|
|
Kadangi reik postu o nezinau ka rasyt tai va http://www.pliusas.com uzeikit i mano pliusa. Apacioj dar rasit 468-60 baneri kam negaila paspauskit, padarysit man 10cnt.
kadangi reik postu supykes atejni ir postini reklama
Paspaudziau ant banerio QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 05:07 PM) kadangi reik postu supykes atejni ir postini reklama Paspaudziau ant banerio [right][snapback]797212[/snapback][/right] Dekui, galit dar parasyt ko truksta puslapiui, kas turit daug pinigu tel. saskaitoj galit ir sms'u paremt
nu del to kas turi daug pinigu tai nzn:)))) beje kaip del promote.lt del pinigu nors ruosiasi ismokieti?
del ko truksta net nzn, man geras jis:) paspaudziau baneri
mexiukas - jo promote.lt jau juda, gavau sutarti, pasirasiau ir jau vakar issiunciau. Turetu sumoket. Beje nuskaito 15% pajamu mokescio. Tai is 50lt gausiu 42.5lt
pff..... siaip o ka geriausi adeti i Lietuviska puslapi, gal google ads? ar nelabai jie?
QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 06:22 PM) pff..... siaip o ka geriausi adeti i Lietuviska puslapi, gal google ads? ar nelabai jie? [right][snapback]797682[/snapback][/right] Google ads LT puslapiam labai mazai moka...
Gogles lietuviskas puslapi nesamone, nes nieks nespaudys ant anglisku tekstiniu reklama. Ir moka dar mazai...
nu siaip kai idedi i lietuviska psl google ad tai dazniausiai ten reklama buna lietuviskai
nes kai reginies i google ad tai ten juk reikia parinkti kokia kalba psl ir apie ka jis
Kazkada buvau idejas, lietuviskos reklamos nemaciau nei vienos deja...
tada promote.lt isbandysiu
Google jau lietuvikus puslapius aproovina?
QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 07:02 PM) tada promote.lt isbandysiu [right][snapback]797925[/snapback][/right] koki tinklapi turi? QUOTE(ennio @ Jan 7 2006, 07:13 PM) koki tinklapi turi? [right][snapback]798004[/snapback][/right] Asmeninis pusplapiukas neko idomaus QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 07:14 PM) Asmeninis pusplapiukas neko idomaus [right][snapback]798013[/snapback][/right] Linka duok paziuresim
Padarysiu paruodysiu
domena pirksi?
del jo dar nzn, gaila pinigu:)
kodel? 20lt tik ir tinklapis visai kitaip ziurisi...
QUOTE(ennio @ Jan 7 2006, 07:15 AM) Dekui, galit dar parasyt ko truksta puslapiui, kas turit daug pinigu tel. saskaitoj galit ir sms'u paremt [right][snapback]797279[/snapback][/right] Ja ja tau tik paramos ir reikia QUOTE(ennio @ Jan 7 2006, 10:47 AM) kodel? 20lt tik ir tinklapis visai kitaip ziurisi... [right][snapback]798599[/snapback][/right] .lt 20 litu kainuoja? QUOTE(aGBo @ Jan 7 2006, 10:47 PM) .lt 20 litu kainuoja? [right][snapback]798986[/snapback][/right] .com apytiksliai tiek QUOTE(aGBo @ Jan 7 2006, 09:44 PM) Ja ja tau tik paramos ir reikia [right][snapback]798968[/snapback][/right] Kodel tu taip sakai? O del domeno 20lt ir kainuoja...
O beje gal kas turit poly melodiju ar fono paveiksliuku kompuose?
tai kad puspalis bus paprastas, del galunes tai as galvojau del pabrade.net , gal veliau , jei puslapis bus normalus tai nupirksiu
tai pradziai gali ir pabrade.be padaryti
Turiu jau pabrade.be
Ja ja... nepagailek lituku domenui. Nors ir neatsipirks, bet siaip del prestizo
Na jo tas .be nieko gero tik siaip vis ne .ten.lt ir panasiai
O kokia tema mazdaug darysi?
ten puspaluikas apie mano miesteli jei kas nesuprato
As galvojau gal apie warezus kokius darysi ar dar ka
Sugalvokit ka dar galeciau padaryt pliusui savo.
velniop tos warez
Nezinau netinka
Ennio
Kazkada siunciausi nemazai melodiju is tavo puslapio ir sioki toki trukuma suradau, nzn gal cia man bet ir kitiems manau tas pats butu QUOTE Norėdami pasiklausyti melodiją, paspauskite ant pavadinimo, norėdami parsisiūsti patikusią melodiją, surinkite su savo mobiliuoju telefonu šią nuorodą: http://www.pliusas.com/poly/PAVADINIMAS Kai pavadinimas mazdaug vaciamusugrupe - vaciamusudaina-vaciadarkazkas.mid tai uzknisa tokia nuoroda ilga rasyt, jei siunti ne viena melodija o daugiau tai vis rasineti nuorodas zinai... Geriau kur nors salia dainu kas sunumeruok ir tiesiog siuntimui reiketu ivesti http://www.pliusas.com/poly/Dainos-numeris
http://www.pliusas.com/poly/ toki adresa isidedi i zymos nu kaip favoritai, ten yra. Ir paskui keiti tik gala.
Kas dar blogai? Ko truksta?
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 05:58 PM) Kas dar blogai? Ko truksta? [right][snapback]804831[/snapback][/right] oba na tu ir postus greit renki
Nu stengiames atrasyt i visus paprasciausiai. Negi praleisi dabar
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:21 PM) Nu stengiames atrasyt i visus paprasciausiai. Negi praleisi dabar [right][snapback]805013[/snapback][/right] Eik tu sau
Nu atradieni tikiuosi is 12dp gauti i sp pinigeliu. O juos kaip ir pasikesit reikes...
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 07:24 PM) Nu atradieni tikiuosi is 12dp gauti i sp pinigeliu. O juos kaip ir pasikesit reikes... [right][snapback]805038[/snapback][/right] Tai va kame suva pakastas
Gausiu apie 200 tai primesk, su buxar 20% cia galiu su 7%-10% pasikesit. Skirtumas manau yra biski...
QUOTE(Omas @ Jan 8 2006, 06:26 PM) Tai va kame suva pakastas [right][snapback]805059[/snapback][/right] hehe nu ne as vienas toks pasirodo QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 06:30 PM) [right][snapback]805083[/snapback][/right] Kazkiek idesiu atgal kazkiek keisiu... Reik dar upline susirast...
as galiu but, tik jei sutinki kad uzmokiesiu kada gauiu is 12dp
As ziuresiu su garantija, arba jai be jos tai po 0.62$ uz 1 unita ir iskarto...
as dabar ziuriu kad ir man gali reikti tu keitimusi tai rexi suaktyvinti postu rasyma gal
|