Že en čas se mučim, da bi v svoj podpis na MMG forumu dodal en banner. Pa mi ne uspe.
Help, pls. Naj mi nekdo da kratka navodila...
|
|
Alo.
Že en čas se mučim, da bi v svoj podpis na MMG forumu dodal en banner. Pa mi ne uspe. Help, pls. Naj mi nekdo da kratka navodila...
Evo ovako:
CODE [url=http://tinyurl.com/76cuk][img]http://www.gottalottahits.com/banners/ban9.gif[/img][/url]
Hvala!
*sedaj lahko še kdo testira, če zadeva dela, lol*
Koja su ogranicenja ovde za potpis? Vidim, neki imaju i po 2 banera.
Kolikor sem jaz videl, je edina omejitev 200 znakov.
Aha. Znaci, zato mnogi idu na Tinyurl , da im stane vise?
QUOTE(acca @ Feb 6 2006, 03:30 PM) [snapback]1121920[/snapback] Aha. Znaci, zato mnogi idu na Tinyurl , da im stane vise? Tako je. Meni je sve preko Tinyurl-a. S ovim reff linkovima sto ovi nude to lako predje nekih 40-tak znakova. BTW prijavite se na ovaj AlertPay. Oni su sada processor za nas
A kako ide uplata i isplata sa AlertPay? Doduse, video sam negde da funding moze sa egold recimo, ali sta jos? I jos vise me zanima koje su opcije za isplatu sa AP?
QUOTE(acca @ Feb 6 2006, 09:01 PM) [snapback]1124685[/snapback] A kako ide uplata i isplata sa AlertPay? Doduse, video sam negde da funding moze sa egold recimo, ali sta jos? I jos vise me zanima koje su opcije za isplatu sa AP? Withdraw Funds Use one of the following methods to withdraw funds from your AlertPay account. Electronic Funds Transfer (EFT/ACH) Bank Wire AlertPay will send wire money to your bank account Bank Transfer Receive a direct deposit to your bank account. -------- Postal Deposit Check AlertPay will send you a check in the mail Jel moze netko objasniti sto je to Bank Wire i Bank Transfer. Kako to uopce funkcionira?
Kakšna je razlika med Wire in Transfer, ne bi vedel.
Pomojem je to v stilu 'nakazila v tujino'. Ti daš njim IBAN in BIC kodo bančnega računa, oni ti nakažejo direkt na račun. Npr.: če jaz kupujem e-gold preko posrednika IceGold, izvedem nakazilo v tujino (na njihov račun). To je, vsaj zdi se mi, bank wire.
Zanima me, če je tale icegold zanesljiv?
|