Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Club7Angels voli i pozdravlja sve iz ex YU
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

Club7Angels.com
Veliki pozdrav svima, nama je uglavnom bilo tesko da zaradjujemo na internetu sto zbog sranja u ex Yugi a i zato sto nas jos bas ne vole, na dosta sajtova nas cak i nema itd...!

Sada imate FANTASTICNU mogucnost da zaradite $$$

Pored toga imate mogucnost da caskate na maternjem jeziku i jos mnogo toga
(forum radi a sekcija za nas tek pocinje sa radom!)

Lighten.gif Razmisli pametno i ulozi u sigurno

Za sada smo No2 posle 12dp al oni pucaju bome sve u sesnaest wink.gif

yahoo.gif

CLUB7AGELS.COM prijatelj svih vas iz ex Yuge.

peace.gif
Progenitor
QUOTE(Club7Angels.com @ Jan 5 2006, 07:43 PM)

Za sada smo No2 posle 12dp al oni pucaju bome sve u sesnaest wink.gif
[right][snapback]783448[/snapback][/right]

Znaci 12dp je broj 1 a vi ste odmah iza njih? rofl4.gif

Uglavnom, dobro dizajniran sajt. Da si malo ranije se registrirao na MMG ili GPF i da te poznajem bi vjerovatno odmah ulozio, ovako nisam siguran. Mozda kasnije...

Btw., mogao bi verificirati SP account

Club7Angels.com
hvala na reply

cuj verifikaciju cekam 3+ nedelje od NetIBA, cim je SP proglasio smanjenje

Aj za priljucenje odluci sam za sada primam uplate do pet zelenih stoja..

Jos nesto, prepun sam posla te posle par drugih foruma stigoh & inace vidim clanove kluba i ovde smile.gif. (pogledaj malo po netu koliko nas ima i tako to a pogledaj i kako se kotiramo na pretrazivacima..)

Jos jednom hvala i ajd vidimo se u klubu + kao sto si procitao na sajtu sve sugestije su uvek dobrodosle.

pozdrav wave.gif i ako si raspolozen za rad, ajd budi moderator za ex Yu, sta velis na to? ... jos malo pa ce svi clanovi morati i da rade a ne samo broje kintu, znas onu nema leba bez motike, pa $7350 nece dobiti niko samo gledajuci..

Progenitor
Jos sam ja daleko od 5k$ smile.gif

Nego, mogao bi se predstaviti i u Club7 topicu ovdje na forumu :
http://www.moneymakergroup.com/index.php?s...&hl=club7angels

Takoder, mogao bi doci go http://www.getpaidforum.com/ i tamo predstaviti sebe i svoj program. Tamo nas ima puno vise nego ovdje iz ex-yu dijelova (pogldaj ex-yu section)

Ex-yu moderator? Gdje?

Club7Angels.com
Yea ex yu moderator u clubu, plus forum radi od prvog dana,
nije valjda si to propustio videti?

a tek sad ocekujem vise ex jugasa

ajd prijavi se na forum & trebam aktivne clanove, kao ti koji su voljni pisati i raditi jos ponesto.

vidimo se i sve naj u novoj godini, no ne rece odakle si i godine nije bitno al je pozeljno lol

pozdrav

thumbup(1).gif

btw yes i will visit links you gave me, thx
Progenitor
Ma vidio sam forum, ali nije bas da ima puno ex-yu clanova, uglavnom sad ima jedan vise.

Ja sam iz Hrvatske, imam 21 godinu. Sve najbolje u 2006. i tebi.
Odakle si ti?

Ocekujem nesto love sad za par dana pa cu i uloziti nesto u Club, malo cu pomoci i u promociji. Gle, nemoj se ljutiti ali moram pitati, koji su ti planovi sa sajtom? Hit and run ili nesto dugorocnije?
azwhoopin19
ma da
aleksa87
Pozdrav!

Sajt ima lep dizajn ali sigurno ne planiras da isplacujes jos 3 godine!
Mozda ulozim nesto kad razvijes malo sajt...

nemoj da me pogresno shvatis smile.gif
Club7Angels.com
Hvala na lepim zeljama a za 3 godine, ja imam plan biti dugo na inet-u ali ne sa placenim surfom.

Jos jednom pozdrav svima i voleo bih da se vidimo na sajtu il forumu

sasa001
sta je bilo
propalo ???
zar ve rofl4.gif c
acca
Pa gde je tamo ex-yu? Ja nisam nasao.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.