Na va hyip-club prašė, kad čia papostinčiau, tai ir postinu. Jeigu kas nežinot, tai aš admin'as white-funds.com, kuris šiuo metu turi šiokį tokį downtime'ą.. Na bet tikėkimės, kad viskas pasitaisys ASAP ;]
Jeigu reikia lietuvško support'o - post here ;]
hyip-club
Jan 23 2006, 02:06 AM
Nu swx, chia ish pat pradziu tiek rimtai suinvestawo ar tu chia paredagavai biskiuka ?
me2inv
Jan 23 2006, 02:09 AM
Nea, statsai tai 100% tikri. Tik vat, kad ten 90% visko į StormPay. Na bet manau, tai nėra baisiai svarbu. Blemba, bet kas mane tirkai nervuoja, tai tas suknistas dabartinis hosting'as.. Pirmus du kartus ganėtinai staigiai viską sutvarkė.. O dabar.. Na ir dar jie vadina save live supportu, nros šiaip ten ticketai..
Gerai sorry for complaining.. ;D
hyip-club
Jan 23 2006, 02:11 AM
, kaip manai kada "lushi"?
me2inv
Jan 23 2006, 02:13 AM
Šiaip kai aš ten rašiau tą planą, aš rašiau visiškai rimtai, pirmas round'as tai tikrai bus iki tol kol viskas bus iš payoutinta. Antras planas irgi manau, nebent užeis greedy`škumo priepuolis..
O šiaip turėtų baigtis pinigai, nežinau po kokių 5-6 dienų gal.. Tikrai nežinau tiksliai..
hyip-club
Jan 23 2006, 02:15 AM
Aisq, sekmes!
Nordy
Jan 23 2006, 09:22 AM
Sekmes admine savaite tempsi manau, zmones kaip pasele promotina Dabar tik sutvarkyk visus rupescius del downtime`u ir t.t.
me2inv
Jan 23 2006, 02:47 PM
Gerai, dabar taip, gal kartais yra koks nros žmogus kuris gaudosi šitoje sferoje, ta prasme supranta tokius basic dalykus kaip veikia goldcoders ir ten common problems jų.. Tai gerai, jeigu kartais yra ir nori padėt su šituo White Funds, parašykit. Support'as pagrinde būtų pareigos jūsų. ;]
Ir duosiu stormpay'aus ;] Thanks.
Braveris
Jan 24 2006, 11:33 AM
nu imeciau 5$ tikiuosi ismokesi
usa1
Jan 25 2006, 03:37 AM
nu imeciau 5$ tikiuosi ismokesi
Ramp
Jan 25 2006, 10:07 AM
stormpayjaus tu nesusiduri su tokiom problemom kaip, kad refundina wiska is sp del nieko ir panasiai??
Anyway, pasidarė įdomu. Kiek maždaug kainuoja serverio support'as & advertising visas tokiam hyip'ui..? Ir, kažin, tai legalu (turiu omenyje, jei kas nors pasiskųstų dėl didelės sumos)? :-)
Ramp
Jan 26 2006, 04:35 AM
kas mokat %? investuociau 50$ egold.
Pminkit
Braveris
Jan 26 2006, 10:12 AM
zjbs kurva ir negavau nx ismokejimo pz uzpisa krc scamas nes dar kiek bapkiu buva tai manau tikrai neblogai sau pasemei ble
nesiseka man
Obser
Jan 26 2006, 12:25 PM
tai jo su tais SP dar.... tai del to ir huijnai gavos, vistiek jie praras SP...
Ramp
Jan 26 2006, 01:32 PM
nu pz tik idejau ant wakaro uzsidare... pz mano 30$ ...
TrustHyip
Jan 27 2006, 12:23 AM
sakiau scameris nx Lietuvis o jus ble investuojat investuojat. tokie duxai tik geda daro ....
me2inv
Jan 27 2006, 02:25 AM
Na blet, scameri scameris. Nx aš net 10K lt už šitą visą šūdą negavau, ir vistiek aš scameris.. Nea, na jūs blet bent paskaitykite kas main page'e parašyta prieš rėkdami, kad scameris, būčiau labai dėkingas.
Ačiū. O šiaip na jeigu per vėlai investavot ir pralošėt tai jums tokios pat taisyklės kaip ir betkam kitam. Taip, man labai gaila, kad jūs pralaimėjot, bet tai ką aš dabar darysiu.. Aš gi plet, pinigų turėjau tiek kiek deopsitino ir viskas, tai tiek ir payoutinau!
O ten d4l to "total deposit" - blemba ten included visi reinvestai, taigi ten dalis yra tik virtual money.
My greatest apologies.
Thanks for your understanding.
Ramp
Jan 27 2006, 04:52 AM
lol... nors rashytum kazkur tada kiek $ yra o ne cia bl keliais simtais k daugiau depositu negu withdraw ir pyst roundas baiges...
lietuviai kanors nors padet galejai ne suda males cia.
me2inv
Jan 27 2006, 01:14 PM
Plet, matai tu turi monitoring site'ą reiškia tu čia esi ne kažkoks naujokas, reiškia tu supranti - kad čia goldcoders script'as, ir kad goldcoders script'e rodomi deposit'ai includeina ir virtual per naują išleistus pinigus. Iš kurių tu iš tikrųjų negauni jokių pinigų. Tu supranti? O lietuviams padėt, na taip žinau, kad turėjau būt patriotas ir padėt, bet žinai, aš 18h / day sėdėjau ir DIRBAU, ar tu įsivaizduoji ką reiškia teikt live support'ą (na nevisada), tvarkyt tą mess su StormPay, aiškintis visiems ir dar daug visokio šlamšto daryt? Na taip, žinoma, aš kaip visada kaltas dėl to, kad kažkam nesuteikiau privilegijų ir dar tam, kad kažkas pralošė.. Na taip: Čia buvo lošimas! Kuriame, kad kažkas laimėtų turėjo kažkas ir pralaimėti, gal pasakysi, kad kokioje nors loterijoje sako, jeigu bendratautis perka bilietą, jam pasako kokius reikia numeriukus užbraukyti, kad jis laimėtų?
O beto, šiaip gerai, kad statsai nebuvo tokie tiek deposited from e-curr tiek išleista, tai tuomet išvis, kada tik pradėję būtų mažėt, visi būtų nustoję spendint, ir kas būtų? Ogi nieko nebūtų, būtų lygiai procentiškai tiek pat pralaimėjusių kiek ir dabar yra, galbūt net ir daugiau.
Ramp
Jan 27 2006, 02:52 PM
krc pasikurk tpl faila nauja ir includink kur nors atimdamas max.withdrawa is max.deposito. manau supranti apie ka as. tada zmones bent zinos kiek dar liko. siaip zinai nejauku idedu 30$ sakau pamonitorinsiu tawo saita bent ta 30$ atgausiu o bl idejau pora walandu ir uzsilenke... nesmagu tiesiog.
okiro
Jan 28 2006, 01:51 AM
QUOTE(me2inv @ Jan 27 2006, 11:14 PM) [snapback]996809[/snapback]
Plet, matai tu turi monitoring site'ą reiškia tu čia esi ne kažkoks naujokas, reiškia tu supranti - kad čia goldcoders script'as, ir kad goldcoders script'e rodomi deposit'ai includeina ir virtual per naują išleistus pinigus. Iš kurių tu iš tikrųjų negauni jokių pinigų. Tu supranti? O lietuviams padėt, na taip žinau, kad turėjau būt patriotas ir padėt, bet žinai, aš 18h / day sėdėjau ir DIRBAU, ar tu įsivaizduoji ką reiškia teikt live support'ą (na nevisada), tvarkyt tą mess su StormPay, aiškintis visiems ir dar daug visokio šlamšto daryt? Na taip, žinoma, aš kaip visada kaltas dėl to, kad kažkam nesuteikiau privilegijų ir dar tam, kad kažkas pralošė.. Na taip: Čia buvo lošimas! Kuriame, kad kažkas laimėtų turėjo kažkas ir pralaimėti, gal pasakysi, kad kokioje nors loterijoje sako, jeigu bendratautis perka bilietą, jam pasako kokius reikia numeriukus užbraukyti, kad jis laimėtų?
O beto, šiaip gerai, kad statsai nebuvo tokie tiek deposited from e-curr tiek išleista, tai tuomet išvis, kada tik pradėję būtų mažėt, visi būtų nustoję spendint, ir kas būtų? Ogi nieko nebūtų, būtų lygiai procentiškai tiek pat pralaimėjusių kiek ir dabar yra, galbūt net ir daugiau.
Na pasakysiu tik taip: dar vienas durnas leituvis sukuria durna hyip ant kurio durni investuotojai investuoja. Patys kalti kad lendat i scam suda vadinamu hyip, nx kam isvis ten lendant jei matot kad laikos pora dienu? nafig kuri jei pasak taves net pelno nepasidaria, nx isvis postini. Suda malat tai bent tyliai ir malkit o se plirpkit cia praradau pradau tai nx kisai i durniaus lietuvio hyip su durnais procentais????
piculum
Jan 29 2006, 10:06 AM
Investuočiau į antrą round'ą, bet, UPS, no free funds (po profits4investingtoo ir panašių scamų...).
Bet kuriuo atveju, nejau taip sunku padaryti, kad numestų reinvestuotus pinigus? Pusvalandžio darbas, pakeist keletą var'ų goldcoders scripte (nebent nedekodintas skriptas, bet tada, kokio velnio tokį naudot)?
BTW, blogas laikas antram roundui. Visi persigandę dėl kažkokio SQL bugo, kad kažkas gali reset'inti visus statsus anytime.
Anyways...
Obser
Jan 29 2006, 11:22 AM
tais pats iw jau white-fund atsitiko, dabr visi luzta :/ be SSL visi saita zuve
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.