Help - Search - Members - Calendar
Full Version: liko iki pilanmetystes
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Lithuania

Obser
8 minutes smile.gif liko iki 18
Obser
tai jau pilnametis, kazkaip nieko naujo, siaip jau beda dabr jau sent pradesiu... baisu sad.gif beto siandien laukia sunki diena, juk gimtadienis didelis biggrin.gif
mexiukas
o tu ka manei kad jauses kitaip? biggrin.gif

sveikinu bet kurio atveju sulaukius piilnametistes smile.gif
Omas
Wa kaip fainai tau biggrin.gif

GPF vaikstau ir paziurejau kad sventi gimtadieni biggrin.gif tik ten 38 lygtais metai nurodyti post-36326-1110185726.gif

Sveikinu thumbup(1).gif
aGBo
Omas dideliais priziuretojo zingsniais vaiksciojo ir pastebejo biggrin.gif biggrin.gif
skestu
QUOTE(Obser @ Jan 4 2006, 12:01 AM)
tai jau pilnametis, kazkaip nieko naujo, siaip jau beda dabr jau sent pradesiu... baisu sad.gif beto siandien laukia sunki diena, juk gimtadienis didelis biggrin.gif
[right][snapback]771190[/snapback][/right]

Garbe MMG forumui, kad savo pilnametystes gimtadienio sulaukei narsydamas sita foruma harhar.gif peace.gif

SVEIKINU, Obser!!! clapping7.gif dance9bh.gif dancing4dh.gif thumbup(1).gif yahoo.gif
aGBo
aha vos nepamirsau su gimtadieniu smile.gif
Omas
QUOTE(aGBo @ Jan 4 2006, 02:00 AM)
Omas dideliais priziuretojo zingsniais vaiksciojo ir pastebejo biggrin.gif biggrin.gif
[right][snapback]771602[/snapback][/right]

Ne tiesiog kiekviena diena uzmetu aki kas svencia gimtadieni smile.gif
okiro
Su gimtadieniu Obser as kaip visada praziopsojau visa idomuma ninja.gif
hyip-club
Happy Birhtday thumbup(1).gif
326111
thumbup(1).gif su praejusiu 18 gimtadieniu!
Obser
dar nepraejes biggrin.gif dar tik viskas prasideda biggrin.gif toj leksiu svest, bus man saidnein out manau...
aGBo
jau turbut out dabar smile.gif
Obser
jau buvo out siadnein ryte, dabr dar visas svirduliuoju aij normliai, zjb viena dovana isbandem tipo sachmatai is stapariku ble viena partija greit ant numusimu ir jau gera... ble ciuju einu pamiegot nes nekas
Braveris
su gimtadieniu obser dancing4dh.gif
nu man dar liko 7dienos iki pilnametystes smile.gif
aGBo
wow visi verciasi i pilnamecius ziema smile.gif
paulenas
aha ziuriu cia duagkam sukakojo ziema 18 smile.gif
okiro
Na as gimes irgi ziema smile.gif
skestu
Nu man iki pilnametystes dar reiks palaukt tongue4.gif jaunelis as cia tongue4.gif bet kazkaip nesijaucia. Toks jau dalykas tas internetas, kad menkas skirtumas ar 16, ar 30 metu...
Omas
QUOTE(skestu @ Jan 6 2006, 11:33 PM)
Nu man iki pilnametystes dar reiks palaukt tongue4.gif jaunelis as cia tongue4.gif bet kazkaip nesijaucia. Toks jau dalykas tas internetas, kad menkas skirtumas ar 16, ar 30 metu...
[right][snapback]791321[/snapback][/right]

skestu kiek paciam metu?

Edit: pamaciau profilyje biggrin.gif sveikinu su praejusiu smile.gif as astunta diena gimes. Nedaug skiriasi, tik va as metais anksciau man irgi iki 18 dar palaukt keleta menesiu reikes.
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 6 2006, 10:44 PM)
skestu kiek paciam metu?

Edit: pamaciau profilyje biggrin.gif sveikinu su praejusiu smile.gif as astunta diena gimes. Nedaug skiriasi, tik va as metais anksciau man irgi iki 18 dar palaukt keleta menesiu reikes.
[right][snapback]791377[/snapback][/right]

O skestu is musu kartos smile.gif
skestu
Xe xe.. smile.gif kazkas panasaus
Omas
As kazkaip visa laik galvojau, kad Skestu uz mane ~metais vyresnis. Ta pati galvojau ir apie kai kuriuos kitus, bet kai issiaiskini tai visai kitaip pasirodo biggrin.gif
skestu
Nu per interneta anonimiskumas duoda savo...
Nesunku apsirikti daugeliu momentu...
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 6 2006, 11:16 PM)
As kazkaip visa laik galvojau, kad Skestu uz mane ~metais vyresnis. Ta pati galvojau ir apie kai kuriuos kitus, bet kai issiaiskini tai visai kitaip pasirodo biggrin.gif
[right][snapback]791524[/snapback][/right]

Aha nepamirsk kaip del manes galvojai rofl4.gif harhar.gif

Anonymiskumas labai geras dalykas thumbup(1).gif
paulenas
jo cia nete su metais gali labai apsigauti smile.gif
okiro
QUOTE(paulenas @ Jan 7 2006, 02:42 PM)
jo cia nete su metais gali labai apsigauti smile.gif
[right][snapback]796331[/snapback][/right]

Bet metai inete ir nera svarbus, svarbu kai tas zmogus bendrauja, elgiasi, nes su metais kartais zmones diskriminuoja kitas kita... unsure.gif
skestu
Bet taip sunkiau pasitiketi zmonemis... jie tave lengvai gali apgauti ;/ tai nera gerai...
okiro
QUOTE(skestu @ Jan 7 2006, 03:57 PM)
Bet taip sunkiau pasitiketi zmonemis... jie tave lengvai gali apgauti ;/ tai nera gerai...
[right][snapback]796754[/snapback][/right]

Na manim gali pasitiket, neapgausiu smile.gif
mexiukas
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 05:50 PM)
Na manim gali pasitiket, neapgausiu smile.gif
[right][snapback]797494[/snapback][/right]

Kas ten tave zino smile.gif bet kiek teko bendraut tai geras padariukas esi smile.gif mielas toks pukotas, svelnus post-69220-1110229459.gif

gerai cia for joke smile.gif
Omas
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 03:40 PM)
Aha nepamirsk kaip del manes galvojai  rofl4.gif  harhar.gif

Anonymiskumas labai geras dalykas  thumbup(1).gif
[right][snapback]796326[/snapback][/right]

Tai as tave į "kai kurie kiti" kategorija ir idejau biggrin.gif zinai nenorejau pazeist tavo privatumo smile.gif

PS. kaip sunku rasyt ne lietuviskai sad.gif vis uzmirstu, kad sitam forume sveplium reikia but...
okiro
Tai gerai smile.gif

Jo sveplumas ir man keista kartais dar parasau ir simboliai matosi.. ot nervina screwy.gif kazin ka reiktu padaryt kad rasytu lt raides?
Omas
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 08:18 PM)
Tai gerai smile.gif

Jo sveplumas ir man keista kartais dar parasau ir simboliai matosi.. ot nervina  screwy.gif kazin ka reiktu padaryt kad rasytu lt raides?
[right][snapback]798031[/snapback][/right]

Tinklapio raidziu kodavimas kitas smile.gif

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

Tokio dalyko kaip "<meta http-equiv=" perziurejau is vis nera cia smile.gif

Reiktu parasyt kur nors ir pasiulyt iterpt sita koda smile.gif tai ir svepluot nebereiktu ir dar daugiau kalbu iseitu rasyt, nes manau kad ir kai kurios kitos tautos su tokiom problemom susiduria o UTF-8 palaiko daug kalbu smile.gif
mexiukas
dzin as pripratau sitam forume be LT raidziu rasyti, nes poto parasau ir pats perskaityti negaliu biggrin.gif
ennio
QUOTE(Obser @ Jan 3 2006, 11:52 PM)
8 minutes smile.gif liko iki 18
[right][snapback]771123[/snapback][/right]

Tau gerai smile.gif
Omas
QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 08:49 PM)
dzin as pripratau sitam forume be LT raidziu rasyti, nes poto parasau ir pats perskaityti negaliu biggrin.gif
[right][snapback]798235[/snapback][/right]

Man patinka lietuviskai rasyt smile.gif poto buna kad per koki lt kontra pradedi belenkaip rasyt biggrin.gif as per lietuviu daznai kai ka parasau dar smaila darasau post-36326-1110185726.gif tik veliau susivokiu kad cia kazkas ne to ninja.gif
aGBo
as retai kada rasau lietuviskaj taj man.... smile.gif
okiro
QUOTE(Omas @ Jan 7 2006, 09:23 PM)
Man patinka lietuviskai rasyt smile.gif poto buna kad per koki lt kontra pradedi belenkaip rasyt biggrin.gif as per lietuviu daznai kai ka parasau dar smaila darasau  post-36326-1110185726.gif tik veliau susivokiu kad cia kazkas ne to  ninja.gif
[right][snapback]798837[/snapback][/right]

As atsimenu, kad kai mirce buvau persisedejes, tai galunese vien j raides rasydavau pvz veikej ir vietoj 'ks' 'x' dedavau biggrin.gif Bet po to nebesedejau ilga laika mirc'e ir kazkaip atpratau smile.gif
paulenas
na man su tom leituviskom raidem nekas smile.gif esu iprates tiesiog jau labai rasyti belekaip smile.gif
mexiukas
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 11:32 PM)
As atsimenu, kad kai mirce buvau persisedejes, tai galunese vien j raides rasydavau pvz veikej ir vietoj 'ks' 'x' dedavau biggrin.gif Bet po to nebesedejau ilga laika mirc'e ir kazkaip atpratau smile.gif
[right][snapback]799452[/snapback][/right]

Jo mirck;as tai liga smile.gif))) bet be jo tai as negaliu gyventi nekaip biggrin.gif
skestu
Nu as irgi retai kada rasau siaip lietuviskom raidem, tai irgi is esmes dzin... Kol mano lietuviu kalbos, kaip mokomojo dalyko, rezultatams neatsiliepia, tai dzin smile.gif
paulenas
va cia teisingia pastebejai smile.gif jau kai sholej pradesim taip rasyt tadaj aun egrai bus...nors man zinok kartais jau norisi rasyti x vietoj k arba sh vietoj Ð smile.gif
naullster
QUOTE(paulenas @ Jan 7 2006, 04:41 PM) [snapback]800357[/snapback]

va cia teisingia pastebejai smile.gif jau kai sholej pradesim taip rasyt tadaj aun egrai bus...nors man zinok kartais jau norisi rasyti x vietoj k arba sh vietoj Ð smile.gif

o man ne viena karta taip pasitaike jau biggrin.gif

P.S. man si men irgi sukako 18 harhar.gif
devoox
echh... kad man tokias salygas jusu amziuje kas butu daves smile.gif tada dar tik Spedia buvo.. ir tiesa neblogai buvo galima uzsidirbt
Aug
na gristant prie temos, tai man liko menesis smile.gif
skestu
Sveikinsim sveikinsim... smile.gif
anon
man dar liko 2 menesiai ir pora dienu sad.gif
toli dar teises
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.