|
|
ble pamirsau ir sito account passw, reiks jauciu vaikyste prisimt kai visuus passw rasydavausi i sasiuvini, nes dabr pize.. tikiuosi kai atsiloginsiu ir paprasysiu send pssw nusius....
naudok mozilla arba firefox , ir galva neskaudes
QUOTE(Obser @ Jan 3 2006, 04:23 PM) blemba kai nervian kai neturi 25 postu :/ [right][snapback]768191[/snapback][/right] kam tu postu?
ooo svekas atvikes omai
o del postu tai: nuo 25 tik PM gali valdyti nuo 250 visa kita bilibirda
o aks bus jei firefox naudosiu geriau smegenine veiks ar tipo akzka isaugo?
smegenis ne taip lagins :DDD
siaip geresnis krovimas puslapiu, o labai didelis puslapius, kad jis isaugo login'us ir pass,ir kai atidarai puslapi tai pats jau jos iveda
gal tada visai ir nieko ...
Man tai vienas is didziausiu firefox privalumu sitas yra...
dar kad tabs'uose galima narsyti zodziu... mano mylimiausia QUOTE(skestu @ Jan 4 2006, 12:59 AM) Man tai vienas is didziausiu firefox privalumu sitas yra... dar kad tabs'uose galima narsyti zodziu... mano mylimiausia [right][snapback]771597[/snapback][/right] Man opera labiau prie sirdies QUOTE(monkys @ Jan 4 2006, 11:41 AM) Man opera labiau prie sirdies [right][snapback]774354[/snapback][/right] Man opera nuo senu laiku patinka, bet vistiek IE pagrindinis ir dzin galvos neskauda pass ant lapeliu kai kuriuos susirases o kiti galvoj ir viskas visi tik kartais tenka paspeliot keliolika minuciu kol pagaunu kuris tinka
man ankčiau irgi opera patikdavo, bet dabar tik mozilla
tikrai taip tik mozila man ir patinka opera naudoju tik tam kad suktu kreditus autosurfuose ir viskas
QUOTE(Braveris @ Jan 6 2006, 06:45 PM) tikrai taip tik mozila man ir patinka opera naudoju tik tam kad suktu kreditus autosurfuose ir viskas [right][snapback]789949[/snapback][/right] Galima sakyt naudoja vien Internet Explorer'á ir net keista, bet man jis veikia beveik puikiai, tad nzn kito niek oir nenoriu QUOTE(okiro @ Jan 6 2006, 09:50 PM) Galima sakyt naudoja vien Internet Explorer'á ir net keista, bet man jis veikia beveik puikiai, tad nzn kito niek oir nenoriu [right][snapback]791087[/snapback][/right] O vertetu manau kad nepasigailetum ir pasiliktum prie mozilla.
Tikrai vertetu pabandyti, nes is to IE neko gero
Aj kazko netraukia taip saunu man su IE
Nu as irgi maniau kad IE gerai, kol neisbandziau kitu... Galeciau privardinti daug funkciju, kodel pvz Mozilla yra geriau nei IE (tuos du pagrinde naudoju)
QUOTE(mexiukas @ Dec 19 2005, 05:17 PM) Snekekit apie ka norit ir kiek norit [right][snapback]695949[/snapback][/right] QUOTE(skestu @ Jan 7 2006, 03:58 PM) Nu as irgi maniau kad IE gerai, kol neisbandziau kitu... Galeciau privardinti daug funkciju, kodel pvz Mozilla yra geriau nei IE (tuos du pagrinde naudoju) [right][snapback]796766[/snapback][/right] Nu pavardink QUOTE(ennio @ Jan 7 2006, 04:57 PM) [right][snapback]797132[/snapback][/right] oo ennio sveikas atvikes PS: IE sucks :DDD QUOTE(mexiukas @ Jan 7 2006, 06:12 PM) oo ennio sveikas atvikes PS: IE sucks :DDD [right][snapback]797615[/snapback][/right] teisingai sakai ie sudas paskutinis
Bet buna atveju kai tik su IE veikia kas nors...
QUOTE(ennio @ Jan 7 2006, 10:51 PM) Bet buna atveju kai tik su IE veikia kas nors... [right][snapback]799296[/snapback][/right] Jo kitos narsykles ten iskraipo kai ka o IE visad norma QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 10:57 PM) Jo kitos narsykles ten iskraipo kai ka o IE visad norma [right][snapback]799314[/snapback][/right] Iskraipo levai padarytus puslapiuis tik...
Buna atveju kai IE gerai ,bet cia retenybes
QUOTE(okiro @ Jan 7 2006, 05:54 PM) Nu pavardink [right][snapback]797510[/snapback][/right] Pradesiu nuo to kad narsymas yra greitesnis. Dar yra bookmarks toolbar, kur sudedi savo reikalingiausius link'us ir jie tau visada po ranka. Cia panasiai kaip favorites, ant IE, bet zymiai patogiau. Toliau galimas narsymas TABS'uose. Tai yra neprikisi savo darbo lauko bereikalingais langais, jei narsai daug puslapiu (man sita funkcija turbut geriausia). Dar Firefox uzsaugo login'us. Kai pirma karta loginiesi taves paklausia ar nori uzsaugoti sita login'a, ir jei sutinki, tada daugiau nereikia ivedineti login'o, mozilla automatiskai suveda. Po to seka patogus ir greitas siuntimas, saugumas ir kiti geri dalykai. Tau sprest, okirio
Nu gal reikes kada nors isbandyti jej netingesiu download'o paieskot...
Uz opera nera geriau nieko...
Nu opera ir firefox rulina
Per opera narsau, maila skaitau ir rss isimetes.
kas per rss ?
Toks daiktas naujienom skaityt.
idomu
man opera irgi anskciau patikdavo...
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 01:34 PM) idomu [right][snapback]803322[/snapback][/right] Isbandyk ir pamatysi, opera turi? QUOTE(okiro @ Jan 8 2006, 01:57 PM) man opera irgi anskciau patikdavo... [right][snapback]803422[/snapback][/right] O dabar jau nepatinka?
turiu, kur ten?
Virsuje ziurek feeds ir isidek http://www.pliusas.com/rss.xml Arba tiesiog paspausk ant sito linko, turetu suveikt
per stupid'as as esu tokiem dalikams
Nu cia naujienu uzsisakymas pavadinkim taip. PVZ tu uzsisakes mano rss as turiu kazka naujo, idedu ir tau ateina kaip mailas. Bent ant operos taip yra.
xi padariau
Jeeeeeeeee puse jau turiu
O as jau su virsum turiu
QUOTE(mexiukas @ Jan 8 2006, 06:54 PM) O as jau su virsum turiu [right][snapback]805275[/snapback][/right] Tau gerai
vsio tingiu ka nors rasyt, ejnu kur nors:)
Ne prie chebros
Nu ka... vakaras. Vel prisiungiu. Dabar as busiu prie xebros
O sveikas. Nu parasyk ka nors ir tu
Apie betka galiu
QUOTE(ennio @ Jan 8 2006, 02:01 PM) O dabar jau nepatinka? [right][snapback]803442[/snapback][/right] nzn dabar kakaip IE naudoju... |