Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Linksmybiu pranesimas
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Lithuania
Pages: 1, 2

Omas
Tai wa kad praskaidrint nuotaika papostinkit ka nors linksmo ar seip ka nors idomaus smile.gif

user posted image
ninja.gif rofl4.gif ninja.gif
ennio
smile.gif

[attachmentid=2890]
Omas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:31 PM)
smile.gif

[attachmentid=2890]
[right][snapback]805605[/snapback][/right]

Sita zinau biggrin.gif mates kazkur. Vargsas gyvunas i ziguli sukiso, jei cia nepadaryta
ennio
Kaip jums astunke?

[attachmentid=2891]

[attachmentid=2892]

[attachmentid=2893]
skestu
Ziaurus vaizdelis biggrin.gif:D:D
Omas
Ten tai ziauru, zinai jau matosi ten arabu emiratuose turbut, tai ten milijonieriu krastas. Kaip sakoma juodojo aukso rojus smile.gif

Va cia nejuokinga tiesiog grazu ziuret

ennio
studento pusryciai

[attachmentid=2895]
mexiukas
va cia grazu smile.gif ,mano gymtadienis biggrin.gif

user posted image
Omas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:43 PM)
studento pusryciai

[attachmentid=2895]
[right][snapback]805715[/snapback][/right]

Va va starka su kola skanus dalykas biggrin.gif
ennio
Pipirine su pomidoru sultym irgi gerai wink.gif
mexiukas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:48 PM)
[right][snapback]805770[/snapback][/right]

Kazkaip neteko ragauti:) reiks kada pabandyti smile.gif
Omas
Blm zvengiu as is to studentelio biggrin.gif ekstaze vyras jaucia
ennio
Imk ta sobietski, ir pomiduru sulciu SAMBA jos pigios ir geros (surios). Maximoj ju yra. rimi dar buvau rades...
mexiukas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:51 PM)
Imk ta sobietski, ir pomiduru sulciu SAMBA jos pigios ir geros (surios). Maximoj ju yra. rimi dar buvau rades...
[right][snapback]805797[/snapback][/right]

kad as pomidoru sulciu pats nelabai miegstu , reiks pabandyti gal per sias iseigines:)
Omas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:48 PM)
[right][snapback]805770[/snapback][/right]

vaje vaje kaip nemegstu pomidoru sulciu, tai del to tokiu dalyku niekad ir nebandes.
ennio
Skanu rimtai, arba balta tekila su citrina ir druska mmmm. Tik dantys atserpetoja po to. Dar sako skanu geltona tekila su apelsinu ir cinamonu. Pats dar neragavau...
skestu
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:51 PM)
[right][snapback]805797[/snapback][/right]

Tipo "Kruvinoji Meri"?
ennio
QUOTE(skestu @ Jan 8 2006, 07:57 PM)
Tipo "Kruvinoji Meri"?
[right][snapback]805856[/snapback][/right]

Tai butu balta hara sumaisyta su pomidoru sultym. Kokteilis, o ten is sotkes kali ir uzsigeri.
Omas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:54 PM)
Skanu rimtai, arba balta tekila su citrina ir druska mmmm. Tik dantys atserpetoja po to. Dar sako skanu geltona tekila su apelsinu ir cinamonu. Pats dar neragavau...
[right][snapback]805830[/snapback][/right]

Jo sitas geras biggrin.gif and rankos pasibarstai druskos, palaizai, ivarai tekilos ir citrinukes uzkandi biggrin.gif
ennio
Skanu smile.gif
mexiukas
ziuriu cia alkoholio manjaku grupuote susirinko biggrin.gif
ennio
Tipo pats negeri wink.gif
Omas
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 09:01 PM)
ziuriu cia alkoholio manjaku grupuote susirinko biggrin.gif
[right][snapback]805884[/snapback][/right]

Ir kai kurie dar nepilnameciai rolleyes.gif
ennio
Va prie ko ritames smile.gif
mexiukas
joooo.... toks gyvenimas biggrin.gif
Omas
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 09:05 PM)
Va prie ko ritames smile.gif
[right][snapback]805924[/snapback][/right]

Cia dar ne ritamies. Prie progos galima isgerti, nieko neatsitiks. Ristumemes jei jau butumem priklausomi nuo alkoholio ar taptumem tokiais, tada va tai ristumemes, nes per tokius dalykus ir gyvenimas zlugt gali.
okiro
Kazka kalbejot kaip tik geriau... biggrin.gif Skanu coca su brendziu kaip limonadas gaunasi wink.gif Arba ta sambuka galima pabandyti irgi fajnas daiktas smile.gif Beje grazus paveiksliukai smile.gif
ennio
sambuka tai ne, man neskani
okiro
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 08:37 PM)
sambuka tai ne, man neskani
[right][snapback]806117[/snapback][/right]

Nu man ji irgi nera super, bet tokia savotiska smile.gif Paragaut reikia, bet daugiau tai jos gert man noro nebuvo smile.gif
mexiukas
aj geriausia balta be neko ir viskas smile.gif)))
okiro
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 08:48 PM)
aj geriausia balta be neko ir viskas smile.gif)))
[right][snapback]806172[/snapback][/right]

kaip bomziukai zinai, viskas gerai biggrin.gif beje tada gal alu su balta gerk? slykstus efektas smile.gif Man patika kokteiliai bet nekenciu maisymu smile.gif
skestu
Nu kokie cia dar alkoholikai..? Alkoholis - labai normalus ir naturalus dalykas. Neidomu gyvent be jo butu is tikro...
O siaip del amziaus tai joa... Vis jaunesni ir jaunesni vaikai geria... Biski baisoka, bet cia irgi tik del to kad valdzia nesugeba taip susitvarkyti, kad nepilnameciams nepardavinetu...
mexiukas
O kom blogai balta su alum? dengi na veter jei be jos biggrin.gif reikia tesiog gerti i norma kad poto efekto nebutu tokio smile.gif
okiro
QUOTE(skestu @ Jan 8 2006, 08:53 PM)
Nu kokie cia dar alkoholikai..? Alkoholis - labai normalus ir naturalus dalykas. Neidomu gyvent be jo butu is tikro...
O siaip del amziaus tai joa... Vis jaunesni ir jaunesni vaikai geria... Biski baisoka, bet cia irgi tik del to kad valdzia nesugeba taip susitvarkyti, kad nepilnameciams nepardavinetu...
[right][snapback]806209[/snapback][/right]

Nu jop tas, baisu blemba paziuri girtas 12 metis pasone guli nusmiges... rrrrrrr fear2.gif seip nusipirkt dabar alkoholi ner bedu nueini ir tabves klausia ko noresi baltos ar alaus? biggrin.gif aj zodziu...
okiro
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 08:55 PM)
O kom blogai balta su alum? dengi na veter jei be jos biggrin.gif reikia tesiog gerti i norma kad poto efekto nebutu tokio smile.gif
[right][snapback]806232[/snapback][/right]

aha... jau matau kaip tu griovy nusmiges guli biggrin.gif ne nu seip jo bet ... smile.gif
mexiukas
bliamba , vakariau geriau ir nrm buvo smile.gif
okiro
hehe smile.gif sekas smile.gif
mexiukas
kodel sekas? tu kuria prasme laikai kad sekas?
kad as galiu gerti tu ne? ar kad man neko nebuna?
okiro
ajj kol tau isaiskinsiu kiti metai ateis su tavo tom smegenim biggrin.gif
mexiukas
nesuprantu kom jums blogos tos mano smegenis biggrin.gif
Omas
Tai reikia gert su normom ir jokiu pasekmiu nebus, nu buna kartais kad kazkas ne taip ir supykina ar ka, bet man dar taip nebuvo. Bet va prisimenu kai nuo vienos bonkos alaus vos nenusmigau kazkada biggrin.gif cia pries kokius tris metus sirgau dar vaistu isgeres ir dar nieko nevalges nuejom su draugeliais po "Vilko" buteli pataskem tai pz, tokia geda buvo... nuo vienos bonkos...

Dabar tokiu chuiniu kaip vilko neimciau smile.gif tada man patikdavo, o dabar tai geriausias kalnapilio melynas, arba redas, bet jie stipriai nesiskiria. Kazkada bandem i du bokalus ipylem iz degustavom skonius :lol: tai daug nesiskiria, spalva pagrinde
Omas
Va dar radau truputi isgertuviu
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:09 PM)
Tai reikia gert su normom ir jokiu pasekmiu nebus, nu buna kartais kad kazkas ne taip ir supykina ar ka, bet man dar taip nebuvo. Bet va prisimenu kai nuo vienos bonkos alaus vos nenusmigau kazkada biggrin.gif cia pries kokius tris metus sirgau dar vaistu isgeres ir dar nieko nevalges nuejom su draugeliais po "Vilko" buteli pataskem tai pz, tokia geda buvo... nuo vienos bonkos...

Dabar tokiu chuiniu kaip vilko neimciau smile.gif tada man patikdavo, o dabar tai geriausias kalnapilio melynas, arba redas, bet jie stipriai nesiskiria. Kazkada bandem i du bokalus ipylem iz degustavom skonius :lol: tai daug nesiskiria, spalva pagrinde
[right][snapback]806352[/snapback][/right]

Hehe jo smagiai smile.gif As atsimenu kazkada seniai irgi su tusciu skrandziu prisisaidziau, tai daugiau taip nebedarau smile.gif Viska protingai ir stengiuos labai nemaisyt isgeri vieno alaus ar dar ko ir viskas o kai pradedi po stikla degustuoti viska ko prisinese draugai tai gero nelauk smile.gif
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:12 PM)
Va dar radau truputi isgertuviu
[right][snapback]806379[/snapback][/right]

Gerai kai buna zagirono ir dar uzkast ko, bet kai tik bonkas visi atsinesa o uzkast ner ir net zagirono net tai po to ryte vis i virtuve tenka lakstyt atsigert... biggrin.gif
Omas
QUOTE(okiro @ Jan 8 2006, 10:15 PM)
Gerai kai buna zagirono ir dar uzkast ko, bet kai tik bonkas visi atsinesa o uzkast ner ir net zagirono net tai po to ryte vis i virtuve tenka lakstyt atsigert... biggrin.gif
[right][snapback]806407[/snapback][/right]

Cia nebuvo jokiu virtuviu biggrin.gif cia buvo sitas sandeliukas ir didele didele sale kur veiksmas vyko smile.gif uzkast prisimenu ta karta puse kilo cipsu pripirkau ir dar visokiu sausainiu smile.gif gerai kai pas mus panos tokios fainos tai ir sumustiaku pridare, krc netruko nieko smile.gif
ennio
Jo baliai smagu smile.gif Kada cia koks bus...
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 09:18 PM)
Cia nebuvo jokiu virtuviu  biggrin.gif cia buvo sitas sandeliukas ir didele didele sale kur veiksmas vyko smile.gif uzkast prisimenu ta karta puse kilo cipsu pripirkau ir dar visokiu sausainiu smile.gif gerai kai pas mus panos tokios fainos tai ir sumustiaku pridare, krc netruko nieko smile.gif
[right][snapback]806423[/snapback][/right]

Fajnai smile.gif Pas mum gerai kai mergickos organizuoja tada visko buna, bet kai bernai apsiema tai... clapping7.gif paxmielas sunkus kita ryta buna smile.gif
okiro
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 09:21 PM)
Jo baliai smagu smile.gif Kada cia koks bus...
[right][snapback]806454[/snapback][/right]

Butu samgu vasara Vilniuje..
Omas
Reiketu kada visuotini meeta Lietuviu sio paid to pasaulio smile.gif Kur isnomuot kokia chata. Visai nedaug kainuoja ~500lt ir tusa uzkelt biggrin.gif
okiro
Aha biggrin.gif smagu butu biggrin.gif Beje ennio labai jau aktyvuma sito subforumo suaktyvino wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.