|
|
Tai wa kad praskaidrint nuotaika papostinkit ka nors linksmo ar seip ka nors idomaus
![]() [attachmentid=2890] QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:31 PM) [attachmentid=2890] [right][snapback]805605[/snapback][/right] Sita zinau
Kaip jums astunke?
[attachmentid=2891] [attachmentid=2892] [attachmentid=2893]
Ziaurus vaizdelis
Ten tai ziauru, zinai jau matosi ten arabu emiratuose turbut, tai ten milijonieriu krastas. Kaip sakoma juodojo aukso rojus
Va cia nejuokinga tiesiog grazu ziuret
studento pusryciai
[attachmentid=2895] QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:43 PM) studento pusryciai [attachmentid=2895] [right][snapback]805715[/snapback][/right] Va va starka su kola skanus dalykas
Pipirine su pomidoru sultym irgi gerai
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:48 PM) Pipirine su pomidoru sultym irgi gerai [right][snapback]805770[/snapback][/right] Kazkaip neteko ragauti:) reiks kada pabandyti
Blm zvengiu as is to studentelio
Imk ta sobietski, ir pomiduru sulciu SAMBA jos pigios ir geros (surios). Maximoj ju yra. rimi dar buvau rades...
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:51 PM) Imk ta sobietski, ir pomiduru sulciu SAMBA jos pigios ir geros (surios). Maximoj ju yra. rimi dar buvau rades... [right][snapback]805797[/snapback][/right] kad as pomidoru sulciu pats nelabai miegstu , reiks pabandyti gal per sias iseigines:) QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:48 PM) Pipirine su pomidoru sultym irgi gerai [right][snapback]805770[/snapback][/right] vaje vaje kaip nemegstu pomidoru sulciu, tai del to tokiu dalyku niekad ir nebandes.
Skanu rimtai, arba balta tekila su citrina ir druska mmmm. Tik dantys atserpetoja po to. Dar sako skanu geltona tekila su apelsinu ir cinamonu. Pats dar neragavau...
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:51 PM) Imk ta sobietski, ir pomiduru sulciu SAMBA jos pigios ir geros (surios). Maximoj ju yra. rimi dar buvau rades... [right][snapback]805797[/snapback][/right] Tipo "Kruvinoji Meri"? QUOTE(skestu @ Jan 8 2006, 07:57 PM) Tipo "Kruvinoji Meri"? [right][snapback]805856[/snapback][/right] Tai butu balta hara sumaisyta su pomidoru sultym. Kokteilis, o ten is sotkes kali ir uzsigeri. QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:54 PM) Skanu rimtai, arba balta tekila su citrina ir druska mmmm. Tik dantys atserpetoja po to. Dar sako skanu geltona tekila su apelsinu ir cinamonu. Pats dar neragavau... [right][snapback]805830[/snapback][/right] Jo sitas geras
Skanu
ziuriu cia alkoholio manjaku grupuote susirinko
Tipo pats negeri
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 09:01 PM) ziuriu cia alkoholio manjaku grupuote susirinko [right][snapback]805884[/snapback][/right] Ir kai kurie dar nepilnameciai
Va prie ko ritames
joooo.... toks gyvenimas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 09:05 PM) Va prie ko ritames [right][snapback]805924[/snapback][/right] Cia dar ne ritamies. Prie progos galima isgerti, nieko neatsitiks. Ristumemes jei jau butumem priklausomi nuo alkoholio ar taptumem tokiais, tada va tai ristumemes, nes per tokius dalykus ir gyvenimas zlugt gali.
Kazka kalbejot kaip tik geriau...
sambuka tai ne, man neskani
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:37 PM) sambuka tai ne, man neskani [right][snapback]806117[/snapback][/right] Nu man ji irgi nera super, bet tokia savotiska
aj geriausia balta be neko ir viskas
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 08:48 PM) aj geriausia balta be neko ir viskas [right][snapback]806172[/snapback][/right] kaip bomziukai zinai, viskas gerai
Nu kokie cia dar alkoholikai..? Alkoholis - labai normalus ir naturalus dalykas. Neidomu gyvent be jo butu is tikro...
O siaip del amziaus tai joa... Vis jaunesni ir jaunesni vaikai geria... Biski baisoka, bet cia irgi tik del to kad valdzia nesugeba taip susitvarkyti, kad nepilnameciams nepardavinetu...
O kom blogai balta su alum? dengi na veter jei be jos
QUOTE(skestu @ Jan 8 2006, 08:53 PM) Nu kokie cia dar alkoholikai..? Alkoholis - labai normalus ir naturalus dalykas. Neidomu gyvent be jo butu is tikro... O siaip del amziaus tai joa... Vis jaunesni ir jaunesni vaikai geria... Biski baisoka, bet cia irgi tik del to kad valdzia nesugeba taip susitvarkyti, kad nepilnameciams nepardavinetu... [right][snapback]806209[/snapback][/right] Nu jop tas, baisu blemba paziuri girtas 12 metis pasone guli nusmiges... rrrrrrr QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 08:55 PM) O kom blogai balta su alum? dengi na veter jei be jos [right][snapback]806232[/snapback][/right] aha... jau matau kaip tu griovy nusmiges guli
bliamba , vakariau geriau ir nrm buvo
hehe
kodel sekas? tu kuria prasme laikai kad sekas?
kad as galiu gerti tu ne? ar kad man neko nebuna?
ajj kol tau isaiskinsiu kiti metai ateis su tavo tom smegenim
nesuprantu kom jums blogos tos mano smegenis
Tai reikia gert su normom ir jokiu pasekmiu nebus, nu buna kartais kad kazkas ne taip ir supykina ar ka, bet man dar taip nebuvo. Bet va prisimenu kai nuo vienos bonkos alaus vos nenusmigau kazkada
Dabar tokiu chuiniu kaip vilko neimciau
Va dar radau truputi isgertuviu
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:09 PM) Tai reikia gert su normom ir jokiu pasekmiu nebus, nu buna kartais kad kazkas ne taip ir supykina ar ka, bet man dar taip nebuvo. Bet va prisimenu kai nuo vienos bonkos alaus vos nenusmigau kazkada Dabar tokiu chuiniu kaip vilko neimciau [right][snapback]806352[/snapback][/right] Hehe jo smagiai QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:12 PM) Va dar radau truputi isgertuviu [right][snapback]806379[/snapback][/right] Gerai kai buna zagirono ir dar uzkast ko, bet kai tik bonkas visi atsinesa o uzkast ner ir net zagirono net tai po to ryte vis i virtuve tenka lakstyt atsigert... QUOTE(okiro @ Jan 8 2006, 10:15 PM) Gerai kai buna zagirono ir dar uzkast ko, bet kai tik bonkas visi atsinesa o uzkast ner ir net zagirono net tai po to ryte vis i virtuve tenka lakstyt atsigert... [right][snapback]806407[/snapback][/right] Cia nebuvo jokiu virtuviu
Jo baliai smagu
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:18 PM) Cia nebuvo jokiu virtuviu [right][snapback]806423[/snapback][/right] Fajnai QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 09:21 PM) Jo baliai smagu [right][snapback]806454[/snapback][/right] Butu samgu vasara Vilniuje..
Reiketu kada visuotini meeta Lietuviu sio paid to pasaulio
Aha
|