ačiū visiems kas parašė Čia
and welkome !
|
|
malonu kad ir lietuviam vietos atsirada
aha ir mes turim teisiu
Mexiukas tu cia moderas?
kiek supratau tai jo
atrodo kad ne jis ;|
Ne čia moderatorių nėra:)))) ir kažkodėl nemanau labai greitu laiku paskirs ką nors....
na siaip kolkas siame forume aplamai nedaug yra lietuviu is tikro...
laiku atsiras ir daugiau
Nu tikekimes
tai kad dar nereikia moderatoriaus cia
na duokim laiko ir surinksim cia didesni musu tautos atstovu buri
Priskaiciuokit ir mane
daugiau nei 10
tik ne wisi skelbias kad yra is lt..
va va
Kuku
Labas diena
Aha laba laba, bet kazko man cia nelabai... Nors gal priprasiu
na as irgi kol pripratau cia
As anskciau uz tave menesiu joininau
xixi
QUOTE(okiro @ Dec 18 2005, 04:40 PM) As anskciau uz tave menesiu joininau [right][snapback]691233[/snapback][/right] aha matau
Man tai cia kolkas isvis palaida bala, bet dzin
Čia twarkos beveik ner
QUOTE(mexiukas @ Dec 18 2005, 08:33 PM) Čia twarkos beveik ner [right][snapback]692165[/snapback][/right] Jo darai ka nori kur nori kaip nori
nu kaip nera cia jau visiskos laisves labai,bet...
Kaip tai nera laisvÄ—s? ji mums yra visur
laisve yra,bet yra ir tam tikros taisykles ja ribojancios!
gali but
as turiu omeni visam forume
laimei kad lietuvele pastebejo ir mexiukas paprase
reikia gi visur turieti savo kampeli
QUOTE(mexiukas @ Dec 18 2005, 10:37 PM) reikia gi visur turieti savo kampeli [right][snapback]692491[/snapback][/right] Jo reikia kad visur Lietuva smeksteltu
okiro ziuriu duodi tik postus renkies
QUOTE(Braveris @ Dec 19 2005, 03:00 PM) okiro ziuriu duodi tik postus renkies [right][snapback]695444[/snapback][/right] na tai aisku o ko laukt
as taip vz pliurpiu tik ten kur man idomu ir naudinga
QUOTE(paulenas @ Dec 19 2005, 04:41 PM) as taip vz pliurpiu tik ten kur man idomu ir naudinga [right][snapback]695791[/snapback][/right] Tai pazek mano postus as gi nerasau nichtemu.. Rasau pagrinde autosurf'u skiltyje ir retkarciais cia
as tai autosurfose ir general chat'e
as gi nesaku okiro kad tu rasai beleka belekur
Nu tai ko kabinejies
ir isvis ka cia dar galima butu rasti sitam forume geresnia
QUOTE(Braveris @ Dec 19 2005, 07:07 PM) ir isvis ka cia dar galima butu rasti sitam forume geresnia [right][snapback]696400[/snapback][/right] Nu man tai patinka autosurf'u skiltis ir kad pasikeist valiuta galima ir nera buxar diktaturos
okiro turi omeni is SP i Eg ir pansiai?
jo del keitimu tai sis forumas vertas, nes gali surasti memberiu ir pakeisti uz mazus Fee
na as tai nenaudoju kitu isskyrus eg,na bet ka gali zinoti gal kada prireix...zinosiu kur pasikeisti irgi
Nu as dabar pradejau pilnai SP naudoti tai ....
As visus naudoju
QUOTE(okiro @ Dec 19 2005, 08:21 PM) As visus naudoju [right][snapback]696678[/snapback][/right] e-bullion irgi? QUOTE(mexiukas @ Dec 19 2005, 08:25 PM) e-bullion irgi? [right][snapback]696698[/snapback][/right] Ne. |