Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recite Mi Shta Mislite O Ovom
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

dare093
Pogledajte OVO. To sam pokupio na jednoj ADS listi koja mi je inache donela dosta prodaja. Od 100 ljudi dvoje bi trebalo da bude dovoljno ludo i da krene sa da se bavi sa ovim. Dodushe ja imam neke safe liste malo vece pa bi mogo probati da poshaljem mojim sragim "zemljacima" amerima pa nek se pecaju mozda i izvuchem neki dolar za kazino i za HYIP a mozda bude i za autosurf. I usput recite mi neki dobar autosurf da stavim sutra $200 da vidim kako ce da ide biggrin.gif
acca
Vec vidjen lanac, ali kao sto kazes, neko ce verovatno da prihvati ako posaljes na dovoljno adresa. Probaj. Razmisljam, kako bih ja mogao da iskoristim tu tvoju listu za hyip? Mozda da se uclanis, i posaljes svoj ref url. Dobijas procenat od refova bez obzira sto nisi nista ulozio.
A za autosurf, Blackgoldsurf je zasada dosta siguran. Siguran je i Oldworldsurf.net ali moras da cekas 45 dana da okrenes krug.
dare093
QUOTE(acca @ Feb 22 2006, 12:35 PM) [snapback]1313682[/snapback]

Vec vidjen lanac, ali kao sto kazes, neko ce verovatno da prihvati ako posaljes na dovoljno adresa. Probaj. Razmisljam, kako bih ja mogao da iskoristim tu tvoju listu za hyip? Mozda da se uclanis, i posaljes svoj ref url. Dobijas procenat od refova bez obzira sto nisi nista ulozio.
A za autosurf, Blackgoldsurf je zasada dosta siguran. Siguran je i Oldworldsurf.net ali moras da cekas 45 dana da okrenes krug.

Da al fora je sa tim lancem shto ti mozesh da stavish sam sva 4 svoja e-golda a tako moze i neko drugi ko bar malo mozga ima biggrin.gif i da dobijesh u prvom kuru 2 uplate po choveku a u drugom trecem i chetvrtom da dobijesh po 1 uplatu po osobi a pritom da neradish nishta biggrin.gif (ljudi: 20x20x20x20) ($40+ $400 + $8000 +$160000) $168440 to bi bila zarada kad bi to uspelo...."kad bi" lol. Mada nije nishta nemoguce od 6 milijardi ljudi na ovoj planeti 1608420 ljudi je samo 0.002807% populacije, a pravilo za te sheme je da od 100% ljudi 2% ljudi prihvati. U prevodu "samo" 8421000 ljudi bi trebalo da vidi tu stranicu lol

Pa mogu se uchlaniti i pustiti baner uz uobichajne poruke koje shaljem svake nedelje toj listi (uvek sam za da pomognem nashim ljudima samo ovi moji su iskljuchivo trgovci al mozemo probati nishta nas nekoshta).

Aco hvala za mishljenje i za predloge i za autosurf informacije.

Takodje hvala DaFreeK za pm.
acca
QUOTE(dare093 @ Feb 22 2006, 10:01 PM) [snapback]1313892[/snapback]

Pa mogu se uchlaniti i pustiti baner uz uobichajne poruke koje shaljem svake nedelje toj listi (uvek sam za da pomognem nashim ljudima samo ovi moji su iskljuchivo trgovci al mozemo probati nishta nas nekoshta).

Probaj ako ti nije problem. Mozda i zaradis nesto . A meni bi dosta pomogao u sirenju clanstva, ako uspe bar kod par ljudi.
dare093
nema problema wink.gif

Registrovan smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.