Help - Search - Members - Calendar
Full Version: podstawowe pytania
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

kjenek
wiem jak bardzo irytujace sa tego typu pytania, ale czy ktos moglby mi po krutce wyjasnic na czym to polega? chodzilem troche po tych stronach (np. 12 Daily i innych), ale z 'Pytan i Odpowiedzi' niewiele wywnioskowalem, poza tym ze kazdy uwaza, ze ich fund jest najlepszy na internecie...

nie mieszkam w Polsce od lat(chociaz chcialbym), wiec przepraszam za ewentualne bledy ortograficzne.

ivaho
Witaj, przydaloby sie zebys bardziej sprecyzowal swoje pytanie smile.gif
Jezeli nie znalazles tutaj odpowiedzi mozesz poszukac rowniez na moim forum, jest tam polski folder o programach typu hyip i autosurfach:
http://www.money-monitor.com/forum
Opisalem tam miedzy innymi czym jest hyip.

A ortografia sie nie przejmuj, najwazniejsze to dobrze sie zrozumiec biggrin.gif
kjenek
wielkie dzieki. napewno skorzystam.
wesolych swiat!
Gabar
@ivaho ja jestem tez nowy i to spadlo mi jak z nieba smile.gif dzieki i pozdr!
cash_maker
Może niesłusznie tak naskakuje, ale czy można tak promować swoją stronke i forum mimo tego, iż jest o inwestowaniu?
ivaho
Jesli to ma komus pomoc..
trudno jest podac link kierujacy do tego foldera bo informacji tutaj ejst jak na lekarstwo a wiekszosc jest przeterminowanych.
Nie podaje bezposrednio reflinkow ale jesli uwazasz ze to przekracza moje uprawnienia zawsze mozesz zlozyc raport do moderatora tego forum.
cash_maker
Nie chcę tutaj na nikogo skarżyć.
Po co robić niepotrzebne kłótnie?

100$ wystarczy za wyrządzone krzywdy.
Czekam na wpłatę. harhar.gif harhar.gif harhar.gif

A tak na poważnie (żebyś nie myślał że sie z Ciebie naśmiewam) to doceniam to, że pomagasz innym clapping7.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.