tai gal kas nors pilnai supratote jau kaip ten su tuo eg?
as upgradu nusipirkes is eg ir jei expirins sausio 16 diena!tai as dar i eg galesiu gaut ar jau nebe?
|
|
tai gal kas nors pilnai supratote jau kaip ten su tuo eg?
as upgradu nusipirkes is eg ir jei expirins sausio 16 diena!tai as dar i eg galesiu gaut ar jau nebe?
Itariu kad ne. Teks EMO arba SP rinktis. Tu per ta linksurfer jo?
e-g jau nebebus, o kas pirko su e-g tai iki sausio 30dienos ismokies visiems payout;us
Nu cia viskas paaiskes rytoj, cia tik spet galim kaip bus. Butu gerai kad ir tuos paskutinius i eg duotu...
Rty bus didelis Boom!
Nebus jokio boom, arba i sp arba i eg
nu tai va ta sausio 31 ir balamutina cia mane,tai rytoj bus jau tixliai aisq viskas?
iki 31 dienos bus visi upgradai su eg ismoketi. tik dar neaisku i kur.
aha blemba kai nervina.. negalejo palitk eg..
as bl tik sumasciau didesne suma ideti tai ir prasidejo nesamones :/
visada taip buna
nu bet cia kaip kaiulystes desnis bl
QUOTE(paulenas @ Jan 8 2006, 09:21 PM) nu bet cia kaip kaiulystes desnis bl [right][snapback]806457[/snapback][/right] Jo ir man taip buna... Nenusimink, nepaskutinis kartas..
istikruju jai sumokes tai cia dideles bedos nebus. Kazkiek aisku nuplaus ant fee bet vistiek gerai. ne i minusa juk
nu jauciu apturesiu minusa jei i sp reix prasyt!
parasiau jiem ticketa ir paklausiau jeigu mano upgradas exiprina 16 diena ar gausiu dar i eg,paziuresim ka parasys
kai atrasys butinai parasyk cia
42$ is SP idejau...
pirmas dwi dienas surfinau poto pamirsau nx uzknisa surfint tai nebesurfinu... dar galios upgrade pora dienu QUOTE(Ramp @ Jan 9 2006, 09:10 AM) 42$ is SP idejau... pirmas dwi dienas surfinau poto pamirsau nx uzknisa surfint tai nebesurfinu... dar galios upgrade pora dienu [right][snapback]810338[/snapback][/right] Biski i minusa nuejai
Nu zodziu... man vistiek neaisku kaip ten kas su tuo 12dp... i e-gold beismoka... jie ilgai jau mano manymu nebetemps.
nu nesupratau cia sian tipo turejo visksas aisq buti bet tai nieko neaisq...tipo i ticket neatsikines nes kazka ten apdare bbz nesupratau :/
Tipo po pietu tvarkys. Nu pas juos dar laiko juosta kita tai ryt galima tiketis....
nu tikekimes kazka gero duos
reikia pinigus atgauti visus ir baikti ten su jais
man neatrodo kad jie nulus :|
nu as daugiau i juos irgi nelabai desiu jauciu....svarbu ismoketu dabar
As gal dar desiu dali... Gal...
bus matyt is mano puses irgi bet mazas % kad desiu...
Blet greiciau sutvarkytu jie ta savo sistema... Dar nera pakeitimu
Critical - Update Required
eikit keistis. jau sutvarke.
Kaip manot upgreida darytis ar payout?
Jai nedaug iki kokio 100$ imk upgrada, jai daugiau imk pinigus. Beje i kur emet? As i SP
Na aš jau nustačiau Stormpay dabar tik payout reikia sulaukt
Nu iki 31 dienos turetu padaryt, bet musu 25 dienos tai gal jau greit ir gausim...
nu jo reix keistis db i sp :/
na laukiu nesulaukiu...
O jei nieko nenustaciau?
O jei nieko nenustaciau?
tai ta ir gausi... t.y. nieka.
Nepataikei. Dar leidzia pakeisti pervedima. Palikau dar pinigus pas juos account'e, nes nenaudoju stormpay
Va blemba ka perskaiciau!!!kad nera jokio fee kai is 12dp i sp imi $!tai nereikia netiba kad fee sumazintu!!!
Na as i sp
tai manau visi dabar ant sp
Sveiki,
esu naujokas siame reikale, bandau apsiprasti su internetiniais pinigais jau menesiuka ir manau jau pasitrinsiu cia ilgiau. Susiduriau su ta pacia problema: pora dienu is 12dp tikejausi o po to pasake kad neduos i eg beje yra koks rysys sp su realiais lt bankais?
Gavau uz 12-25 upgrada e-gold'u i sp. sumokejo pagaliau
as uz 12-24 siandien radau sp, nors 12dp rodo pending
as uz 12- 24 siandien radau sp, nors 12dp rodo pending
Kiek kur skaiciau siandien daug ismokejimu padare i SP is tu kur i EG pendinosi.
nu ziuresim kaip cia jie toliau mokes
gavau $$$ i SP
sveikinu
jo as gavau bapkes...
|