Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Podpis/signature
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

index.in
Alo.

Že en čas se mučim, da bi v svoj podpis na MMG forumu dodal en banner. Pa mi ne uspe. annoyed.gif
Help, pls. Naj mi nekdo da kratka navodila...
Progenitor
Evo ovako:
CODE
[url=http://tinyurl.com/76cuk][img]http://www.gottalottahits.com/banners/ban9.gif[/img][/url]
index.in
Hvala! dance9bh.gif

*sedaj lahko še kdo testira, če zadeva dela, lol* blush.gif
acca
Koja su ogranicenja ovde za potpis? Vidim, neki imaju i po 2 banera.
index.in
Kolikor sem jaz videl, je edina omejitev 200 znakov.
acca
Aha. Znaci, zato mnogi idu na Tinyurl , da im stane vise?
DaFreeK
QUOTE(acca @ Feb 6 2006, 03:30 PM) [snapback]1121920[/snapback]

Aha. Znaci, zato mnogi idu na Tinyurl , da im stane vise?

Tako je. Meni je sve preko Tinyurl-a. S ovim reff linkovima sto ovi nude to lako predje nekih 40-tak znakova.
BTW prijavite se na ovaj AlertPay. Oni su sada processor za nas smile.gif Dozvoljavaju sve te sheme...AS, HYIP, piramide, itd.
acca
A kako ide uplata i isplata sa AlertPay? Doduse, video sam negde da funding moze sa egold recimo, ali sta jos? I jos vise me zanima koje su opcije za isplatu sa AP?
DaFreeK
QUOTE(acca @ Feb 6 2006, 09:01 PM) [snapback]1124685[/snapback]

A kako ide uplata i isplata sa AlertPay? Doduse, video sam negde da funding moze sa egold recimo, ali sta jos? I jos vise me zanima koje su opcije za isplatu sa AP?

Withdraw Funds

Use one of the following methods to withdraw funds from your AlertPay account.

Electronic Funds Transfer (EFT/ACH)

Bank Wire
AlertPay will send wire money to your bank account

Bank Transfer
Receive a direct deposit to your bank account.
--------
Postal Deposit
Check
AlertPay will send you a check in the mail

Jel moze netko objasniti sto je to Bank Wire i Bank Transfer. Kako to uopce funkcionira?
index.in
Kakšna je razlika med Wire in Transfer, ne bi vedel.
Pomojem je to v stilu 'nakazila v tujino'. Ti daš njim IBAN in BIC kodo bančnega računa, oni ti nakažejo direkt na račun.

Npr.: če jaz kupujem e-gold preko posrednika IceGold, izvedem nakazilo v tujino (na njihov račun). To je, vsaj zdi se mi, bank wire.
sikesi
Zanima me, če je tale icegold zanesljiv?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.