e-golda czekalem 3 i pol godziny ps Michal, czy jestes moze z Ottawy? Bo mam kuzyna w Kanadzie o takim samym imieniu i kto wie, moze tez jak ja zaja sie doublerkami
Witam,nie ja mieszkam w Mississauga,czyli Toronto
QUOTE(Michal @ Mar 2 2005, 12:25 AM) Witam,nie ja mieszkam w Mississauga,czyli Toronto [right][snapback]165370[/snapback][/right] Chyba mam rodzine w Toronto
Witam wszystkich,
Jestem Polakiem z Polski. Już nie pamiętam jak trafiłem na forum MMG ale o tym naszym tutaj dał mi znać jakiś czas temu czyzyk (dzięki czyzyk Jeśli chodzi o mnie to mam już za sobą fazę hyipów Jak na razie idzie mi nieźle. Udaje mi się unikać strat a w niektórych programach już jestem na niezłym proficie. Moja aktualna top piątka to: TPS, PRC, Studio Traffic, Double 50 i ACD. pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i życzę powodzenia.
Co to jest ACD?
QUOTE(Michal @ Mar 4 2005, 03:59 AM) Co to jest ACD? [right][snapback]167918[/snapback][/right] AdCashDoubler (monster prelaunch)
Cześć jestem jahoo
mieszkam w katowicach czesto ludzie moją moją ksywkę pisząc yahoo - ma być jahoo pozdrawiam wszystkich jahoo QUOTE(jahoo @ Mar 10 2005, 05:50 PM) Cześć jestem jahoo mieszkam w katowicach czesto ludzie moją moją ksywkę pisząc yahoo - ma być jahoo pozdrawiam wszystkich jahoo [right][snapback]177670[/snapback][/right] witaj yahoo.com ps wymawiajac moja ksywe nie czyta sie h, a a wymiawia sie dlugo, natomiast i czytamy jak i a nie po angielsku y czyli, piszac spelingiem [ta:rin]
Witam wszystkich, nazywam sie Darek i jestem z Gdyni ale czasmi pisze ze z Redy (to kolo Gdyni) bo w zasadzie i tu i tu mam mieszkanie.
W GetPaid siedze 1.5 roku, byly wzloty i upadki. Niektorzy z was mozliwe ze znaja mnie z innych fo o tematyce zarabiania w internecie jako Frontside (jestem moderatorem na forum BankuMacieja oraz forumemoney.com), najaktywniej uczestnicze na forum GPF. Interesuje sie muzyka i komputerami jak wiekszosc nastolatkow. Hobby to wędkarstwo oraz kulturystyka, amatorsko startuje w trójboju silowym. QUOTE(BlingBling-Doubler.com @ Mar 12 2005, 11:00 AM) Witam wszystkich, nazywam sie Darek i jestem z Gdyni ale czasmi pisze ze z Redy (to kolo Gdyni) bo w zasadzie i tu i tu mam mieszkanie. W GetPaid siedze 1.5 roku, byly wzloty i upadki. Niektorzy z was mozliwe ze znaja mnie z innych fo o tematyce zarabiania w internecie jako Frontside (jestem moderatorem na forum BankuMacieja oraz forumemoney.com), najaktywniej uczestnicze na forum GPF. Interesuje sie muzyka i komputerami jak wiekszosc nastolatkow. Hobby to wędkarstwo oraz kulturystyka, amatorsko startuje w trójboju silowym. [right][snapback]180645[/snapback][/right] Cześć Frontside ! Wreszcie jakiś immiennik
witajcie wszyscy, jestem grzesiek z Gubina - na VCF i Emoney "olechnowicz" w doublerach "domownik" - siedze już troche w tym interesie ale narazie cosik mało na + wychodze.
Ze sportów to tylko piłka nożna i 'zawodowo' kibicuje Wi¶le Kraków.
Witamy domownik w naszym gronie
Niezbyt przepadam za takimi topicami, ale widzę, że Michał stara się go utrzymać przy życiu
Jestem Rastafa z Wrocławia, znany tak na wszystkich forach |