Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Je li vaš e-gold račun siguran ?
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

zgeder
Mala horror priča o e-gold računu...i ostalima...
u izravnom (direktnom) prijenosu...

http://talkgold.com/forum/thread43750-1-.html

Moram priznati da sam nakon ovoga promijenio passworde
u svim programima i e-računima...uh... shocking.gif fear2.gif

zgeder ( fear2.gif )

Progenitor
Strasno fear2.gif

Mogao bi ovo postati u General Chat da vidimo da li bi neki stariji clan znao kako sprijeciti da se to dogodi i nama
Pedja
Ma, nemate razloga za brigu. Ovo ili je neka zajebancija ili je awty izrazito glup.

Uglavnom, koristite antivirusne programe, redovno ih update-ujte, koristite FireFox ili Operu (ne Internet Explorer), pazite da sifru ne unesete na fake egold sajtovima i to je to.
Pedja
Pitao sam awty-ja je l' ono istina i evo odgovora:

_______

Yep. Didn't change passwords after I cleaned out a trojan over a year ago.

Jeff
_______
zgeder
QUOTE(Pedja @ Nov 18 2005, 02:42 PM)
Ma, nemate razloga za brigu. Ovo ili je neka zajebancija ili je awty izrazito glup.

Uglavnom, koristite antivirusne programe, redovno ih update-ujte, koristite FireFox ili Operu (ne Internet Explorer), pazite da sifru ne unesete na fake egold sajtovima i to je to.
[right][snapback]577373[/snapback][/right]

Hmm...stoji sve što si rekao. U stvari upravo to i radim i do
sada nisam imao problema sa svojim e-računima.

Ali...negdje na netu sam pročitao da sada postoje programi (skripte, siteovi )
koji ti pokupe podatke u "letu" i nakon toga te preusmjere na pravi e-gold
site ili site od nekog drugog procesora.

Nisam neki stručnjak za to ali skoro svaki dan radim upgrade na nekom
autosurfu ili HYIPu i nisam siguran da li su pri tome moji paswordi sigurni.

Naišao sam na postove gdje ljudi tvrde da su se držali svih sigurnosnih standarda
ali su im ipak e-gold računi provaljeni.

unsure.gif

zgeder

PS:
awty ima preko 4350 postova na TalkGold-u.
Kako mu se to moglo dogoditi ?...nešto tu ne štima... unsure.gif
TAPIR
Ja sam gotovo 100% siguran u egold. Kada sam izgubio oko 100$ prije dvije godine poduzeo sam takve mjere opreza da nema sanse da mi se to vise ne ponovi.

Ulazim na egold sa posebnog harda na kojemu je to jedino sto radim. Plust to imam firewall i upisujem pass. preko SRK. PIN mi dolazi preko email accounta kojega koristim jedino za egold PIN. Nikada nisam dobio niti jednu spam poruku na taj mail. Ne idem na e-gold.com vec preko IPa egolda.
Jedino me netko iz egolda moze hakirati, ali to vise ne ovisi o meni.
Milos
Tapire, a koja je IP adresa e-golda?
zgeder
QUOTE(tapir @ Nov 23 2005, 11:47 AM)
Ja sam gotovo 100% siguran u egold. Kada sam izgubio oko 100$ prije dvije godine poduzeo sam takve mjere opreza da nema sanse da mi se to vise ne ponovi.

Ulazim na egold sa posebnog harda na kojemu je to jedino sto radim. Plust to imam firewall i upisujem pass. preko SRK. PIN mi dolazi preko email accounta kojega koristim jedino za egold PIN. Nikada nisam dobio niti jednu spam poruku na taj mail. Ne idem na e-gold.com vec preko IPa egolda.
[right][snapback]593041[/snapback][/right]

Kako radiš automatski upgrade sa site-a ?

Tu ulaziš na e-gold sa tko zna kojeg sitea preko tko zna
kakvog linka.

Ja odmah nakon upgradea mijenjam password.

BTW:
Tvoje sigurnosne mjere su stvarno dobre i sa korisničke
strane ne znam što se više može napraviti.

Ja sam napravio dodatni e-gold account koji mi služi samo za
"čuvanje" a primam i trošim $ sa drugog računa.
pinkpanther
Bananirali su tapira sad.gif
aleksa87
Priznao je da je zasluzio! smile.gif
Pedja
QUOTE(aleksa87 @ Nov 24 2005, 01:42 PM)
Priznao je da je zasluzio! smile.gif
[right][snapback]596333[/snapback][/right]

Kako je zasluzio?

Malo sam pregledao njegove postove sad, pa nisam primijetio da je krsio pravila, osim sto je psovao nekom Bugaru scammeru.
Progenitor
Zbog tog psovanja je banned...

Sad sam mu pogledao postove, oni zbog kojih je banned su obrisani.
aleksa87
Kao sto rece progi ti postovi su obrisani!
TAPIR
Koga su benirali smile.gif ?
Ispricao sam se i evo me natrag iako polako razmisljam o povlacenju, ali mozda ovdje pronadjem nesto novo.
Progenitor
Hehe, dobrodosao natrag wave.gif

Povlacenje? ninja.gif
kandrac
QUOTE(tapir @ Nov 23 2005, 01:47 AM)

[right][snapback]593041[/snapback][/right]

smile.gif Usprkos svim merama zastite moj E-gold account je hakovan pre neki dan.
Imam Ime i acc. broj od hackera. pisao sam E-Goldu a njih bas boli dupe.
StormPay je najbolji.
Dax
aleksa87
dosta ljudi se zali ovih dana da su pokradeni!

Ne znam bas kako to! Mozda zato sto je e-gold ovih dana i zezao sa radom!
DaFreeK
E, jel mi mozete objasniti kako prebaciti novac s E-golda na moj racun? Kako se to uopce radi? Nemam pojma. Tocnije na rucun neke banke iz Hrvatske.
Progenitor
Na racun neke banke mozes cini mi se putem icegold preko wire transfera.

Meni jednostavniji i jeftiniji nacin je preko debitne kartice. Narucis debitnu karticu (Uniclear, EMO, Bluebanking...) koja kosta 10-50$, mjesecno placas 3-5$ i prilikom punjenja s egoldom placas 2-5% + 2-5$.
Novac mozes podici na bankomatu isti dan (isti sat).
valuka
In jaz sem dobil mail od e-gold . Da mi izkljucujejo racun. Notri je bil link kamor naj bi vpisal svoje podatke.
Pedja
QUOTE(valuka @ Jan 30 2006, 07:39 PM) [snapback]1036932[/snapback]

In jaz sem dobil mail od e-gold . Da mi izkljucujejo racun. Notri je bil link kamor naj bi vpisal svoje podatke.

Nemoj da ostavljas svoje podatke... smile.gif
valuka
Nisem!!!
Hvala
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.