Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kako Zaraditi Lovu?
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

westax
Sam naziv topica sve govori. smile.gif
Nov sam u ovome svemu pa se pomalo gubim.
Poceo sam prije mjesec dana sa StormPay-om i klikao na placene linkove.
Tu lovu sam ulozio u HYIP-ove i 12DailyPro.
Kako je SP krepao i pokrao svu lovu ostao sam na nuli. crying.gif

Otvorio sam E-Gold racun i trazim nacin kako da na taj racun dodje nekakva lova.
Cijenio bih dobar savjet.
Pedja
Odes na money exchange, pa vidis one sto traze da im razmijenis egold za pare na bilo kom procesoru. Javis im se s ponudom da razmijenis za samo 2% provizije i "you must spend first". Ako stvarno spend-uju prvi, ti im kazes "thanks" ili ne kazes nista. Posle par takvih poslova imaces pare da kupis GoldCoders skriptu, hosting i domen, neki bijedan ssl i onda mozes da startujes svoj hyip koji je "backed up by Forex market trading and investing in various funds and activities."
acca
Eh, Pedja, Pedja wink.gif :lol:

Nego, imas recimo LowlimitPTR na kojem za minut-dva dnevno dobijas 3 centa, i nemaju minimum za isplatu. Probaj onda i Neonadvertising, i oni nemaju minimum. I nadju jos 2 takva, i za 10 dana imaces $1 za ulaganje u hyip.
westax
QUOTE(acca @ Feb 12 2006, 03:05 PM) [snapback]1186215[/snapback]

Nego, imas recimo LowlimitPTR na kojem za minut-dva dnevno dobijas 3 centa, i nemaju minimum za isplatu. Probaj onda i Neonadvertising, i oni nemaju minimum. I nadju jos 2 takva, i za 10 dana imaces $1 za ulaganje u hyip.

Hvala na savjetu. biggrin.gif

Na koji nacin vi ulazete novac?
DaFreeK
QUOTE(westax @ Feb 12 2006, 05:36 PM) [snapback]1187477[/snapback]

Hvala na savjetu. biggrin.gif

Na koji nacin vi ulazete novac?

Posto je meni sve propalo sto je islo preko ScamPay-a, trenutno ulazem u ovaj site u sigu. Upgrade unit je samo 20 centi i daju 3 posto na 50 dana. Ok, je... Barem placaju smile.gif
Peki
QUOTE(westax @ Feb 11 2006, 01:11 PM) [snapback]1178904[/snapback]

Sam naziv topica sve govori. smile.gif
Nov sam u ovome svemu pa se pomalo gubim.
Poceo sam prije mjesec dana sa StormPay-om i klikao na placene linkove.
Tu lovu sam ulozio u HYIP-ove i 12DailyPro.
Kako je SP krepao i pokrao svu lovu ostao sam na nuli. crying.gif

Otvorio sam E-Gold racun i trazim nacin kako da na taj racun dodje nekakva lova.
Cijenio bih dobar savjet.

Pozdrav Vestax,

U prolazu.

Ovo je sto bih ti ja preporucio iz vlastitog iskustva, a to je PTSU.biz

http://www.ptsu.biz/index.php?ref=Peki

Peki thumbup(1).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.