milos31
neke vec znam i ovde .......
pozdrav svima
|
|
milos31 neke vec znam i ovde ....... pozdrav svima
Pozdrav i tebi
Pozdrav i tebi
BTW @Progenitor: pravis svoj HYIP? aj ako neces u javnosti, moze par detalja na PM
pozdrav
QUOTE(DaFreeK @ Feb 20 2006, 10:41 PM) [snapback]1288285[/snapback] Pozdrav i tebi BTW @Progenitor: pravis svoj HYIP? aj ako neces u javnosti, moze par detalja na PM Ma moze i u javnosti... U suradnji s gilmey i avm703 otvaram ponzi hyip. Planovi ce biti razumni, imamo dedicated server, ssl, licensiranu skriptu, itd. Start ocekujemo u iducih par dana. QUOTE(Progenitor @ Feb 21 2006, 12:01 AM) [snapback]1289014[/snapback] Ma moze i u javnosti... U suradnji s gilmey i avm703 otvaram ponzi hyip. Planovi ce biti razumni, imamo dedicated server, ssl, licensiranu skriptu, itd. Start ocekujemo u iducih par dana. Hehe, javi prvo nama ovdje za taj HYIP da pokupimo dosta refferala
poz!
Pozdrav, Milose.
QUOTE(Progenitor @ Feb 21 2006, 12:01 AM) [snapback]1289014[/snapback] Ma moze i u javnosti... U suradnji s gilmey i avm703 otvaram ponzi hyip. Planovi ce biti razumni, imamo dedicated server, ssl, licensiranu skriptu, itd. Start ocekujemo u iducih par dana. Da li garantujes bar jednu isplatu?
ili bar pola isplate
QUOTE(aleksa87 @ Feb 21 2006, 10:41 PM) [snapback]1300785[/snapback] Da li garantujes bar jednu isplatu? A cuj ne mogu garantirati isplatu jer nisam sam i necu pobjeci s lovom. Statistika na sajtu nece biti lazna i nece biti varanja i namjestanja. Jos jedan problem je sto se sve moze srusiti u samo par sati (kao jointventure4gold), posto smo 3 admina ne moze se znati tko ce ce raditi payout u trenutcima kad se blizi kraj. Procjenite sami da li je sigurno ili nije, ja vam samo mogu reci u koji plan vam je najpametnije ulagati i mogu vam pokusati procjeniti kad cemo propasti. Nadam se da cemo trajati minimalno tjedan dana ali nikad se ne zna... Jedino sto mogu garantirati je da necemo pobjeci s novcem i da ce se "igra" odvijati prema postavljenim pravilima. QUOTE(Progenitor @ Feb 22 2006, 01:51 PM) [snapback]1308724[/snapback] samo mogu reci u koji plan vam je najpametnije ulagati i mogu vam pokusati procjeniti kad cemo propasti. Nadam se da cemo trajati minimalno tjedan dana ali nikad se ne zna... Jedino sto mogu garantirati je da necemo pobjeci s novcem i da ce se "igra" odvijati prema postavljenim pravilima. I to su dosta korisne informacije. QUOTE(acca @ Feb 22 2006, 02:31 PM) [snapback]1309098[/snapback] I to su dosta korisne informacije. To je sve sto nam i treba
ako nishta drugo bar si iskreno odgovorio
Sigurno je fora isplate do npr. 90% od ulozenog....posle pocinje nova igra
Da, takav je plan
Jeste li precizirali do koliko idete? Do 90% ili neka druga varijanta?
Granica je osamdeset posto, pet posto ide natrag clanovima kroz razna natjecanja i nagrade. Tako da mi u biti uzimamo petnaest posto sebi (pisem slovima da stranci ne razumiju
Progenitor za tebe znamo da cesh se drzati toga do 80%
Najachi je bio jedan HYIP koji sam juche video koji isto kao placa do 80% a ima na njemu ulozeno za sad $30 a isplaceno 2-3 dolara.... A placaju 20%-50% dnevno i kako tu chovek da ulozi neke vece pare i da ochekuje da mu isplate?
Krenuli smo! Najbolji plan je trodnevni, ako budete stalno ulagali dnevne isplate s zradadom dobit cete isti return kao i s drugim planovima.
Sretno svim ulagacima!
a tu ste se sakrili?
Prog koja ti je adresa od tog novog, ovo u potpisu? |