|
|
Jel se treba zarada preko HYIP-ova i autosurfova prijaviti nekako? Ili samo sutiti i smijati se
nisi duzan to prijavljivat osim u slucaju ogrmonih zarada...
Citao sam ovdje na forumu da HYIP programi spadaju pod "gambling". To bi znacilo da se na tu dobit ne mora platiti porez, ili?
What language is this?
QUOTE(ferryboat @ Jan 26 2006, 12:26 AM) [snapback]970825[/snapback] What language is this? This is Croatian.
This is Svahili.
cifre vece od 100 000kn za godinu dana ako sam ne prijavis kao dobit prijavit ce ti banka.
QUOTE(dfwete @ Jan 29 2006, 02:15 AM) [snapback]1012136[/snapback] cifre vece od 100 000kn za godinu dana ako sam ne prijavis kao dobit prijavit ce ti banka. Koja banka? Ako npr. uzmem od StormPay-a njihovu Debitnu karticu. Onda ja ne poslujem sa mojom bankom (PBZ). Zamolio bih te ako imas vise informacija u vezi toga da postas ovdje ili meni na PM.
I meni se cini da ako podizes zaradu preko debitnih kartica da te nitko nece nista pitati. Debitne kartice nemaju ime korisnika na sebi, eventualno neki broj vozacke, putovnice ili neceg takvog (a tu se lako moze dogoditi da se napravi typo i upise krivi broj, ako razumijete sto zelim reci
Debitna kartica?
Kako je se može dobiti i čemu točno služi? QUOTE(westax @ Feb 10 2006, 09:38 PM) [snapback]1168690[/snapback] Debitna kartica? Kako je se može dobiti i čemu točno služi? Debitna kartica izgleda isto kao i kreditna s tim sto ne mozes ici u minus. Imas mali milion sajtova koji ih nude, a tebi treba ona koja se moze fundovati egoldom ili drugim procesorom koji koristis. Sluzi da brzo dignes pare i kao sto mozes da vidis iz prethodnih postova - da zajebes drzavu, jer kad pare dizes preko tih kartica na bankomatima, niko u tvojoj ex-yu drzavi ne vidi ko je dig'o pare, nego samo ovi u banci mogu vidjeti da je neko sa no-name karticom izdatom u Panami ispraznio bankomat. (Eeee, dace Bog da i to dozivim...) QUOTE(DaFreeK @ Jan 29 2006, 11:04 PM) [snapback]1024735[/snapback] Koja banka? Ako npr. uzmem od StormPay-a njihovu Debitnu karticu. Onda ja ne poslujem sa mojom bankom (PBZ). Zamolio bih te ako imas vise informacija u vezi toga da postas ovdje ili meni na PM. Sto se tice isplate ja radim sa CashCard offshore karticom....dnevni limit za withrawal ti je 1200$ Link ti je ispod, ako imas pitanja javi se... QUOTE(zgsnowflake @ Mar 4 2006, 07:04 PM) [snapback]1432697[/snapback] Sto se tice isplate ja radim sa CashCard offshore karticom....dnevni limit za withrawal ti je 1200$ Link ti je ispod, ako imas pitanja javi se... Koliko dodje ta kartica? Vidim da rade sa e-Goldom. Jesi vec dizao lovu s njom? Koliko su njihove takse? QUOTE(DaFreeK @ Mar 5 2006, 08:48 PM) [snapback]1446376[/snapback] Koliko dodje ta kartica? Vidim da rade sa e-Goldom. Jesi vec dizao lovu s njom? Koliko su njihove takse? Kartica te dodje 59 dolara(debitna-Maestro/Cirrus), unutra uracunat Annual service fee za prvu godinu koristenja. Kako imam apartmane najvise ju koristim za izvlacenje novca od uplacenih rezervacija i aranzmana...(Uglavnom Ameri) Puno jeftinije i jednostavnije nego placanje cekovima (koji btw tada moraju na inkaso Kod izvlacenja na ATMu; $2.00 Flat Rate ATM Withdrawal Fee - US $3.50 Flat Rate ATM Withdrawal Fee - International S njom naravno mozes kupovati na svim POS prodajnim mjestima sa Maestro/Cirrus i Visa oznakom... Na njoj pise samo tvoj offshore account i pseudonim With it you get V-Cash, our own Digital Currency account(no limit to the amount of funds you can have in your V-Cash account). Bring in funds from e-gold to Vcash (1% minimum $1.00), and then fund Card directly from V-cash (0,5 % fee)....all in all 1,5 % for funding from e-gold. Limits: * Daily Load Limit: There is a $2,500 per day limit on the amount you can transfer from any one V-Cash account to the ATM Cards. * Daily Withdrawal Limit: There is a $1,200 per day limit on the funds you can withdraw from your local ATM machine. Naravno uzmes li karticu ukljucen si u odlican Affiliate program (10$ for every purchased Cash Card) QUOTE(DaFreeK @ Mar 5 2006, 08:48 PM) [snapback]1446376[/snapback] Koliko dodje ta kartica? Vidim da rade sa e-Goldom. Jesi vec dizao lovu s njom? Koliko su njihove takse? I da dizao sam lovu s njom... I kod nas i u inozemstvu Koliko znam to je jedina kartica s kojom u jednom dizanju (withrawalu) na bankomatu mozes dic vise od 5000 kunica Uclani se pa prouci, narudzba nije obavezna P.S. Jos da mi PM proradi QUOTE(zgsnowflake @ Mar 5 2006, 11:01 PM) [snapback]1447599[/snapback] P.S. Jos da mi PM proradi a ne znam, puno mi je 60 dolara. PS. eo samo jos malo pa ce proraditi
Koliko brzo ti uplate lovu na karticu (kada prebacujes sa egolda)?
Muz ima Cash evolution isto kosta oko 60 $. Ja sam sebi narucila Bluebanking za 10$ ali se bojim da je koliko para toliko muzike. Isporuciti ce mi ju tek za 8 tjedana. A sve mislim da ce tako i lova stizati: Vjerojatno cu dizati preko cash evo o cemu sam cula samo dobre stvari. Pa ti mislim da je i ova od snowflakea isto dobra (ako toliko kosta)
Pazi kod tog Bluebankinga, neki ljudi su se zalili po forumima da su im pokrali pare sa racuna. A i na njihovu IP se vodi nekoliko hyip-ova, tako da je veoma rizicno uplacivati im vece pare.
QUOTE(sasana @ Mar 6 2006, 09:15 AM) [snapback]1453071[/snapback] Koliko brzo ti uplate lovu na karticu (kada prebacujes sa egolda)? Muz ima Cash evolution isto kosta oko 60 $. Ja sam sebi narucila Bluebanking za 10$ ali se bojim da je koliko para toliko muzike. Isporuciti ce mi ju tek za 8 tjedana. A sve mislim da ce tako i lova stizati: Vjerojatno cu dizati preko cash evo o cemu sam cula samo dobre stvari. Pa ti mislim da je i ova od snowflakea isto dobra (ako toliko kosta) Cuj, kartica se narucujue sa havaja....di ces bolje Ak ih oces nazvat tu su; Cash Cards Hawaii, LLC 1420 Victoria St # 603 Honolulu, HI 96822 Phone: (808) 523-1153 Sto se tice uplacivanja na karticu; Funds made available through online transfers by 12:00 p.m. CST will be posted and available for withdrawal the next business day. Funds made available through online transfer after 12:00 p.m. CST will be processed the next business day and available the 2nd business day. Btw. gleda se ovo vrijeme, sto je razumljivo s obzirom da su na Havajima (CST M-F Midwest and Florida) a to ti je za -7h od (GMT+1) gdje smo mi balkanci! QUOTE(sasana @ Mar 6 2006, 09:15 AM) [snapback]1453071[/snapback] Ja sam sebi narucila Bluebanking za 10$ ali se bojim da je koliko para toliko muzike. Isporuciti ce mi ju tek za 8 tjedana. A sve mislim da ce tako i lova stizati: Vjerojatno cu dizati preko cash evo o cemu sam cula samo dobre stvari. Pa ti mislim da je i ova od snowflakea isto dobra (ako toliko kosta) 8 tjedana , hmmm Nadam se da ce se dokotrljat do tebe
Jel se nije po forumu nesto pricalo da Solid bas i nije tako Solid. Ja se nisam odlucila u njega investirati.Javi kada ti plate
QUOTE(sasana @ Mar 6 2006, 12:23 PM) [snapback]1454545[/snapback] Jel se nije po forumu nesto pricalo da Solid bas i nije tako Solid. Ja se nisam odlucila u njega investirati.Javi kada ti plate Ja sam u njemu od 22.11 05 godine i vjeruj placaju . Na pocetni depozit izvukao vise od 200% ciste zarade, a pocetni depozit sam ostavio na Compoundu ( slozenom ukam.) jos neko vrijeme.... A onda vucem vise od 2K Evo samo da vidis isplate kamata dnevno zadnjih par dana... I za danasnji refferal zaradu ; Mar 6, 2006 Referral Commission Complete +11.1 Mar 3, 2006 Interest Payment Account Principal +8.95 Mar 2, 2006 Interest Payment Account Principal +8.79 Mar 1, 2006 Interest Payment Account Principal +8.63 Feb 28, 2006 Interest Payment Account Principal +8.48 Feb 27, 2006 Interest Payment Account Principal +8.33 Feb 24, 2006 Interest Payment Account Principal +8.18 Feb 23, 2006 Interest Payment Account Principal +8.04 Feb 22, 2006 Interest Payment Account Principal +7.9 Feb 21, 2006 Interest Payment Account Principal +7.76 Feb 17, 2006 Interest Payment Account Principal +7.62 Feb 16, 2006 Interest Payment Account Principal +7.49 Feb 15, 2006 Interest Payment Account Principal +7.35 Feb 14, 2006 Interest Payment Account Principal +7.22 Feb 13, 2006 Interest Payment Account Principal +7.1 Feb 10, 2006 Interest Payment Account Principal +6.97 QUOTE(DaFreeK @ Jan 19 2006, 02:15 AM) [snapback]896055[/snapback] Jel se treba zarada preko HYIP-ova i autosurfova prijaviti nekako? Ili samo sutiti i smijati se Zato i postoje noname offshore kartice s kojih vuces digitalnu valutu, zar ne??? u zivi kes...bez da itko ista pita QUOTE(sasana @ Mar 6 2006, 09:15 AM) [snapback]1453071[/snapback] Koliko brzo ti uplate lovu na karticu (kada prebacujes sa egolda)? Muz ima Cash evolution isto kosta oko 60 $.... Da nisi mislila na Cash Card karticu koja kosta 59$. Cash Evolution je dosta jeftinija. QUOTE(Sile @ Mar 8 2006, 03:54 PM) [snapback]1485738[/snapback] Da nisi mislila na Cash Card karticu koja kosta 59$. Cash Evolution je dosta jeftinija. Da?? Sad mi je i jasno zasto je jeftinija... Ako nije i vama procitajte www.crimes-of-persuasion.com/Crimes/Delivered/cashevolution.htm Radje se ja drzim svoje QUOTE(zgsnowflake @ Mar 8 2006, 09:16 PM) [snapback]1489890[/snapback] Da?? Sad mi je i jasno zasto je jeftinija... Ako nije i vama procitajte www.crimes-of-persuasion.com/Crimes/Delivered/cashevolution.htm Radje se ja drzim svoje Ne mogu da otvorim ovaj link,o cemu se radi? A ja sam cuo bas za cashcard da se ljudi u poslednje vreme zale.Znaci vama funkcionise ok? QUOTE(zgsnowflake @ Mar 8 2006, 09:16 PM) [snapback]1489890[/snapback] Da?? Sad mi je i jasno zasto je jeftinija... Ako nije i vama procitajte www.crimes-of-persuasion.com/Crimes/Delivered/cashevolution.htm Radje se ja drzim svoje Uspio sam da otvorim link,i ojecam se mnogo lakse jer sam vidio da se ne radi o kompaniji na koju sam mislio,mada ime podsjeca. Ovo na linku je neka lijeva,vjerovatno scam stranica i srecom nema nikakve veze sa cash-evolution karticama,za koje sam cuo dosta dobrih stvari. QUOTE(Sile @ Mar 8 2006, 10:33 PM) [snapback]1490500[/snapback] Ne mogu da otvorim ovaj link,o cemu se radi? A ja sam cuo bas za cashcard da se ljudi u poslednje vreme zale.Znaci vama funkcionise ok? Uspio sam da otvorim link,i ojecam se mnogo lakse jer sam vidio da se ne radi o kompaniji na koju sam mislio,mada ime podsjeca. Ovo na linku je neka lijeva,vjerovatno scam stranica i srecom nema nikakve veze sa cash-evolution karticama,za koje sam cuo dosta dobrih stvari. Meni radi vrhunski... I u zemlji i inozemstvu |