|
|
8 minutes
tai jau pilnametis, kazkaip nieko naujo, siaip jau beda dabr jau sent pradesiu... baisu
o tu ka manei kad jauses kitaip?
sveikinu bet kurio atveju sulaukius piilnametistes
Wa kaip fainai tau
GPF vaikstau ir paziurejau kad sventi gimtadieni Sveikinu
Omas dideliais priziuretojo zingsniais vaiksciojo ir pastebejo
QUOTE(Obser @ Jan 4 2006, 12:01 AM) tai jau pilnametis, kazkaip nieko naujo, siaip jau beda dabr jau sent pradesiu... baisu [right][snapback]771190[/snapback][/right] Garbe MMG forumui, kad savo pilnametystes gimtadienio sulaukei narsydamas sita foruma SVEIKINU, Obser!!!
aha vos nepamirsau su gimtadieniu
QUOTE(aGBo @ Jan 4 2006, 02:00 AM) Omas dideliais priziuretojo zingsniais vaiksciojo ir pastebejo [right][snapback]771602[/snapback][/right] Ne tiesiog kiekviena diena uzmetu aki kas svencia gimtadieni
Su gimtadieniu Obser as kaip visada praziopsojau visa idomuma
Happy Birhtday
dar nepraejes
jau turbut out dabar
jau buvo out siadnein ryte, dabr dar visas svirduliuoju aij normliai, zjb viena dovana isbandem tipo sachmatai is stapariku ble viena partija greit ant numusimu ir jau gera... ble ciuju einu pamiegot nes nekas
su gimtadieniu obser
nu man dar liko 7dienos iki pilnametystes
wow visi verciasi i pilnamecius ziema
aha ziuriu cia duagkam sukakojo ziema 18
Na as gimes irgi ziema
Nu man iki pilnametystes dar reiks palaukt
QUOTE(skestu @ Jan 6 2006, 11:33 PM) Nu man iki pilnametystes dar reiks palaukt [right][snapback]791321[/snapback][/right] skestu kiek paciam metu? Edit: pamaciau profilyje QUOTE(Omas @ Jan 6 2006, 10:44 PM) skestu kiek paciam metu? Edit: pamaciau profilyje [right][snapback]791377[/snapback][/right] O skestu is musu kartos
Xe xe..
As kazkaip visa laik galvojau, kad Skestu uz mane ~metais vyresnis. Ta pati galvojau ir apie kai kuriuos kitus, bet kai issiaiskini tai visai kitaip pasirodo
Nu per interneta anonimiskumas duoda savo...
Nesunku apsirikti daugeliu momentu... QUOTE(Omas @ Jan 6 2006, 11:16 PM) As kazkaip visa laik galvojau, kad Skestu uz mane ~metais vyresnis. Ta pati galvojau ir apie kai kuriuos kitus, bet kai issiaiskini tai visai kitaip pasirodo [right][snapback]791524[/snapback][/right] Aha nepamirsk kaip del manes galvojai Anonymiskumas labai geras dalykas
jo cia nete su metais gali labai apsigauti
QUOTE(paulenas @ Jan 7 2006, 02:42 PM) jo cia nete su metais gali labai apsigauti [right][snapback]796331[/snapback][/right] Bet metai inete ir nera svarbus, svarbu kai tas zmogus bendrauja, elgiasi, nes su metais kartais zmones diskriminuoja kitas kita...
Bet taip sunkiau pasitiketi zmonemis... jie tave lengvai gali apgauti ;/ tai nera gerai...
QUOTE(skestu @ Jan 7 2006, 03:57 PM) Bet taip sunkiau pasitiketi zmonemis... jie tave lengvai gali apgauti ;/ tai nera gerai... [right][snapback]796754[/snapback][/right] Na manim gali pasitiket, neapgausiu QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 05:50 PM) Na manim gali pasitiket, neapgausiu [right][snapback]797494[/snapback][/right] Kas ten tave zino gerai cia for joke QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 03:40 PM) Aha nepamirsk kaip del manes galvojai Anonymiskumas labai geras dalykas [right][snapback]796326[/snapback][/right] Tai as tave į "kai kurie kiti" kategorija ir idejau PS. kaip sunku rasyt ne lietuviskai
Tai gerai
Jo sveplumas ir man keista kartais dar parasau ir simboliai matosi.. ot nervina QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 08:18 PM) Tai gerai Jo sveplumas ir man keista kartais dar parasau ir simboliai matosi.. ot nervina [right][snapback]798031[/snapback][/right] Tinklapio raidziu kodavimas kitas <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> Tokio dalyko kaip "<meta http-equiv=" perziurejau is vis nera cia Reiktu parasyt kur nors ir pasiulyt iterpt sita koda
dzin as pripratau sitam forume be LT raidziu rasyti, nes poto parasau ir pats perskaityti negaliu
QUOTE(Obser @ Jan 3 2006, 11:52 PM) 8 minutes [right][snapback]771123[/snapback][/right] Tau gerai QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 08:49 PM) dzin as pripratau sitam forume be LT raidziu rasyti, nes poto parasau ir pats perskaityti negaliu [right][snapback]798235[/snapback][/right] Man patinka lietuviskai rasyt
as retai kada rasau lietuviskaj taj man....
QUOTE(Omas @ Jan 7 2006, 09:23 PM) Man patinka lietuviskai rasyt [right][snapback]798837[/snapback][/right] As atsimenu, kad kai mirce buvau persisedejes, tai galunese vien j raides rasydavau pvz veikej ir vietoj 'ks' 'x' dedavau
na man su tom leituviskom raidem nekas
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 11:32 PM) As atsimenu, kad kai mirce buvau persisedejes, tai galunese vien j raides rasydavau pvz veikej ir vietoj 'ks' 'x' dedavau [right][snapback]799452[/snapback][/right] Jo mirck;as tai liga
Nu as irgi retai kada rasau siaip lietuviskom raidem, tai irgi is esmes dzin... Kol mano lietuviu kalbos, kaip mokomojo dalyko, rezultatams neatsiliepia, tai dzin
va cia teisingia pastebejai
QUOTE(paulenas @ Jan 7 2006, 04:41 PM) [snapback]800357[/snapback] va cia teisingia pastebejai o man ne viena karta taip pasitaike jau P.S. man si men irgi sukako 18
echh... kad man tokias salygas jusu amziuje kas butu daves
na gristant prie temos, tai man liko menesis
Sveikinsim sveikinsim...
man dar liko 2 menesiai ir pora dienu
toli dar teises |