Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Moj Hyip
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

acca
Evo, posto sam video bas razne hyipove na netu, provalio da se hyip moze raditi i posteno i stabilno, a retko ko tako radi, krenuo sam i ja sa jednim. Stavio sam ga u potpis, naravno. Ocekujem da ce biti dugotrajan, samo da krene. smile.gif
aleksa87
Bravo acca!

Evo da vam svima ovde na MMG javim da sam ulozio u Acin HYIP i da placa thumbup(1).gif
LucasWorkshop
I ja sam redovito plaćen u acinom Hyipu thumbup(1).gif thumbup(1).gif
aleksa87
Posten ovaj Aca!
acca
QUOTE(aleksa87 @ Feb 17 2006, 08:16 PM) [snapback]1249537[/snapback]

Posten ovaj Aca!

blush.gif Pa steta je sad kad sam na Getpaid forumu stigao do 1800 poruka da moram da menjam nick rofl4.gif

sala.

Nameravam ovaj hyip da radim ozbiljno i na veoma dug period. Samo tesko je danas da ljudi steknu poverenje, posle svih ovoh prevara. A i svi kako vidim jure neke hyip-ove od preko 100% dnevno, iako su svesni da to nemoze trajati dugo. sad.gif
Progenitor
Mozda da otvoris autosurf s takvim returnom, to bi sigurno islo bolje.
Pedja
backed up by 9 different investing funds and activities

Ajd navedi nam bar 4 i po od tih 9? rolleyes.gif
acca
@ Progenitor - verovatno bi islo bolje. Mozda i uradim to, videcu.

@Pedja - Paragon fund (placa me svakodnevno vec vise od mesec dana 5% dnevno), Oldworldsurf (nov je, daje 3% ali vlasnica ima 4 PTR sajtova vec duze vreme, ima support forum na mom forumu gde vidim komentare njenih clanova. Niko se nije nizasta zalio nijednom, i svi su puni samo reci hvale za nju), Blackgoldsurf ( manji deo ulazem i tu, za sada placa, a ako i pukne tu mi je tek neki deo pa nije steta, mada mislim da ce opstati duze), Sigurno kladjenje( ili kladjenje u 3 razlicite kladionice kada se kvote podese da masta bude - dobijas), ... ostalo je tajna wink.gif
aleksa87
Aco daj napisi linkove tih Paragon i ostalih sajtova! ili saljni na PM! (bilo koji forum) wink.gif
acca
Aleksa, poslao sam ti PM .
stojke
koji je link za tvoj HYIP ?

QUOTE(stojke @ Feb 19 2006, 11:51 PM) [snapback]1276227[/snapback]

hehe, vidim sad
acca
QUOTE(stojke @ Feb 19 2006, 11:53 PM) [snapback]1276227[/snapback]

hehe, vidim sad

wink.gif smile.gif
aleksa87
Aco puce ti paragon dry.gif
acca
Kako to mislis? Radi sajt. Videcu veceras hoce li da isplate.

Evo, upravo su me isplatili za danas. Bas si me uplasio smile.gif
aleksa87
kada samo ovo napisao nije mi radio sajt a i nisu me isplatili kad je trebalo

isplatili me 3 sata posle nego sto je trebalo... wink.gif
aurem
Evo ja imam jedan Hyip na prodaju je Net Invest
acca
QUOTE(ntymu6 @ Mar 30 2006, 04:35 PM) [snapback]1736642[/snapback]

Nameravam ovaj hyip da radim ozbiljno i na veoma dug period. Samo tesko je danas da ljudi steknu poverenje, posle svih ovoh prevara. A i svi kako vidim jure neke hyip-ove od preko 100% dnevno, iako su svesni da to nemoze trajati dugo.

Ako mislis da ulazes u moj hip, nemoj da ulazes vece sume pre nego me konsultujes. Za manje sume nasima garantujem isplatu, a za vece, samo ako ti licno obecam. Jer nesto mi je stalo sa uplatama, desile su se neke neporedvidjene situacije, a ja bar nasim ljudima necu da zakidam. Mada dosad nisam ni strancima nista duzan. Znaci, salji mejl ili PM pre nego ulozis nesto vise.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.