|
|
gal kas kartais turit ptr scripta toki kaip cia big-mails.com
Nea tik sena sena ptr ir gpts kazkoki biski uznesanti i ta big-mails
Xex... dar kazkas ruosiasi paleidineti PTR? nu mano nuomone vietoj to PTR, galima su tokia pacia investicija padaryti tokiu projektu, kurie nestu ir 30x didesni pelna... PTR - labai daug darbo ir mazai pelno :? nu cia tik mano nuomone tikriausiai...
QUOTE(skestu @ Jan 7 2006, 03:56 PM) Xex... dar kazkas ruosiasi paleidineti PTR? nu mano nuomone vietoj to PTR, galima su tokia pacia investicija padaryti tokiu projektu, kurie nestu ir 30x didesni pelna... PTR - labai daug darbo ir mazai pelno :? nu cia tik mano nuomone tikriausiai... [right][snapback]796741[/snapback][/right] Autosurf netik 30x pelno gali nesti
Nu HYIP ir auto surf nepailint su PTR
Atuosurf ar Hyip atidares po to gyvent negaleciau zinodamas kiek zmoniu teks apscamint... Sazine uzgrauztu
tai gi is tu zmoniu keli doleriai tik
Nu bet wistiek... daryti HYIP yra biski negarbe...
QUOTE(skestu @ Jan 9 2006, 01:30 PM) Nu bet wistiek... daryti HYIP yra biski negarbe... [right][snapback]811587[/snapback][/right] Tai daryk hyip ir perinvestuok, ir bandyk dar pats pliuso gauti...
Dabar taip bandysiu daryti autosurf atidares.
QUOTE(skestu @ Jan 9 2006, 05:10 PM) Dabar taip bandysiu daryti autosurf atidares. [right][snapback]812857[/snapback][/right] Susiruosiai autosurf'a atidaryneti? QUOTE(mexiukas @ Jan 9 2006, 08:29 PM) Susiruosiai autosurf'a atidaryneti? [right][snapback]814206[/snapback][/right] Nu jo... Tik kolkas labai nesekmingai. Siaip is lempos nedaryciau, bet pasitaike labai gera galimybe perinvestuoti pinigus. Tik del to ir darau. Manau jei reikalai gerai klostysis, surfas gali sulaukti dideles sekmes... Tik vat jau pora savaiciu knisuosi ir negaliu gauti pinigu pradinei investicijai. Kaip tik paciu reikalingiausiu metu - skestu eGold account tuscias Ir vis kasnors trukdo gauti ta pradine investicija. Jau turejo pirkti PPSshop, bet pirkejas dingo. Buciau gaves 150$ uz toki tinklapi, bet del 12dp pasikeitimu gausiu tik iki menesio galo... Tai dabar ieskau kaip cia padarius, kad viska kuo greiciau sutvarkyti... Anyway...
nu tikiosi manes nors neapscaminsi
Rizika yra rizika
QUOTE(skestu @ Jan 9 2006, 10:05 PM) Nu jo... Tik kolkas labai nesekmingai. Siaip is lempos nedaryciau, bet pasitaike labai gera galimybe perinvestuoti pinigus. Tik del to ir darau. Manau jei reikalai gerai klostysis, surfas gali sulaukti dideles sekmes... Tik vat jau pora savaiciu knisuosi ir negaliu gauti pinigu pradinei investicijai. Kaip tik paciu reikalingiausiu metu - skestu eGold account tuscias Ir vis kasnors trukdo gauti ta pradine investicija. Jau turejo pirkti PPSshop, bet pirkejas dingo. Buciau gaves 150$ uz toki tinklapi, bet del 12dp pasikeitimu gausiu tik iki menesio galo... Tai dabar ieskau kaip cia padarius, kad viska kuo greiciau sutvarkyti... Anyway... [right][snapback]814831[/snapback][/right] Parasyk placiau, gal partneri gausi jai tokio isviso tau reik
Rizika yra rizika
o placiau gali? skripta turi? hosta?
Viskas yra. Skripta ir hosta jau zinau is ko imsiu. Dizainas beveik yra. Reikia tik pinigu susimoketi uz tinklapio padaryma ir siek tiek litu kad i pora monitoring'u isideti.
Siaip manau man i nauda iseitu tai, kad galiu pateikti irodymus, kur investuoju pinigus ir kaip gaunu pelna. Reikalingi kokie 150$ (skriptas su dizainu apie 50$, SSL secure apie 40$, monitoringai ir kt. dar apie 60$) As tuos 150$ iki menesio galo tureciau gauti, tai planavau skolintis, laukti, arba ieskoti kolegos |