Znaci neki program gde mogu da izvucem profit za mesec ili dva!?
Mnogi autosurf programi su propali tako da moram da budem oprezan sa ovim ulaganjem....
|
|
Sta predlazete gde da ulozim 5$ ali da budu sto sigurnija!
Znaci neki program gde mogu da izvucem profit za mesec ili dva!? Mnogi autosurf programi su propali tako da moram da budem oprezan sa ovim ulaganjem....
Zasto pitas na ovom mrtvom forumu?
Sta da ti kazem, probaj ovaj novi Amigosurf, no minimum isplata svaki dan
Pa ne znam gledam sve one non hyip programe ali nemam ja 100$ ili 50$ koliki je minimum za neke tako da trazim neki sa manjim ulogom!
Znaci ne zelis autosurf ni hyip nego nesto drugo? Tu ti nazalost ne mogu pomoci
Ovdje neces naci sigurne programe. Imas manje i vise rizicne.
Iskreno, trenutno ne znam ni jedan dobar program...
Moze i neki dobar long term investment program...
QUOTE(aleksa87 @ Nov 27 2005, 10:35 PM) Moze i neki dobar long term investment program... [right][snapback]606328[/snapback][/right] 50cent2surf...ako već nisi član slijedeća isplata je 5.12. to je 9 danax15%=6,75 $
12 daily pro je dosta siguran... 6$ je ulog, niko se ne buni... ja sam na 7. danu surfanja...
12dailypro.com
Clan sam 12dp i cekam isplatu!
QUOTE(aleksa87 @ Dec 2 2005, 10:37 PM) Clan sam 12dp i cekam isplatu! [right][snapback]627257[/snapback][/right] koristis egold ili stormpay?
Ja koristim SP za 12dp, pokradu me s tim njihovim feeovima ali hebiga
Evo i zgodnog kalkulatora za sve korisnike 12dp: http://www.teamrequest.com/12calc/
SP i ja!
Ulozio sam ispod jednog member koji mi je obecao ako propadnu da ce da mi vrati na e-gold onoliko koliko sam ulozio! I zeleo sam da propadne u tih 12 dana ali sada nista samo cu da dobijem pare na SP koji mrzim!
evo 12dp me je isplatio 25.92$ posle 7 dana!
Dobro si napravio!
12dp nece tako lako propasti ne brini
Ma necu tamo da ulazem vise!
Ako si zeljan ljepo zaradjivati zasto ne krenes sa FOREX-om? Vjeruj mi dovoljno ti je da pratis tipove foruma i lijepo zaradis. Stvar je u tome da po mojoj preporuci pocetni kapital ti treba biti od 1000$ da krenes i to polako.
Javi se ako si za pa ti pomognem oko svega toga.
Pozdrav
pocetni kapital 1000$ - eh da je lepe srece
QUOTE(aleksa87 @ Dec 4 2005, 02:52 PM)
pocetni kapital 1000$ - eh da je lepe srece
Cuj znam da je puno. Uzeo sam toliko love ako hoces da zaradis minimum 200$ mjesecno. Mozes i sa 200$ krenuti ali onda ti je zarada 20$ mjesecno ili veca ovisi koliko riskiras. Ali na forexu dovoljno je da imas profit od 10-15% mjesecno i to je ok.
Pozdrav
ej JoZo daj nam malo vise detalja...ako je dobro ja bi ulozio 2000$
QUOTE(dfwete @ Dec 5 2005, 01:53 AM)
ej JoZo daj nam malo vise detalja...ako je dobro ja bi ulozio 2000$
[right][snapback]635660[/snapback][/right]
javi se na ovaj mail
starkygold at yahoo.com
poslao sam ti mail
QUOTE(dfwete @ Dec 5 2005, 02:24 PM)
poslao sam ti mail
[right][snapback]638240[/snapback][/right]
odgovorio
I ja sam ti poslao mail (Jozi).
QUOTE(aleksa87 @ Nov 27 2005, 10:07 AM) Sta predlazete gde da ulozim 5$ ali da budu sto sigurnija! Znaci neki program gde mogu da izvucem profit za mesec ili dva!? Mnogi autosurf programi su propali tako da moram da budem oprezan sa ovim ulaganjem.... [right][snapback]605942[/snapback][/right] Dax QUOTE(aleksa87 @ Nov 27 2005, 10:07 AM) Sta predlazete gde da ulozim 5$ ali da budu sto sigurnija! Znaci neki program gde mogu da izvucem profit za mesec ili dva!? Mnogi autosurf programi su propali tako da moram da budem oprezan sa ovim ulaganjem.... [right][snapback]605942[/snapback][/right] Dax |