Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pozdrav
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

Lokica
Nisam ranije primjetio da i ovde imamo ex-yu forum. Pozdrav svima wink.gif
zgeder
QUOTE(Lokica @ Nov 23 2005, 03:24 AM)
Nisam ranije primjetio da i ovde imamo ex-yu forum. Pozdrav svima wink.gif
[right][snapback]591862[/snapback][/right]

Pozdrav Lokica !

Ima forum ali nema nikoga, pustinja...svi su na GPF.com-u.

Evo, odoh i ja... smile.gif
pinkpanther
O druze Lokica...pa gdje si ti biggrin.gif sta ima? biggrin.gif
aleksa87
Pozdrav svima i ja sam dosao sa GPF.com

Vidim ovde neke clanove kojih vise nema na gpf.com???

Zasto?

Pozdrav Aleksa
pinkpanther
Pozdrav aleksa87.

Vidim da sve vise ljudi dolazi s GPF-a ovamo...bilo bi lijepo da bdemo aktivni i na ovom forumu kao i na GPF. smile.gif

Ja sam odavno otisao s GPF-a (prije vise od godinu dana). Mozda se jednog dana vratim, ali ne vjerujem. smile.gif Vec mi je tamo nalog PinkPanther pobrisan na moj zahtjev. Jednostavno mi je to sve dopizdilo, pogotovo kad su me SCAMirali neki ljudi koji su bili popularni na GPF-u kao sto je lufengmei, MIB...al prebolio sam davno to. wink.gif
aleksa87
Sto se ne vratis ipak nas je tamo vise! smile.gif
Lokica
Fino je tu smile.gif
Pedja
Ja sam banovan na GPF-u. smile.gif
aleksa87
Zasto???
pinkpanther
QUOTE(Pedja @ Nov 23 2005, 01:26 PM)
Ja sam banovan na GPF-u. smile.gif
[right][snapback]593367[/snapback][/right]

Samo da pozdravim..nisam ni tebe odavno vidio. wave.gif

Valjda ce se i ovdje sad skupiti neka ekipa, barem 10-ak aktivnih. peace.gif
Progenitor
Pozdrav starim i novim clanovima smile.gif
Milos
Pozdrav svima ovde!

btw sutra najverovatnije otvaram cycler smile.gif
aleksa87
cekam da ulozim!
Pedja
QUOTE(aleksa87 @ Nov 23 2005, 02:35 PM)
Zasto???
[right][snapback]593384[/snapback][/right]

Zajebav'o sam ljude.
Tamo, na onom forumu gdje se uclanjujes da ces biti dobar referral za od 10 centi do pola dolara. Ja se uclanim, oni mi plate, ja obrisem PTR nalog i onda im posaljem:"BUAHAHAHAH".
Tako sam radio dugo vremena sa milion korisnickih imena. Svaki put na kraju namjerno priznao da sam to ja isti onaj "Pedja".
Uglavnom, proglasen sam za jednog od najvecih cheatera na Internetu. biggrin.gif
Na kraju sam preracunao, ukrao sam im ukupno 8 i par centi. Stupio sam u kontakt s tad jednim od najuglednijih likova na GPF-u (Billytalent) i poslao mu 20 dolara da svima vrati 200+ %. biggrin.gif
Nisam to radio da bih se obogatio, nego iz zajebancije, sto sam nekima dokazao time sto sam im vratio pare, al' jebiga, vecina me i dalje smatra za scammercinu, tako da tamo ne smijem ni proviriti.
Iz zabave sam sebi nanio stetu, al' jebiga...

To je bilo prije par godina...
acca
Evo i mene. Pozdrav svima ! wave.gif Doduse, ne nameravam ovde da budem stalan, ali jos par linkova ka mom forumu ne skodi wink.gif . Nego, vidim, dosta vas nema nista u potpisu, o cemu se radi?
Progenitor
Nisu ni oni nesto aktivni pa im se valjda neda raditi sig

aleksa87
U pravu si!

Kad budem malo aktivniji u drugim delovima foruma stavicu i sig smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.