|
|
Nisam ranije primjetio da i ovde imamo ex-yu forum. Pozdrav svima
QUOTE(Lokica @ Nov 23 2005, 03:24 AM) Nisam ranije primjetio da i ovde imamo ex-yu forum. Pozdrav svima [right][snapback]591862[/snapback][/right] Pozdrav Lokica ! Ima forum ali nema nikoga, pustinja...svi su na GPF.com-u. Evo, odoh i ja...
O druze Lokica...pa gdje si ti
Pozdrav svima i ja sam dosao sa GPF.com
Vidim ovde neke clanove kojih vise nema na gpf.com??? Zasto? Pozdrav Aleksa
Pozdrav aleksa87.
Vidim da sve vise ljudi dolazi s GPF-a ovamo...bilo bi lijepo da bdemo aktivni i na ovom forumu kao i na GPF. Ja sam odavno otisao s GPF-a (prije vise od godinu dana). Mozda se jednog dana vratim, ali ne vjerujem.
Sto se ne vratis ipak nas je tamo vise!
Fino je tu
Ja sam banovan na GPF-u.
Zasto???
QUOTE(Pedja @ Nov 23 2005, 01:26 PM) Ja sam banovan na GPF-u. [right][snapback]593367[/snapback][/right] Samo da pozdravim..nisam ni tebe odavno vidio. Valjda ce se i ovdje sad skupiti neka ekipa, barem 10-ak aktivnih.
Pozdrav starim i novim clanovima
Pozdrav svima ovde!
btw sutra najverovatnije otvaram cycler
cekam da ulozim!
QUOTE(aleksa87 @ Nov 23 2005, 02:35 PM) Zasto??? [right][snapback]593384[/snapback][/right] Zajebav'o sam ljude. Tamo, na onom forumu gdje se uclanjujes da ces biti dobar referral za od 10 centi do pola dolara. Ja se uclanim, oni mi plate, ja obrisem PTR nalog i onda im posaljem:"BUAHAHAHAH". Tako sam radio dugo vremena sa milion korisnickih imena. Svaki put na kraju namjerno priznao da sam to ja isti onaj "Pedja". Uglavnom, proglasen sam za jednog od najvecih cheatera na Internetu. Na kraju sam preracunao, ukrao sam im ukupno 8 i par centi. Stupio sam u kontakt s tad jednim od najuglednijih likova na GPF-u (Billytalent) i poslao mu 20 dolara da svima vrati 200+ %. Nisam to radio da bih se obogatio, nego iz zajebancije, sto sam nekima dokazao time sto sam im vratio pare, al' jebiga, vecina me i dalje smatra za scammercinu, tako da tamo ne smijem ni proviriti. Iz zabave sam sebi nanio stetu, al' jebiga... To je bilo prije par godina...
Evo i mene. Pozdrav svima !
Nisu ni oni nesto aktivni pa im se valjda neda raditi sig
U pravu si!
Kad budem malo aktivniji u drugim delovima foruma stavicu i sig |